• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

canım bende aynı mesajı üzülerek okudum galiba arkadaşımız içinde bulunduğu durumdan dolayı sıkıntısını yanlış ifade etmiş. ben buraya kimsenin laylom için girdiğini düşünmüyorum çocuğu olanda hiç olmayanda zor durumda. evet hiç olmayanların ki bende dahil daha zor olabilir ama ortak paydada hepimiz bebek istiyoruz ve bu uğurda herşeye katlanıyoruz. bu ortamda tüp bebek ile ilgili tecrübelerimizi paylaşırken dostluklarda ediniyoruz ki buda çok normal bence bende hepinizi seviyorum ....
yine çok doğru söylemişsin arkadaşımm:46::46::46::46::46::46:

dediğin gibi canım şu an zor bir durumda sürekli takılsa bize daha rahat edecek aslında...bizi tanısa böyle yazmazdı...
adamlarımızı hoş tutalımmmm...

İyi akşamlar kızlar bunalım takılmak geliyor içimden uff yanlızim hep yanlızim bir gün benimde evimden bebek sesleri yukselecekmi ? :(

valla bende o soruyu çok soruyorum kendime acaba evimde bir bebek sesi olacakmı...çok düşünmemeye çalışıyorum çünkü bende bunalıma bi girersem çıkmam epey zaman alır tedavi sürecini düşünüp ona konsantre olmak en iyisi...bizde anne olacaz er yada geç...

yaa yakaladım seniii:20:ayy yaz gelsin egunal izmire gelsinn:10::10:kocişlerde görüşürse heralde topikten dert yanarlar birbirlerine:9::9:
topikçi öğretmen:20:perfermons ödevi ver çocuklara topiğin özetini çıkarsınlar sana:1::1:

valla yakalndım...
bundan sonra derim artık ben gidiyom die...
kocişler tanışsa çok komik olur bizi kk yüzünden çekiştirdiklerini düşünemiyorum koca koca adamların...
inşallah canım izmire yolum düştüğünde mutlaka görüşcez...
performans ödevi verse çocuklara bizim analizimi nasıl yaparlardı acaba mesela beni nasıl anlatırlardı merak ettim bak şimdi:1:

İnşallah canım umudumu yitirmedim henüz ama kendimi güçsüz hissediyorum herkesten uzaklaştım sanki akrabalar eski arkadaslar hiç kimse anlamıyor insanın halinden hatta bazen esim bile. Hep dua ediyorum Rabbim isyana düşürme kullarını diye..

bezen böle bunalımlara girioz hepimiz ama kendimizi şöle bi silkelemeliyiz o anda kötü düşünceleri atalım üstümüzden.kimse bizi anlamıo gibi gelio bazen biri bi derdini anlatıo ya diom buda dertmi biz nelerle uğrasıoz.kimseden uzaklaşma yalnız kalmak bu dönemde pek ii olmuo bence.iice düşüncelere dalıo insan.umudun hep içinde kocaman olsun ki bebeğin sana gelsin...kıyamamm üzdün benideee ama:14:

cnm dün gece yatmadan 4 tane kuru kayısı yedim ama uyku falan bilemedim yani..
şükür sabah beklenen oldu çok rahatladım ama dediklerininde uyguluycam..
birde doktoru aldım bi tane duphalac aldım..ama çok gerekmedikçe içme dedi bana..

sordum cnm bu sabah..ama önemi yok dediler bana..bnmde 10 ay oldu çektireli zaten..

hoşbulduk cnmmm

canım bende bu sene hemoroidle baş etmeye çalışıyorum.. bağırsaklarımın heran yumuşak olması lazım.. hatta şu tüp bebekten önce birde genel cerrahiye mi gitsem diyorum...bir orası kaldı göstermediğim onuda gösterip rahat mı etsem acaba... gerçekten zor bir şeymiş hemoroid.. çabucak kurtulurum insallah... dediklerim çok işe yarıyor.. ısrarla tavsiye ederim....

dr. un farketmez dediyse çektirme canım.. ama bana öyle demişlerdi... en iyisini türk hekimleri bilir...

insallah tatlım..gerçi ben dr. uma güvendiğim için ve başa gelen çekilir mantığına artık uymaya başladığım için korkmuyorum.. dr. um anestezisiz çekeceğini söyledi gerçi umarım en az acıyla atlatırım...

canım ben de yeni cektirdim benim kinde hiçbir arım olmadı ama bir arkadaşım cektirdi canının çok yandıhını söyledi bende senin gibi çok korkmuştum eyer makina eskidip makinaysa acıyormuş yeni cıkan makinalar acıtmıyormuş inşallah benim gibi hiç anlamadan kurtulursun:):)

topiğimizin güzel hatunları birazdan listelerimizi güncelleyecem durumunda değişiklik olanlar , listemize katılmak isteyenler ve bilgileri eksik olanlar lütfen yazsınlar...yeni katılacaklar yaş,sebep,merkez,deneme sayısı,hangi aşamada olduğu...

