Tüp Bebek Günlüğümüz !

cnm dün gece yatmadan 4 tane kuru kayısı yedim ama uyku falan bilemedim yani..
şükür sabah beklenen oldu çok rahatladım ama dediklerininde uyguluycam..
birde doktoru aldım bi tane duphalac aldım..ama çok gerekmedikçe içme dedi bana..

hsgnizin en fazla 6 ay içinde çekilmiş olması lazımmış.. dr. öyle dedi bana.. bende tedaviye yakın olsun diye beklettim.. hem daha sağlıklı olur diye...

sordum cnm bu sabah..ama önemi yok dediler bana..bnmde 10 ay oldu çektireli zaten..

hoşgeldin canımmm...

hoşbulduk cnmmm

yani sen gezionn yanına vını alıon bizde seni ewde sanıoz sonra bana gezenti dionseni gidiii:130:
eet ya burda yazıştığımız bazı insalara saçma gelebilir anlamazlar çünkü..
benimde eşim annemler kayınwaldemler bilio hatta bazen kayınwaldem soruo hani birinin kanaması war diodun noldu dio
onlarda konulara hakim artık zaten seni falan gördüler resmini anlatıom merak ettiler:18:
olsun yinede sen gel yazın bu taraflara eşinle tatile hem görürüm fırsattan istifade

Yapma ne Kadarla eriycek erimesi Lazim tedaviden once hemde acilllllleeeen

sağol cnm nasılsın??

yemekle uğraşıyorum canım....dün gece benden sonra epey kaynatmışsınız...sana özet olarak şöyle söyleyim tüp bebek evet ilk olduğunda bilmemezlik nedeniyle insanı tedirgin ediyo anestezi iğneler transfer falan...ama yaşamış ve hayatında hiç anestezi almamış biri olarak söylüyorum tüp bebek zor değil sonunda anne olmak var o yüzden zor değil...hiç aklına bişey takılmasın tüpler de yada başka herhangi bir yerde sorun çıkmayacak...herşey yolunda zaten çok şükür acabalarla beynını meşgul etme...bi şekilde hepsi bitiyor ve bi bakmışsın test gününü bekliyorsun ve o zaman anlayacaksın ki bu süreçte en zor olan test gününü beklemek...

kahretsin kendimi ele verdim....
gelebilirim canım eltimler izmirli zaten...ailesi orada izmire uğrarsam mutlaka haberin olur...biz oradanda söke ye gidiyoruz tatile yazlık var orda...tatilde orada takılıyoruz...izmir aktarmalı gittiğimiz için mutlaka görüşürüz...

ne yapayım tatlım topiği hep geriden takip etmekten sıkıldım.. en azından öğrencilerime ödev olarak verirsem zamanında yetişebilirim diye düşünüyorum...

sağol cnm bnm ne güzel yazmışsın..
evet kimilerine göre biz daha zor anne olacağız belki ama sonunda bebeklerimiz olunca çekilen her sıkıntı makbul oluyor sanırım..
evet ilk kez olduğu için biraz panik oldum ama şimdi sabırsızlıkla sonucu merak ediyorum..hemde daha yumurtalarımın akıbetini bilmeden..
Rabbim tez zamanda hepimizi ve tüm gönülden isteyenleri evlat sahibi etsin..

İyi akşamlar kızlar bunalım takılmak geliyor içimden uff yanlızim hep yanlızim bir gün benimde evimden bebek sesleri yukselecekmi ?

yaa yakaladım seniiiayy yaz gelsin egunal izmire gelsinnkocişlerde görüşürse heralde topikten dert yanarlar birbirlerine
ne yapayım tatlım topiği hep geriden takip etmekten sıkıldım.. en azından öğrencilerime ödev olarak verirsem zamanında yetişebilirim diye düşünüyorum...

topikçi öğretmenperfermons ödevi ver çocuklara topiğin özetini çıkarsınlar sana

canım bende aynı mesajı üzülerek okudum galiba arkadaşımız içinde bulunduğu durumdan dolayı sıkıntısını yanlış ifade etmiş. ben buraya kimsenin laylom için girdiğini düşünmüyorum çocuğu olanda hiç olmayanda zor durumda. evet hiç olmayanların ki bende dahil daha zor olabilir ama ortak paydada hepimiz bebek istiyoruz ve bu uğurda herşeye katlanıyoruz. bu ortamda tüp bebek ile ilgili tecrübelerimizi paylaşırken dostluklarda ediniyoruz ki buda çok normal bence bende hepinizi seviyorum ....

"bu gavurlar hiçbişi bilmiyo" bak bu sözün beni çok güldürdü

karamsarlığa kapılma canım bazen bebişler sesizce hiç belirti vermeden yerleşiyo bazende ağrı sızı kanama ile o yüzden ne belirti ara nede canını sık onun zamanı gelmişse seninledir. inşallah test günü güzel haberler verirsin...

tebrikler canım allahdevamını getirsin....:118::118::118::118:

hoşgeldin canım hayırlı olsun:119:

yine çok doğru söylemişsin arkadaşımm

seni şu an çok iyi anlıyorum...
inşallah ilk ve son tedavin olur meleğin ben geldim anne der...

insallah tatlım..gerçi ben dr. uma güvendiğim için ve başa gelen çekilir mantığına artık uymaya başladığım için korkmuyorum.. dr. um anestezisiz çekeceğini söyledi gerçi umarım en az acıyla atlatırım...

inş acım hepimizin tek istegi o bebek :):):)inş gelecek hepimize

İnşallah canım umudumu yitirmedim henüz ama kendimi güçsüz hissediyorum herkesten uzaklaştım sanki akrabalar eski arkadaslar hiç kimse anlamıyor insanın halinden hatta bazen esim bile. Hep dua ediyorum Rabbim isyana düşürme kullarını diye..

kızlarrrrr napıyosunuz valla adet olupta benim kadar sevinen yoktur herhalde benim içinde bi adet halayı çekermisiniz heheheheh progestan içip adet bile olamamıştım çok şükür sonunda geldi

adet olana bu topikte halay çekilmez bence ama..... senin için bir ilk yapalım canım...nede olsa peçeteye yazıp is64:tek istemişsin... 64:64:

64:bebeğin seninle olsun her daim sağlıcakla.. halayı hak ettin...64:64:64:64:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…