Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla oyle
yeme ciko bak nasil zayfliyon 4 gun cildirdim ben
kisayim 1.57 aglaya bilirim Amaaaaaaa kocisin uzun aldimmmmm 180
sen niye girmiyonki he valla yoruyor sauna pestim cikti
Sen niye girmiyonki he valla yoruyor Sauna pestim cikti
cnm bendede vardı Allahtan ben başlangıç aşamasında yakaladım ilaç kullandım 1 ay ve yok çok şükür 5 yıldır..
ama eğer hemoroidin varsa git ve çaresine bak..
bende muayne esnasında çok utanmıştım..secde pozisyonu al demişti ve doktor erkekti ama ben bu şeiklde muayne olacağını bilmiyordum ki..
geçen yılda popo deliğindeki yırtık için bayan doktora muayne olmuştum..
alıştım artık alıştım
ben yemeden yapamam ki canım hayatımda hiç rejim yapmadım
çokta kısadeğilsin canım ama demek kocişi uzun aldın haaaa E aradaki farkı kapatmışsın o zaman
o hamileee taaamı hemde hasSas hamileeee
cnm hamilelere yasak çok sıcak su ile yıkanmam bile yasak en çok sevdiğim şeydir sauna ve buhar transfr öncesine kadar girdim ama şimdi giremiyrm ve içim gidiyor eşim girdikçe ay insan nasılda baygın uyur sauna ve sonra birde termal yapıcaksın yarın öğlen anca kalkarsınsen şimdi bebek gibi dinlenirsin bugece
Evet tr oyleymis Ama Bizim Burda kadin Dogum sandalyesinde oturup yapiyorlar esimde oyle yaptilar Secret posisyonu yok almanyada esimden biliyorum hergun kayisi Information yeyin beyaz ekmek kesinlikle yasak hemorid yatkini insanlarda simdiden gECMIS olsun Canim Benim
ah zuzum hem ne hassas akşam ustu yemeğe gittik 9 gibi geldik eve belim varya deli ediyr şuanda ağrıdn benii,nazlı olucak bu kesin nazlıı sen nasılsın buarada
sağol cnm bnm..ama varya onun düşmanı stres eşim askere gittiğinde olmuştum ben hemen o haftasına çıktı hemde..
tabi o zaman evli değildik ama..üzülmüştüm çok ayrılığımıza
yaaaaaaa çok çok teşekkür ederim. inanılmazsınız. çok mutlu ettiniz beni. allah tüm isteyenlere en yakın zamanda nasip etsin inşallah. bu arada değerim 709 çıktı. 2 emriyo konmuştu sanırım ikiz siz ne dersiniz? bi dene de nazar boncuğu koyalım demi.
Kusura bakmayın arkadaşlar.Siz bana yazmışsınız ama ben cevap ancak veriyorum. Topik açık duruyor ama iş güç misafir derken girmiyorum. Bugün bebişimizi gördük. Allahım korusun çok güzel bir duygu. kıpırdayıp duruyordu.Gayet sağlıklı dedi doktor amcası çok şükür. Yalnız benim doktorum bir endokrin doktoruna yönlendirdi beni hamilelik süresince beraber takip edecekler benim şekerim biraz yükselmiş 3 gün parmaklarımdan kan alıp bi aletle ölçtüm şekerimi. bir hafta daha devam edecekmişim.tam totodan iğneden kurtulduk diye sevinirken bu seferde parmak uçlarımı delecem. Bebişlerimiz için nelere katlanıyoruz..Ama onu görmek her şeye değerrr..
cnm çok sevındım oh oh artık başladı harktler süper nerden çıktı şimdi bu sen durduk yeremi ölçtün şekerini onu anlamadım ben ahh bu iğneden kurtulş yok cnm olsun geçicek inşallh bunlar