Son düzenleme:
Yapma ne Kadarla eriycek erimesi Lazim tedaviden once hemde acilllllleeeen:52:

tedavide çok mu kilo aldınız arkadaşlar...ben zaten bebek isterken aman tuttuysa düşmesin diye 10 kilo aldım hareketsizlikten...şimdi top gibi yuvarlanacağım herhalde... ortalama kaç kilo aldığınızı sorsam cevap verirmisiniz? malum bayanlara yaşı ve kilosu sorullmaz...

aaaa bak şimdi fark ettim.. egunal bize yaşımızı soruyorsun ne ayıp ama....:19::19: :9::9:

Son düzenleme:
dediğin gibi canım şu an zor bir durumda sürekli takılsa bize daha rahat edecek aslında...bizi tanısa böyle yazmazdı...
adamlarımızı hoş tutalımmmm.. .

yani tanısa kendide bu kadar gergin olmazdı... adamları hoş tutalım tutmasına da canım bazen de onlar bizi hoş tutsun biraz anlayış işin ağır kısmı bizlerde üstüne bide onlar stres yapmasınnn.....

yaa yakaladım seniii:20:ayy yaz gelsin egunal izmire gelsinn:10::10:kocişlerde görüşürse heralde topikten dert yanarlar birbirlerine:9::9:

topikçi öğretmen:20:perfermons ödevi ver çocuklara topiğin özetini çıkarsınlar sana:1::1:

performans ödevi verirsem araştırmacı yönleri gelişir tüm topiklere uğramadan ödev hazırlayamazlar mazallah....:9::9::9:

adamlarımızı hoş tutalımmmm...

valla bende o soruyu çok soruyorum kendime acaba evimde bir bebek sesi olacakmı...çok düşünmemeye çalışıyorum çünkü bende bunalıma bi girersem çıkmam epey zaman alır tedavi sürecini düşünüp ona konsantre olmak en iyisi...bizde anne olacaz er yada geç...

valla yakalndım...
bundan sonra derim artık ben gidiyom die...
kocişler tanışsa çok komik olur bizi kk yüzünden çekiştirdiklerini düşünemiyorum koca koca adamların...
inşallah canım izmire yolum düştüğünde mutlaka görüşcez...
performans ödevi verse çocuklara bizim analizimi nasıl yaparlardı acaba mesela beni nasıl anlatırlardı merak ettim bak şimdi:1:

valla müfettişe beni şikayet etmeyeceklerini bilsem seni kırmaz hemen pazartesi verirdim ödevi.... düşününce gerşekten çocuk gözüyle bizler nasıl olurduk acaba...
ama çocuk deyip geçmeyin ne fikirler çıkıyor onlardan bir bilseniz.. ne komediler....

canım bende bu sene hemoroidle baş etmeye çalışıyorum.. bağırsaklarımın heran yumuşak olması lazım.. hatta şu tüp bebekten önce birde genel cerrahiye mi gitsem diyorum...bir orası kaldı göstermediğim onuda gösterip rahat mı etsem acaba... gerçekten zor bir şeymiş hemoroid.. çabucak kurtulurum insallah... dediklerim çok işe yarıyor.. ısrarla tavsiye ederim....

dr. un farketmez dediyse çektirme canım.. ama bana öyle demişlerdi... en iyisini türk hekimleri bilir...

canım hemoroidin belirtileri hamilelikte daha çok artar bebekten önce tedavi olsan senin için iyi olur . kilo konusunda ise ben her tedavide en z 2 kilo alıyorum toplamda birikmiş 5 kilom var bir buçuğu gitti 3,5 benlee

tedavide çok mu kilo aldınız arkadaşlar...ben zaten bebek isterken aman tuttuysa düşmesin diye 10 kilo aldım hareketsizlikten...şimdi top gibi yuvarlanacağım herhalde... ortalama kaç kilo aldığınızı sorsam cevap verirmisiniz? malum bayanlara yaşı ve kilosu sorullmaz...

aaaa bak şimdi fark ettim.. egunal bize yaşımızı soruyorsun ne ayıp ama....:19::19: :9::9:

ben ohss olduğum için şiştim kilo almadım...
hatta verdim 34 yani resmen 0 beden oldum ama neyseki şimdi 36 bedenime geri döndüm...

