• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

bende diyorum kasım aralık tüp bebek konusu nereye gitti :1:
bir hafta önce aradım taradım bulamadım.
bu başlık daha iyi olmuş.

biz 15+0 olduk bugün. herşey gayet yolunda.
haftaya kontrolümüz var.
bakalım cinsiyet ne olucak

birde arkadaşlar brnyns arkadaşımız malesef bebeğini kaybetmiş.
şuan hastanede yatıyor.
rabbim en yakın zamanda tekrar o heyecanı tadmayı nasip eder inşallah.

yeni hamiş arkadaşlar tebrik ederim. hayırlısıyla kucağınızada alırsınız inşallah.

yaş= 29 sebep= sperm tesede bulundu merkez= cerrahpaşa tıp fakultesi denemem = birinci aşamam= lucrin kullanmaya başladım

ben 34 yaşımdayı. 5. tüp bebek denemem olacak inşallah.şubat ayının 25 inden sonra adet görücem ve tedavim başlıyacak hayırlısıyla.benim sorunum sağ tüpüm kapalı olduğu için alında laparoskopi ameliyatı ile,yumurta rezervim az.dr um izmitte prof dr eray çalışkan hoca.izmit acıbademde tedavi görüyorum.listeye benide eklerseniz sevinirim.allah herkese anneliği nasip etsin,kimsenin kucağını boş bırakmasın amiiinnnn....

tamam kızlar ilk fırsatta listemize eklerim bilgilerinizi...tedavileriniz pozitif sonuçlanır inşallah...

bende diyorum kasım aralık tüp bebek konusu nereye gitti :1:
bir hafta önce aradım taradım bulamadım.
bu başlık daha iyi olmuş.

biz 15+0 olduk bugün. herşey gayet yolunda.
haftaya kontrolümüz var.
bakalım cinsiyet ne olucak

birde arkadaşlar brnyns arkadaşımız malesef bebeğini kaybetmiş.
şuan hastanede yatıyor.
rabbim en yakın zamanda tekrar o heyecanı tadmayı nasip eder inşallah.

yeni hamiş arkadaşlar tebrik ederim. hayırlısıyla kucağınızada alırsınız inşallah.

MAŞALAHH canım demek cinsiyet belli olacak bir dahaki randevuya rabbim gönlüne göre versin inşallah...bir hafta oldu yeni topiğimize geçeli...
brnyns tan haberimiz var canım çok üzüldük...üstüste 2.kez bebeğini kaybetti maalesef...

Ilk defa bukadar az kişi var neredesiniz ?

kızların bi çoğu gezmedeler bugün...akasya,millstone,minecan77,ekin0486 diyecektim baktım o gelmiş...geri kalanların bir kısmıda bugün misafir ağarlayacaklar...uzun lafın kısası hafta sonu olunca dağıldı herkes...akşam toplaşırlar sanırım..

Son düzenleme:
yakalayin ekin yine kaciyor:10:...gordun dimi egunal:1:
kuzum sen nicknameni degistirsene GEZENTI EKIN"diye ::60::60::60::
gezenti ekin valla güzel olur ama gezsemde yine dayanamadım ewime döndüm sizin için şekerim..
EVEEEEETTTTTT SONUÇ POZİTİFFFFFF :52::52::52::52::52:
:nazar::nazar::nazar:
ARKADAŞALRIM CANLARIM, AZ ÖNCE SONUCUMU ALDIK.
ALLAHIMA ŞÜKÜRLER OLSUN BU DEFA POZİTİFFFFF İNANILMAZ DEMİ. ŞOKTAYIM HİÇBİŞEY HİSSEDEMİYORUM. HADİ HAYIRLISI BAKALIM. ALLAH BENİM GİBİ OLAN TÜM ARKADAŞLARIMA DA EN KISA ZAMANDA NASİP ETSİN. DUALARINIZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM. PAZARTESİ TESTİN TEKRARLANMASI LAZIMMIŞ. AMA ŞİMDİLİK POZİTİF GÖRÜNÜYOR. DOKTORLADA GÖRÜŞEMEDİK AMA DURUM BÖLE İŞTE. ÇOK ŞAŞKINIM HALA.
:nazar::nazar::nazar:

canım gözün aydınnn:46::46::46::46:ALLAH kucağına almayı nasip etsin sağlıkla:nazar::nazar::nazar:

sizsiz kalmaya dayanamadım geldim.geçmişi okudum mutlu oldum hamiş haberine.işşallah bizde böle güzel haberler veririz...zaten sayfalar çok ilerlememiş zorlanmadım bu sefer:34:

Ilk defa bukadar az kişi var neredesiniz ?

