• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

kızlar tşk ediyorum ama inanın yaşaması ve anlatılması çok ama çok güç bi durum bu yok atamıyorum içimdeki fırtınayı üzüntüyü hiç bi sıkıntıya benzemiyo bu okadar sıkıntısını çektim o kadar üzüntüsünü sevincini yaşadım ya kolunu bacağını her yerini gördüm o kadar sağlıklıyken şimdi sadece benim gerçi suçladığım bi sebepten bebeğim yok artık sebep kan pıhtılaşması olduğu ne hayet ve seneler sonra bebeğimi kaybetmeden bi kaç gün önce duyduğum sebep :((( kısaca yazayım
zaten hastanede yattım çıktım kanamalar ağrılar derken ayın 7 de akşam doğum sancısıyla başlayıp 9 akşamı doğum sancısıyla sonlanan bi durum hematom sağımda ve solumdaydı ikiside birleşmiş ve 6 cm olmuş buda bebeğin kesesinin üztüne çıkmış ve keseyi yine aşşağıya ittirip bebeğin düşmesine sebep olmuş rahim kasılmalarım başlamış rahim ağzım kısalmış yani doğum denildi ve ağrım bittiğinde odama yatırdılar herşey yolunda sandık tuvalete kalktım birden tuvalete düştü :(( o anları anlatmak istemiyorum kürtaj oldum psiktardan ilaç desteği alıyorum ama faydası yok olmuyo atamıyorum acımı şimdi kan pıhtılaşmasıyla ilgili tedavi olucam

şunu yazmadan geçemiycem tüp bebek denememde BAHÇECİ FULYADAKİ DR.BORA CENGİZ efendiiiiiiiiiiiiiii ona çok laf sayıyorum acımdan değil ben bu insana alanında uzman die gittim hematom yüzünden ve tüp bebekte tutunmadığını anladığımızda benden karyotip testi kendim yaptırmıştım oda kan pıhtılaşmasıyla ilgili test yaptırmamaı istedi ona yaptırdığımı söledim ve benden bir sürü test istediğinde ben ona bu raporumuda vermiştim hatta negatif sonuçta ona söledim bora bey bende heterezigot taşıyıcısı yazıyo acaba bu yüzdenmi die hiç bişey olmaz alakası yok demişti raporuma bakmadan o 10. haftadan sonra önemli ozaman bakarız demiştiii çok ama çok kızgınım bahçeci sadece isim yapmış bunu gönül rahatlığıyla sölüyebilirim size en güzeli eğitim araştırma hastaneleri arkadaşlar gerisi para tuzağı

canım nasıl oldun... öteki topiğe yazdıklarını okudum.. içim cız etti.. bidaha kan sulandırıcı iğnelerimden şikayet etmicem.. dilerim rabbim acını azaltır.. ve en kısa zamanda seni meleğine kavuşturur...

kızlar tşk ediyorum ama inanın yaşaması ve anlatılması çok ama çok güç bi durum bu yok atamıyorum içimdeki fırtınayı üzüntüyü hiç bi sıkıntıya benzemiyo bu okadar sıkıntısını çektim o kadar üzüntüsünü sevincini yaşadım ya kolunu bacağını her yerini gördüm o kadar sağlıklıyken şimdi sadece benim gerçi suçladığım bi sebepten bebeğim yok artık sebep kan pıhtılaşması olduğu ne hayet ve seneler sonra bebeğimi kaybetmeden bi kaç gün önce duyduğum sebep :((( kısaca yazayım
zaten hastanede yattım çıktım kanamalar ağrılar derken ayın 7 de akşam doğum sancısıyla başlayıp 9 akşamı doğum sancısıyla sonlanan bi durum hematom sağımda ve solumdaydı ikiside birleşmiş ve 6 cm olmuş buda bebeğin kesesinin üztüne çıkmış ve keseyi yine aşşağıya ittirip bebeğin düşmesine sebep olmuş rahim kasılmalarım başlamış rahim ağzım kısalmış yani doğum denildi ve ağrım bittiğinde odama yatırdılar herşey yolunda sandık tuvalete kalktım birden tuvalete düştü :(( o anları anlatmak istemiyorum kürtaj oldum psiktardan ilaç desteği alıyorum ama faydası yok olmuyo atamıyorum acımı şimdi kan pıhtılaşmasıyla ilgili tedavi olucam