yani tanısa kendide bu kadar gergin olmazdı... adamları hoş tutalım tutmasına da canım bazen de onlar bizi hoş tutsun biraz anlayış işin ağır kısmı bizlerde üstüne bide onlar stres yapmasınnn.....

e tabii karşılıklı bu işler ama şu an bizim topik maceramız olduğu için hoş tutalım da ayrı gayrı düşmeyelim diyorum...

performans ödevi verirsem araştırmacı yönleri gelişir tüm topiklere uğramadan ödev hazırlayamazlar mazallah....:9::9::9:

ah canım yazık çocuklara onlar bizim geleceğimiz bunalımlı hatunların arasına bi düşerlerse geleceğimiz arabesk olur bunalımlı geçnlik istemiyoz biz:1:

canım ben de yeni cektirdim benim kinde hiçbir arım olmadı ama bir arkadaşım cektirdi canının çok yandıhını söyledi bende senin gibi çok korkmuştum eyer makina eskidip makinaysa acıyormuş yeni cıkan makinalar acıtmıyormuş inşallah benim gibi hiç anlamadan kurtulursun:):)

insallah canım ya.. ne biliyim.. özel bir yerde kendisi çekecekmiş dr. um.. herhalde eski makina değldir.. adama desem mi eskyse istemem.. :19:başka bir hastaneyle anlaş diye :20::9:

kızlar şimdilik kaçııom kociş geldi yemek yiyelim.sonra işşallah koca engeline takılmazsam gelcem yanınıza:34::54::54:

canım hemoroidin belirtileri hamilelikte daha çok artar bebekten önce tedavi olsan senin için iyi olur . kilo konusunda ise ben her tedavide en z 2 kilo alıyorum toplamda birikmiş 5 kilom var bir buçuğu gitti 3,5 benlee

ayyy... bak korktum şimdi.. bebekte ilaç felanda kullananmam... dediğin gibi gitmem lazım.. ama çoook utanıyorum ya....:17::17:kadın doğum dr. larına alıştıkta... ufff ne biliyim... bende nisana kadar rejime başlayayım bari.. kaç kilo verirsem vereyim yanıma kar kalır...

Son düzenleme:
Benide eklermisiniz listeye? 28 yaşındayım iskocyada yaptırıyorum tedavimi Mart adetimle yaniden başlayacağız bu ikinci denemem olacak. Sorunumada yumurtaların dollenemiyo kalitesiz yumurta olusuyo falan dediler

ben ohss olduğum için şiştim kilo almadım...
hatta verdim 34 yani resmen 0 beden oldum ama neyseki şimdi 36 bedenime geri döndüm...

e tabii karşılıklı bu işler ama şu an bizim topik maceramız olduğu için hoş tutalım da ayrı gayrı düşmeyelim diyorum...

ah canım yazık çocuklara onlar bizim geleceğimiz bunalımlı hatunların arasına bi düşerlerse geleceğimiz arabesk olur bunalımlı geçnlik istemiyoz biz:1:

şanslısın derdim... tabi kilon çok olsaydı.. 34 beden de çok az canım.. bende kilo versem fena olmayacak demek ki....

kızlar şimdilik kaçııom kociş geldi yemek yiyelim.sonra işşallah koca engeline takılmazsam gelcem yanınıza:34::54::54:

benim kocişte geliyooo yemek durumları var bizde de bende çıkarım birazdan ve inşallahhh dönebilirim aranıza...afiyet olsun canım size:56:

kızlar ben çıkıyorum size yetişip yetişip çıktım her seferinde ama ne yapıyım böyle olması gerek...

insallah canım ya.. ne biliyim.. özel bir yerde kendisi çekecekmiş dr. um.. herhalde eski makina değldir.. adama desem mi eskyse istemem.. :19:başka bir hastaneyle anlaş diye :20::9:

ben devlet hastanesin de cektirdim beşkuruş ödemedim ama arkadaşım özelde cektirdi birsürü para verdi ben senin gibi çok korkmuştum hatta içerde üç tane doktor vardı beni onlar rahatlattı canım doktoruna güveniyorsan sorun olmaz inşallah herzaman çektirmek iyi oluyor ben de bişey yok diyodum ama polibim varmış normal muhayenede görün medi ama filmde cıktı

hatırlayanlar için hafta sonu topiğe gelemem demiştim.. ama ne yapıyım hem sizleri merak ediyorum.. hemde ne yalan söyleyeyim sayfalar biriktimi okuyamamaktan korkup ilerleyip ilerleyip bırakıyorum...

Back