CIcim alisverise Gittik geldim babanneme ugradik snr Eve Gel yemek yaptik yedik ve Simdi spora geldim Karnim Doku Biraz Samba oynuyanlari seyretip ustumu Degistirip spor yapcaz snrda Sauna dus ve Eve gidecem bu arada sizi okuyacam :3: Yani bennnnnnn burdayiiiiiiim

sizsiz kalmaya dayanamadım geldim.geçmişi okudum mutlu oldum hamiş haberine.işşallah bizde böle güzel haberler veririz...zaten sayfalar çok ilerlememiş zorlanmadım bu sefer:34:

ah canıııımmmm demek bizsiz kalamadın ve hemen döndün çok duygulandımmm:43::43::43:
ama geçtiiiii şimdide çok sevindimmmm:21::32::24::118:
bak seni düşündükve sayfalar fazla ilerletmedik:1:
yalaannnnnn kızlar firarda haftasonu olması münasebetiyle:10:

CIcim alisverise Gittik geldim babanneme ugradik snr Eve Gel yemek yaptik yedik ve Simdi spora geldim Karnim Doku Biraz Samba oynuyanlari seyretip ustumu Degistirip spor yapcaz snrda Sauna dus ve Eve gidecem bu arada sizi okuyacam :3: Yani bennnnnnn burdayiiiiiiim

demek spordasın şimdiiii iyice bi ter at yediklerini erit sonra duşa girmeden topiğe gelme kokmasın ortalık:1:

ah canıııımmmm demek bizsiz kalamadın ve hemen döndün çok duygulandımmm:43::43::43:
ama geçtiiiii şimdide çok sevindimmmm:21::32::24::118:
bak seni düşündükve sayfalar fazla ilerletmedik:1:
yalaannnnnn kızlar firarda haftasonu olması münasebetiyle:10:

yaa demek ölee beni düşünmüon sennn:43::43::43:

yaa demek ölee beni düşünmüon sennn:43::43::43:

hiiiii kıyamam ağlattım mı ben şimdi seniiii...bak kendimi fena halde kınıyorum şu an...düşündüm tabii ama daha çok keşke gelse diye düşündüm:70:

Zaman olur deli gibi Gulden Gene :60::60::60::60::60::60::60:

kız çok gülmeeee anam yemekte soğan yemişin heralde soğan koktu ortalık azcık az gül...
bi de plates yap bence süperr bişi ya hu...bende bi ara selülit oluştu 200 tl bayılıp bi krem aldım bi de plates yaptım hallettim yazın rahat rahat bikinimi giydim...ama kışın hareketsiz kaldım yine selilütler az az başladı ortaya çıkmaya bir an önce platese başlayacam yine...

Son düzenleme:
canım geçmişi sonra okursun randevu nasıl geçti meleğin nasılmış ondan haber ver önce...

kınama kendinii kuzum senle uğraşmassam kimle uğraşcam takılıom öle.daha ağlamayayım ya istanbula gidince ağlar dururum zaten.yaklaştıkça stres oluom.o zaman teselli edersiniz beni:18::18:sen naptın bugün.ewdemiydin?kız senin akraba falan yok mu oralarda gitmion bi yere yoksa kaç gel buraya taşın gezeriz senle:10::10:

ohhh ne güzel spor yapıon ben tedavilerden fırsat bulamadım ya..sporumuda yaparım sizede yetişirim diosun yanii:34:aferin sanaaa:46::46:

hiiiii kıyamam ağlattım mı ben şimdi seniiii...bak kendimi fena halde kınıyorum şu an...düşündüm tabii ama daha çok keşke gelse diye düşündüm:70:

kız çok gülmeeee anam yemekte soğan yemişin heralde soğan koktu ortalık azcık az gül...
bi de plates yap bence süperr bişi ya hu...bende bi ara selülit oluştu 200 tl bayılıp bi krem aldım bi de plates yaptım hallettim yazın rahat rahat bikinimi giydim...ama kışın hareketsiz kaldım yine selilütler az az başladı ortaya çıkmaya bir an önce platese başlayacam yine...

:60::60::60::60::60: olecem suan 3 km kostum Simdi sirada Popo var bendede Biraz olmus acil yok etmem Lazim :60::60::60: her yeri Sogan kokuttum puffffff:52:

kınama kendinii kuzum senle uğraşmassam kimle uğraşcam takılıom öle.daha ağlamayayım ya istanbula gidince ağlar dururum zaten.yaklaştıkça stres oluom.o zaman teselli edersiniz beni:18::18:sen naptın bugün.ewdemiydin?kız senin akraba falan yok mu oralarda gitmion bi yere yoksa kaç gel buraya taşın gezeriz senle:10::10:

evdeydim cicim...akraba arkadaş çok bende...şimdi durum şu anlatıvereyim hemen...bi çok zaman sizinle takılırken biri oluyor evde laptop bir oda da sürekli topik açık gidip gelip bakıyor cevap yazıyorum size...apartmandaki tombik teyzeler haricinde çok arkadaşım var hiç olmazsa onlar kavheye geliyooo ama ben size yazmıyom...bi yere gittiğimde de laptop ve vınn ı yanımda götürüyorum oradan da sizinle iletişimimi koparmıyorum...eskiye göre tüp bebek maceresına atıldıktan sonra daha az geziyorum ve misafir kabul ediyorum evet ama henüz asosyal olmadım...ben bıraksam beni bırakmazlar zaten...tabii napıyon sen diyolar bende kk da kızlarla yazışıyorum demedim daha kimseye işim var diyorum vs...bişiler diyorum...söylesem sanal ortam derler bizim paylaşımlarımızı anlamazlar...sadece sizi annem kardeşim ve kociş biliyo...geçen gün amcamın kızı gelmiş ben size yazıyorum tabii noluyo orda dedi bende eşimin internet üzerinden işleri var onları hallediyorum acil diyorum...işte böyle şekerim...

:60::60::60::60::60: olecem suan 3 km kostum Simdi sirada Popo var bendede Biraz olmus acil yok etmem Lazim :60::60::60: her yeri Sogan kokuttum puffffff:52:

o toton 3 km ile erimez cicim az yeeee...

Back