şunu yazmadan geçemiycem tüp bebek denememde BAHÇECİ FULYADAKİ DR.BORA CENGİZ efendiiiiiiiiiiiiiii ona çok laf sayıyorum acımdan değil ben bu insana alanında uzman die gittim hematom yüzünden ve tüp bebekte tutunmadığını anladığımızda benden karyotip testi kendim yaptırmıştım oda kan pıhtılaşmasıyla ilgili test yaptırmamaı istedi ona yaptırdığımı söledim ve benden bir sürü test istediğinde ben ona bu raporumuda vermiştim hatta negatif sonuçta ona söledim bora bey bende heterezigot taşıyıcısı yazıyo acaba bu yüzdenmi die hiç bişey olmaz alakası yok demişti raporuma bakmadan o 10. haftadan sonra önemli ozaman bakarız demiştiii çok ama çok kızgınım bahçeci sadece isim yapmış bunu gönül rahatlığıyla sölüyebilirim size en güzeli eğitim araştırma hastaneleri arkadaşlar gerisi para tuzağı

Canımmm Allah sabır versin yaşadıkların gerçekten üzücü. İnşallah bir daha yaşamazsın böyle bir olayı.

cnm çok çok geçmiş olsun..
acın taze farkındayım..ne desek yersiz anlamsız..
Allahım sana başka acı yaşatmasın..

Allahım en yakın zamanda yüzünü güldürsünn

Son düzenleme:

kuzummmmm seni çok ii anlıyorum yaşamasamda böyle durumları her anını biliyorummmm senle birlikte bizde çok üzüldükkkk ben hala pıhtı olayını anlamadım nasıl atladılar nasıl umursamadılar senin kadar öfkem var allahın takdiri ama bütün tedbirleri almaları lazımdı canımm seni çok seviyorum inş.en kısa zamanda atlatıcan canım arkadaşım hep yanındayım bunu bil

canım nasıl oldun... öteki topiğe yazdıklarını okudum.. içim cız etti.. bidaha kan sulandırıcı iğnelerimden şikayet etmicem.. dilerim rabbim acını azaltır.. ve en kısa zamanda seni meleğine kavuşturur...

Canımmm Allah sabır versin yaşadıkların gerçekten üzücü. İnşallah bir daha yaşamazsın böyle bir olayı.

cnm çok çok geçmiş olsun..
acın taze farkındayım..ne desek yersiz anlamsız..
Allahım sana başka acı yaşatmasın..
o malum doktora ben eşimin tahlillerini gönderdim..%2 morfolojimiz var bizim..bir sıkıntı yok dedi..halbuki heryer bize tüp dedi..
ne diyeyim..yine söylüyorum etiket önemli değil..Rabbim ol dediğinde herşey..
Allahım en yakın zamanda yüzünü güldürsünn

Julietta cnm bence o dr.dan vaz geçin derim ben adamın yaptığı sadece resmen şovmenlik başka bişey değil
akasyacım sağol cnm yazdıklarım yaşadıklarımın yanında inanki hiç bişey Allah zaman içinde unutturcak inşlh ama şimdi olmuyoooo saat 10 da dr.verdiği mictonorm die ilaç var onu aldım duruma göre yarım almamı söledi tam aldığım halde uyuyamıyorum ben

kuzummmmm seni çok ii anlıyorum yaşamasamda böyle durumları her anını biliyorummmm senle birlikte bizde çok üzüldükkkk ben hala pıhtı olayını anlamadım nasıl atladılar nasıl umursamadılar senin kadar öfkem var allahın takdiri ama bütün tedbirleri almaları lazımdı canımm seni çok seviyorum inş.en kısa zamanda atlatıcan canım arkadaşım hep yanındayım bunu bil

kuzummm bende seni çok seviyorummm her an yanımdaydın zaten biliyosun ilk senle konuştuk sancılandığımda ilk seni aradım evet malesef o kendilerini kaf dağında sanan bilmiş dr.lar yüzünden bu durumdayım olay sadece kan pıhtılaşmasıymış
ya ben ne yapıcam kafayı sıyırmak üzreyim yatıyorum kabuslar görüyorum hiç uyuyamıyorum

