Tüp Bebek Günlüğümüz !

Ben geldiiiiiiiiiiim oldum Sauna yordu bENI offff yemesi cooook guzelde eritmesi cooook zor yahuuuu bittim valla

[ı][/ı] iyiyim canım ama yalnızımm sen ne yapıyorsun nasılsınn

şukur canımcıgımmm ıyıyımmm kocısle fılm ızlıyoruz sayfalarıda okuyorum arada fılmı anlamıyorum ona soruyorum ne oldu dıye kızcak bırazdannnn bırak da fılmı ızle dıyeee

Ben geldiiiiiiiiiiim oldum Sauna yordu bENI offff yemesi cooook guzelde eritmesi cooook zor yahuuuu bittim valla

hosgeldın cnmmmmmmmmmmm nedır bu kılo derdı yaaaa bende aynıyım kuzummm her aksma spor yapıyom ama gıtmıyo arkadasss

Son düzenleme:

aman iyi ol canımm çaktırma az onla az bizle ilgilen. Kilolar bizi seviyor bi bebişlerimize kavuşalım sonra hep birlikte diyet yapar zayıflarız ne olacak....

aman iyi ol canımm çaktırma az onla az bizle ilgilen. Kilolar bizi seviyor bi bebişlerimize kavuşalım sonra hep birlikte diyet yapar zayıflarız ne olacak....

bende oyle yapıyorum hayatım anlar gıbı olunca fılmden bısey soruyorum sevsın napalım bebısımız olsun valla ben 100 kıloya bıle razıyım verırım yeterkı yarabbım bızıde guldursunnn canımmmm

Son düzenleme:
Canikom tebrikler cooook sevindim Allah kucagniza almayida nasip etsin darisi Bizlerin basinaaaaa senin Icin halay cekiyom haydeeee

amin canımmm

yok tatlim cikolatayi kestim anda zayifliyorum zor dayaniyom cikolata sekerrrrr olmadan yasiyaman diyenlerdenim

bende çikolatasız yapamam hergün yerimmm

cnmmm bende seni seviyorummmm ay iyiki varsınız hepiniz ne gunler geçiriyoruz beraber ne mutluku birbirimizi anlıyoruz nasılsın minemm

ağzına sağlık minecim ayakta alkışlıyorum seniiieh işte bu işler böyle ben de bu tedavi nedir bilmeden önce anlatan bir ablam vardı gülerek anlatrdı yaşadıklarını ay ne hoşuma giderdi dinlemek onu kahkahalat içinde yaşadıklarını anlatırdı nasıl transfer sonrası kendini hamile sanıp yaşadıklarını bende ağzım açık hayranlıkla dinlerdım ahhh başıma bir geldi buişler ne demek olduğunu anladım insan acısıyla yaşadığı sıkıntıyla dalga geçiyormuş hiçte komedi gibi dinlediğim öykü değilmiş başıma geldi ah ablam ah ne güçlüsün neler atlaşmışsn dedim o 6.tedavide anne oldu yani insan başına gelmeden anlamıyor anne olmanzda burda olmanıza ya da bir tedavi daha olmana engel değill seni tebrik edimm dedimmm

cnm bendede vardı Allahtan ben başlangıç aşamasında yakaladım ilaç kullandım 1 ay ve yok çok şükür 5 yıldır..
ama eğer hemoroidin varsa git ve çaresine bak..
bende muayne esnasında çok utanmıştım..secde pozisyonu al demişti ve doktor erkekti ama ben bu şeiklde muayne olacağını bilmiyordum ki..
geçen yılda popo deliğindeki yırtık için bayan doktora muayne olmuştum..
alıştım artık alıştım

Canim Ben 54 kiloyum Kilom karnima ve totomda Daha tedaviye baslamadim baslamadim 50 kiloya inmek istiyorum Canim Ama saglikli Bir sekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…