• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

şanslısın derdim... tabi kilon çok olsaydı.. 34 beden de çok az canım.. bende kilo versem fena olmayacak demek ki....

evet canım 34 beden çok az bende kendimi hiç beğenmemiştim...almak için uğraştım ve şimdi 36 yım ama amacım 36-38 beden olmak zayıf olmak bana yakışmıyoo...kilo vermek tedavi öncesi iyi oluyor zaten şişiyorsun en azından eskisinden çok farkın olmaz seni rahatsız etmez...

ben devlet hastanesin de cektirdim beşkuruş ödemedim ama arkadaşım özelde cektirdi birsürü para verdi ben senin gibi çok korkmuştum hatta içerde üç tane doktor vardı beni onlar rahatlattı canım doktoruna güveniyorsan sorun olmaz inşallah herzaman çektirmek iyi oluyor ben de bişey yok diyodum ama polibim varmış normal muhayenede görün medi ama filmde cıktı

bende de bir şey görünmedi şimdiye kadar... insallha bir şey çıkmaz.. ben zaten özelde başlayacağım tedaviye.. o yüzden dr. ben çekeceğim deyince bir şey demedim...eli çok hafif.. muaynelerde felan hiç canım yanmıyor..

hatırlayanlar için hafta sonu topiğe gelemem demiştim.. ama ne yapıyım hem sizleri merak ediyorum.. hemde ne yalan söyleyeyim sayfalar biriktimi okuyamamaktan korkup ilerleyip ilerleyip bırakıyorum...

evet canım ben hatırlıyorum gelemem demiştin...
beklenen sonnn bir bağımlı daha...
sende gerçek anlamda aramıza katıldın çok şükür:1:

bende de bir şey görünmedi şimdiye kadar... insallha bir şey çıkmaz.. ben zaten özelde başlayacağım tedaviye.. o yüzden dr. ben çekeceğim deyince bir şey demedim...eli çok hafif.. muaynelerde felan hiç canım yanmıyor..

inşallah canım bişey cıkmaz doktoruna güven pek fazla düşünme araştırma bence yazılan şeyler insanı çok etkiliyor:):):)

Benide eklermisiniz listeye? 28 yaşındayım iskocyada yaptırıyorum tedavimi Mart adetimle yaniden başlayacağız bu ikinci denemem olacak. Sorunumada yumurtaların dollenemiyo kalitesiz yumurta olusuyo falan dediler

tamam canım ilk fırsatta ekleyecem listemize:29:

evet canım ben hatırlıyorum gelemem demiştin...
beklenen sonnn bir bağımlı daha...
sende gerçek anlamda aramıza katıldın çok şükür:1:

ah birde işteyken yanınızda olmanın imkanı olsa.. ama ne yaparsın sabiler bilgi bekler...öğretmende anlatır anlatır anlatır....
:99: :99: :99: :99:

inşallah canım bişey cıkmaz doktoruna güven pek fazla düşünme araştırma bence yazılan şeyler insanı çok etkiliyor:):):)

evet canım haklısın bazı şeyleri bilmek iyi.. bazı şeyleride bilmemek... mesela ben doğum anlarını asla izlemeyeceğim mesela..:19:

Son düzenleme:
kızlar ben çıktım... bu sefer kesinlikle... size iyi sohbetler.. yarın kocişten önce uyanırsam geçmişi hallederim bir çırpıda..

Tebrik ederim cok sevindim. Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin. Bizde de sorun morfoloji, darisi basimiza :)

cok ama cok sevindim inanin.:nazar:
hatirlarsanir ozelden gorusmustuk sizinle. Allahim tamamina erdirsin insallah. Rabbim bizede nasip etsin insallah.

gezenti ekin valla güzel olur ama gezsemde yine dayanamadım ewime döndüm sizin için şekerim..

canım gözün aydınnn:46::46::46::46:ALLAH kucağına almayı nasip etsin sağlıkla:nazar::nazar::nazar:

64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:bebeğin seninle olsun her daim sağlıcakla.. halayı hak ettin...64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

canım bende aynı mesajı üzülerek okudum galiba arkadaşımız içinde bulunduğu durumdan dolayı sıkıntısını yanlış ifade etmiş. ben buraya kimsenin laylom için girdiğini düşünmüyorum çocuğu olanda hiç olmayanda zor durumda. evet hiç olmayanların ki bende dahil daha zor olabilir ama ortak paydada hepimiz bebek istiyoruz ve bu uğurda herşeye katlanıyoruz. bu ortamda tüp bebek ile ilgili tecrübelerimizi paylaşırken dostluklarda ediniyoruz ki buda çok normal bence bende hepinizi seviyorum ....

"bu gavurlar hiçbişi bilmiyo:47::47:" bak bu sözün beni çok güldürdü :60::60::60::60::60:

karamsarlığa kapılma canım bazen bebişler sesizce hiç belirti vermeden yerleşiyo bazende ağrı sızı kanama ile o yüzden ne belirti ara nede canını sık onun zamanı gelmişse seninledir. inşallah test günü güzel haberler verirsin...

tebrikler canım allahdevamını getirsin....:64::64::64::64::64::64::64::118::118::118::118:

hoşgeldin canım hayırlı olsun:119:

yine çok doğru söylemişsin arkadaşımm:46::46::46::46::46::46:

yaaaaaaa çok çok teşekkür ederim. inanılmazsınız. çok mutlu ettiniz beni. allah tüm isteyenlere en yakın zamanda nasip etsin inşallah. bu arada değerim 709 çıktı. 2 emriyo konmuştu sanırım ikiz siz ne dersiniz? bi dene de nazar boncuğu koyalım demi.:nazar:

evet canım haklısın bazı şeyleri bilmek iyi.. bazı şeyleride bilmemek... mesela ben doğum anlarını asla izlemeyeceğim mesela..:19:

ben izledim canım ama keşke seyretmesey mişim ben hala etkisin den kurtulamıyorum eşime hep sezaryan diyorum oda bana kızıyor :):)

yaaaaaaa çok çok teşekkür ederim. inanılmazsınız. çok mutlu ettiniz beni. allah tüm isteyenlere en yakın zamanda nasip etsin inşallah. bu arada değerim 709 çıktı. 2 emriyo konmuştu sanırım ikiz siz ne dersiniz? bi dene de nazar boncuğu koyalım demi.:nazar:

şimdi mutlu olma kopma zamanıı amin inşallah hepimiz bu duyguları yaşayacağız değerin yüksek canım ikiz olabilir o zaman bi kutlama daha yaparıııız....:nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:

oh MAŞALLAH değerin çok yüksek bu demek oluyor ki ikiz annelerimiz arasına sende katlıyorsun...
rabbim sağlıklı ve keyifli bir hamilelik nasip etsin darısı bize inşallah...

kocişim bilgisayarı istiyo şimdilik çıkıyorum canım...sonra yine gelirim...:3:

Back