kocişim bilgisayarı istiyo şimdilik çıkıyorum canım...sonra yine gelirim...
hımm tama ncanım ben topiği bekliyorummm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kocişim bilgisayarı istiyo şimdilik çıkıyorum canım...sonra yine gelirim...
hımm tama ncanım ben topiği bekliyorummm
cnm nasılsınnnn topıgın bekcısııı :))))))))))))))
ben geldiiiiiiiiiiim oldum sauna yordu benı offff yemesi cooook guzelde eritmesi cooook zor yahuuuu bittim valla
[ı][/ı] iyiyim canım ama yalnızımm sen ne yapıyorsun nasılsınn
Ben geldiiiiiiiiiiim oldum Sauna yordu bENI offff yemesi cooook guzelde eritmesi cooook zor yahuuuu bittim valla
şukur canımcıgımmm ıyıyımmm kocısle fılm ızlıyoruz sayfalarıda okuyorum arada fılmı anlamıyorum ona soruyorum ne oldu dıye kızcak bırazdannnn bırak da fılmı ızle dıyeee
Hosgeldın cnmmmmmmmmmmm nedır bu kılo derdı yaaaa bende aynıyım kuzummm her aksma spor yapıyom ama gıtmıyo arkadasss
aman iyi ol canımm çaktırma az onla az bizle ilgilen. Kilolar bizi seviyor bi bebişlerimize kavuşalım sonra hep birlikte diyet yapar zayıflarız ne olacak....
evet erise iyi olur ama önce tıka basa yemek yiyip arkasından spor yapmamak lazım...
galiba sende su içsem yarıyo diyenlerdensin
bende oyle yapıyorum hayatım anlar gıbı olunca fılmden bısey soruyorum Sevsın napalım bebısımız olsun valla ben 100 kıloya bıle razıyım verırım yeterkı yarabbım bızıde guldursunnn canımmmm
yok tatlim cikolatayi kestim anda zayifliyorum zor dayaniyom cikolata sekerrrrr olmadan yasiyaman diyenlerdenim
cnmmm bende seni seviyorummmm ay iyiki varsınız hepiniz ne gunler geçiriyoruz beraber ne mutluku birbirimizi anlıyoruz nasılsın minemmcanim herkez bu surecten gecerken ruhsal cokuntuler yasabilir ama direkt olarak kisileri suclamakta nekadar dogru bilemiyecegim
cok kizdim ama nedemek cocugu olanlar bizi anlamaz yavarmi boyle bisey..oyle olsaydi benim sizin aranizda ne isim vardi..
benim sosyal hayatim cok genistir,zamanimi oralardada geciririm,burda laylom icin vakit gecirmiyorum,istedigim icin size alistigim icin vakit geciriyorum,ayrica tup bebekten evladim olmasina ragmen hic birsey bilmedigimi fark ettim,sizlerden gercek anlamda cok sey ogrendim ben...1.tedavimi koru korune yapmissim ama allahtan tutmus..
sizleri fiziksel olarak tanimasamda manevi olarak cok seviyorum iyiki varsiniz
neyse siz anliyorsunuz ya anlamayanlarin sorunu ne diyeyim...yinede allahim yardimcisi olsun cok zor.
oncelikle yasadigin ruhsal durum icin uzgunum,esinden dolayi
sadece yazdigin birkac kelimeye fena bozuldum hatta kizdim
bu topikte cocugu olan arkadas varmi bilemiyecegim suan.:44: ama ben evladi olan biri olarak bu mesajini ustume alindim
kimse kimsenin ne yasadigini bilemez,15 yilda 2 cocuk icin bende cok mucadele verdim ve hatta hala devam ediyorum,cocugum var diye koseme cekilmedim istiyorum ve mucadelesini veriyorum
kolay degil tup bebek tedavisi,hem evde cocuk hem tedavi disardan gorundugu gibi gulluk gulustanlik degil canim
bu topikteki arkadaslarin hepsi cesit cesit sorun yasiyor,kendi dertleri kendine yetiyor,topige gelipte kendi skintilarimla onlari bogmuyorsam ne mutlu bana diye dusunuyorum...bunun adi vur patlasin cal oynasin olmamaliydi
stresli bi donem yasiyorsun bunun farkindayim ama sende bu surecten gecerken kisileri kirmadan gec bi zahmet
allah yardimcin olsun
ayyy... bak korktum şimdi.. bebekte ilaç felanda kullananmam... dediğin gibi gitmem lazım.. ama çoook utanıyorum ya....kadın doğum dr. larına alıştıkta... ufff ne biliyim... bende nisana kadar rejime başlayayım bari.. kaç kilo verirsem vereyim yanıma kar kalır...
tedavide çok mu kilo aldınız arkadaşlar...ben zaten bebek isterken aman tuttuysa düşmesin diye 10 kilo aldım hareketsizlikten...şimdi top gibi yuvarlanacağım herhalde... ortalama kaç kilo aldığınızı sorsam cevap verirmisiniz? malum bayanlara yaşı ve kilosu sorullmaz...
aaaa bak şimdi fark ettim.. egunal bize yaşımızı soruyorsun ne ayıp ama....
Ben geldiiiiiiiiiiim oldum Sauna yordu bENI offff yemesi cooook guzelde eritmesi cooook zor yahuuuu bittim valla
tamam canım ilk fırsatta ekleyecem listemize
canim ben 54 kiloyum kilom karnima ve totomda daha tedaviye baslamadim baslamadim 50 kiloya inmek istiyorum canim ama saglikli bir sekilde
Valla oylehoşgeldiinn dimi ama keşke yesek yesek kilo almasak
amin canımmm
bende çikolatasız yapamam hergün yerimmm
boyun kaç canım 54 çok bir kilo değil
ay cnmm yaa ne güzl bol bol gir saunaya bayılırım ama artık giremiyorum kiiihem ye hem tadını çıkar saunada ay mest oldum şimdii