Julietta cnm bence o dr.dan vaz geçin derim ben adamın yaptığı sadece resmen şovmenlik başka bişey değil
akasyacım sağol cnm yazdıklarım yaşadıklarımın yanında inanki hiç bişey Allah zaman içinde unutturcak inşlh ama şimdi olmuyoooo saat 10 da dr.verdiği mictonorm die ilaç var onu aldım duruma göre yarım almamı söledi tam aldığım halde uyuyamıyorum ben

cnm düzeltiyorum o doktor değilmiş bnm dediğim doktor..
ama ben o doktorla yumurtlama hakkında görüşmüştüm..
tedavimde erdemde oluyor bahçeci çok para istedi..o baraya ben kendi hastanemde 2 kez denerim tüp bebeği..
seni anlıyorum öfkeni kızgınlığını..kendimizi tamamen doktorlara emanet ediyoruz..onlar bilmeli durumun neler getireceğini..
diyorum ya cnm Allah sana daha kötüsünü yaşatmasın yüzünü güldürsün tez zamanda..
sorumlularıda Allaha havale etmek lazım:47:

Son düzenleme:
kuzummm bende seni çok seviyorummm her an yanımdaydın zaten biliyosun ilk senle konuştuk sancılandığımda ilk seni aradım evet malesef o kendilerini kaf dağında sanan bilmiş dr.lar yüzünden bu durumdayım olay sadece kan pıhtılaşmasıymış
ya ben ne yapıcam kafayı sıyırmak üzreyim yatıyorum kabuslar görüyorum hiç uyuyamıyorum

kuzum geçicek hepsi geçicek unutulmayacak ama geçicek ben hastalığını çok kötü şekilde öğrendin bu doktor hatası başka bişi değil ama bide yazı var alın yazımız o değişmiyo işte allah bahtımızı güzel eğlesn allah kimseye evlat acısı yaşatmasın canım

canım yaşadıklarınlarıun okadar acı verici ki rabbim acını hafifletsin inşallah o doktorada binlerce kez lanet okuyorum rabbim böyle doktorların eline düşürmesinkimseyi böyle bi sorunu nasıl atlarlar .. sabırlar diliyorum bitanem

cnm eğer böle bi sorunun varsa muhakak bi hematoloğa görün mutlaka çünki ilacın verileceğine o karar versin ve dozuna bu durum ancak hematoloji uzmanlığı en ii kararı veriyo konuyla ilgili ancak onlara danış derim ben
arkadaşlar benim 2 taraflı mutasyon yok bende bu şekilde yazıyo
SONUÇ:Probandın MTHFR 677C>T ve Protrobin 20210 G>A mutasyolarını taşımadığı FVL mutasyonlarının ise heterezigot olarak taşıdığı belirlenmiştir die yazıyo faktör 5 falan dedi dr.ayrıca dr.KADIKÖY ACIBADEM DE HARİKA BODUR gerçekten ismi gibi kendiside harika bi insan bana bu güne kadar ne dediyse çıktı ve benim arkadaşım gibi oldu inanınki benimle ben o acıları yaşarken ağladı ayrıca bu benim başıma 2. defa geldi 02.09.2010 son adet tarihli 8 haftalık bebeğimin kalbide hematom yüzünden durmuştu ama düşük olmadı bu seferki 11 düşük oldu

Bende adamlara hak veriyorum ama biraz anlayış bekliyorum...
sonuçta zararlı bişey yapmıyoruz...bi şekilde deşarj oluyoruz...zor dönemlerden geçtik ve geçmeye devam ediyoruz...erkek gözüyle bizi anlamaları zor...çünkü böyle paylaşımları erkekler yapamazlar...düşünsenen aralarında yazışıp ''beyler ben hatunla ekşına gidiyorum belki bebeğimiz olur''
ay düşüncesi bile bi tuhaf o yüzdende bizi anlamaları güç...en iyisimi olmadığı zamanlarda yoğun bi şekilde burada takılıp geldikleri zamanlarda da onları hoş tutmak lazım...bi yolunu bulmak gerekiyor...
ah işte bendeki en büyük problem o adam çoğu zaman evde bide hep dibimde.. aslında bundan şikayetçi değilim uzak olmasında varsın hep dibimde olsun... ama işte burasıda benim tek aksiyonum başka hiçbişeyim yok zaten eve kapanmışım asosyalin tekiyim... neyse bulucam artık bi denge...

