canım bende aynı mesajı üzülerek okudum galiba arkadaşımız içinde bulunduğu durumdan dolayı sıkıntısını yanlış ifade etmiş. ben buraya kimsenin laylom için girdiğini düşünmüyorum çocuğu olanda hiç olmayanda zor durumda. evet hiç olmayanların ki bende dahil daha zor olabilir ama ortak paydada hepimiz bebek istiyoruz ve bu uğurda herşeye katlanıyoruz. bu ortamda tüp bebek ile ilgili tecrübelerimizi paylaşırken dostluklarda ediniyoruz ki buda çok normal bence bende hepinizi seviyorum ....
yine çok doğru söylemişsin arkadaşımm
dediğin gibi canım şu an zor bir durumda sürekli takılsa bize daha rahat edecek aslında...bizi tanısa böyle yazmazdı...
adamlarımızı hoş tutalımmmm...
İyi akşamlar kızlar bunalım takılmak geliyor içimden uff yanlızim hep yanlızim bir gün benimde evimden bebek sesleri yukselecekmi ?
valla bende o soruyu çok soruyorum kendime acaba evimde bir bebek sesi olacakmı...çok düşünmemeye çalışıyorum çünkü bende bunalıma bi girersem çıkmam epey zaman alır tedavi sürecini düşünüp ona konsantre olmak en iyisi...bizde anne olacaz er yada geç...
yaa yakaladım seniiiayy yaz gelsin egunal izmire gelsinnkocişlerde görüşürse heralde topikten dert yanarlar birbirlerine
topikçi öğretmenperfermons ödevi ver çocuklara topiğin özetini çıkarsınlar sana
valla yakalndım...
bundan sonra derim artık ben gidiyom die...
kocişler tanışsa çok komik olur bizi kk yüzünden çekiştirdiklerini düşünemiyorum koca koca adamların...
inşallah canım izmire yolum düştüğünde mutlaka görüşcez...
performans ödevi verse çocuklara bizim analizimi nasıl yaparlardı acaba mesela beni nasıl anlatırlardı merak ettim bak şimdi