ben 34 yaşımdayı. 5. tüp bebek denemem olacak inşallah.şubat ayının 25 inden sonra adet görücem ve tedavim başlıyacak hayırlısıyla.benim sorunum sağ tüpüm kapalı olduğu için alında laparoskopi ameliyatı ile,yumurta rezervim az.dr um izmitte prof dr eray çalışkan hoca.izmit acıbademde tedavi görüyorum.listeye benide eklerseniz sevinirim.allah herkese anneliği nasip etsin,kimsenin kucağını boş bırakmasın amiiinnnn....
hoşgeldin... tedavin hayırlı sonucu mutlu olsun....

tedavide çok mu kilo aldınız arkadaşlar...ben zaten bebek isterken aman tuttuysa düşmesin diye 10 kilo aldım hareketsizlikten...şimdi top gibi yuvarlanacağım herhalde... ortalama kaç kilo aldığınızı sorsam cevap verirmisiniz? malum bayanlara yaşı ve kilosu sorullmaz...

aaaa bak şimdi fark ettim.. egunal bize yaşımızı soruyorsun ne ayıp ama....:19::19: :9::9:

canım ben şuan 12+3üm ve ve 4 ayda 10kg rahat aldım.
Benide eklermisiniz listeye? 28 yaşındayım iskocyada yaptırıyorum tedavimi Mart adetimle yaniden başlayacağız bu ikinci denemem olacak. Sorunumada yumurtaların dollenemiyo kalitesiz yumurta olusuyo falan dediler
hoşgeldin... tedavin hayırlı sonucu mutlu olsun .. maşallah sende taaa iskoçyadan yazıyomuşsun.. napıyosun orda merak ettim?

kızlar kızlar nasıl keyiflerr?ben kocişi sinirlendirmeden giriom çıkıom idare ediom durumu:1:
ben bir.. sen iki.. nasıl idare edicez bu kocişleri....

cnm eğer böle bi sorunun varsa muhakak bi hematoloğa görün mutlaka çünki ilacın verileceğine o karar versin ve dozuna bu durum ancak hematoloji uzmanlığı en ii kararı veriyo konuyla ilgili ancak onlara danış derim ben
arkadaşlar benim 2 taraflı mutasyon yok bende bu şekilde yazıyo
SONUÇ:Probandın MTHFR 677C>T ve Protrobin 20210 G>A mutasyolarını taşımadığı FVL mutasyonlarının ise heterezigot olarak taşıdığı belirlenmiştir die yazıyo faktör 5 falan dedi dr.ayrıca dr.KADIKÖY ACIBADEM DE HARİKA BODUR gerçekten ismi gibi kendiside harika bi insan bana bu güne kadar ne dediyse çıktı ve benim arkadaşım gibi oldu inanınki benimle ben o acıları yaşarken ağladı ayrıca bu benim başıma 2. defa geldi 02.09.2010 son adet tarihli 8 haftalık bebeğimin kalbide hematom yüzünden durmuştu ama düşük olmadı bu seferki 11 düşük oldu

bende hem fvl hemde 677 olan heterozigot. seninle daha öncede bu konuda konuşmuştuk benim dr. doğuma kadar iğneye devam demişti. ama karasunu dr ve bi başka arkadaşın dr. bıraktırdı. o zaman ben yatıp kalkıp dr.uma dua edeyim ta en başından bana testi yaptırıp iğneleri kullandırdığı için...

Canim Benim Sana Allah Sabir Versin bu zor durumu atlanman Icin senin Icin dua edecem Canim Benim bende heteroyum kendim yaptirdim testi denemem olmamasına rağmen ve faktör 5 çıktı doktorum hamileliğin ilk günümden itibaren kullanacan iğne dedi trdeki doktorum Nur Hanım'da aynisini söyledi 10 hafta ne demek yaaaa doktorun bunu bilmesi. Gerekirdi resmen ihmal etmişler vicdanları rahatmiiiii acaba ??????

bende hem fvl hemde 677 olan heterozigot. seninle daha öncede bu konuda konuşmuştuk benim dr. doğuma kadar iğneye devam demişti. ama karasunu dr ve bi başka arkadaşın dr. bıraktırdı. o zaman ben yatıp kalkıp dr.uma dua edeyim ta en başından bana testi yaptırıp iğneleri kullandırdığı için...

evet kuzu biz doktolardan daha uzman olduk bizde daha önce konuştuğumuzda gerek yok demişler özgüre işte doktoruna güven diyolar ama sağlam doktorda zor bende hem ecopirin hem kan sulandırıcı kullandım genede tutmadı o ayrı ama gende bişiler yaptı doktor bendekide heteizigot 1298ac bendeki sonuç çoğu kadında oluyomuş ama riske atmayalım demişti üffff böyle işlerinde uzman olup totosu kalkan doktorlardan nefret ediyorum:47::47::47:

evet kuzu biz doktolardan daha uzman olduk bizde daha önce konuştuğumuzda gerek yok demişler özgüre işte doktoruna güven diyolar ama sağlam doktorda zor bende hem ecopirin hem kan sulandırıcı kullandım genede tutmadı o ayrı ama gende bişiler yaptı doktor bendekide heteizigot 1298ac bendeki sonuç çoğu kadında oluyomuş ama riske atmayalım demişti üffff böyle işlerinde uzman olup totosu kalkan doktorlardan nefret ediyorum:47::47::47:

Kızlar benim elimde pihtilasma ehliyeti diyorum ben çünkü ehliyet gibi kartım var ve su yazıyor icinde faktör 5 G1691A faktör 5 haplotyp HR2 (G4070A) faktör 2 (G20210A) bunlar ne anlama geliyor bilen varmı aranızda???

Kusura bakmayın arkadaşlar.Siz bana yazmışsınız ama ben cevap ancak veriyorum. Topik açık duruyor ama iş güç misafir derken girmiyorum. Bugün bebişimizi gördük. Allahım korusun çok güzel bir duygu. kıpırdayıp duruyordu.Gayet sağlıklı dedi doktor amcası çok şükür. Yalnız benim doktorum bir endokrin doktoruna yönlendirdi beni hamilelik süresince beraber takip edecekler benim şekerim biraz yükselmiş 3 gün parmaklarımdan kan alıp bi aletle ölçtüm şekerimi. bir hafta daha devam edecekmişim.tam totodan iğneden kurtulduk diye sevinirken bu seferde parmak uçlarımı delecem. Bebişlerimiz için nelere katlanıyoruz..Ama onu görmek her şeye değerrr..

canım maşallah size rabbim sağlıkla tamamına erdirsin inşallah:nazar::49::emir_bebek::nazar:
şeker gibi insansın tabii şekerin yükselir normaldir:34:

canm arkadşlarım ben yatıcam uykum var bu akşam kızlar yok eee hafta sonu eşler ilgi bekler:9:egunalim öptümm seni göremedim mine cn ve diğer arkadşlarım sizi de çook öpüyorummmm hepinize tatlı uykular

evet canım görüşemedik bugün...yarına inşallahhh...

ben geldim.. hepinizi özledim...

bende seni özledim gözlerim hep aradı:53:

diğer topiğe sabaha karşı yazmıştın bende sabah yine senden haber varmı diye bakıyım dedim ve mesajını gördüm...o zaman yazdım sana ve hemen kızlara haber verdim.çok üzüldüm ve hala üzülüyorum...ne desem acını hafifletir bilmiyorum...msn de yazışırken demiştim gönderdiğin resimlerden sonra senin meleğin çok güçlü bunlara rağmen hala annesiyle beraber demiştim...ama bi yere kadar basit bir şekilde doktor hatası dikkatsizliği diye geçiştirmek çok zor geliyor bana...bir hayata bedel dikkatsizliği ALLAHA havale ediyorum...rabbim sabrını versin canım arkadaşım...

Back