insallah bizimde yuzumuz guler. cok tesekkur ederim guzel yazin icin...
yaş= 29 sebep= sperm tesede bulundu merkez= cerrahpaşa tıp fakultesi denemem = birinci aşamam= lucrin kullanmaya başladım
ben 34 yaşımdayı. 5. tüp bebek denemem olacak inşallah.şubat ayının 25 inden sonra adet görücem ve tedavim başlıyacak hayırlısıyla.benim sorunum sağ tüpüm kapalı olduğu için alında laparoskopi ameliyatı ile,yumurta rezervim az.dr um izmitte prof dr eray çalışkan hoca.izmit acıbademde tedavi görüyorum.listeye benide eklerseniz sevinirim.allah herkese anneliği nasip etsin,kimsenin kucağını boş bırakmasın amiiinnnn....
bende diyorum kasım aralık tüp bebek konusu nereye gitti
bir hafta önce aradım taradım bulamadım.
bu başlık daha iyi olmuş.
biz 15+0 olduk bugün. herşey gayet yolunda.
haftaya kontrolümüz var.
bakalım cinsiyet ne olucak
birde arkadaşlar brnyns arkadaşımız malesef bebeğini kaybetmiş.
şuan hastanede yatıyor.
rabbim en yakın zamanda tekrar o heyecanı tadmayı nasip eder inşallah.
yeni hamiş arkadaşlar tebrik ederim. hayırlısıyla kucağınızada alırsınız inşallah.
Ilk defa bukadar az kişi var neredesiniz ?
gezenti ekin valla güzel olur ama gezsemde yine dayanamadım ewime döndüm sizin için şekerim..yakalayin ekin yine kaciyor...gordun dimi egunal
kuzum sen nicknameni degistirsene GEZENTI EKIN"diye ::
EVEEEEETTTTTT SONUÇ POZİTİFFFFFF
ARKADAŞALRIM CANLARIM, AZ ÖNCE SONUCUMU ALDIK.
ALLAHIMA ŞÜKÜRLER OLSUN BU DEFA POZİTİFFFFF İNANILMAZ DEMİ. ŞOKTAYIM HİÇBİŞEY HİSSEDEMİYORUM. HADİ HAYIRLISI BAKALIM. ALLAH BENİM GİBİ OLAN TÜM ARKADAŞLARIMA DA EN KISA ZAMANDA NASİP ETSİN. DUALARINIZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM. PAZARTESİ TESTİN TEKRARLANMASI LAZIMMIŞ. AMA ŞİMDİLİK POZİTİF GÖRÜNÜYOR. DOKTORLADA GÖRÜŞEMEDİK AMA DURUM BÖLE İŞTE. ÇOK ŞAŞKINIM HALA.
Ilk defa bukadar az kişi var neredesiniz ?
sizsiz kalmaya dayanamadım geldim.geçmişi okudum mutlu oldum hamiş haberine.işşallah bizde böle güzel haberler veririz...zaten sayfalar çok ilerlememiş zorlanmadım bu sefer
CIcim alisverise Gittik geldim babanneme ugradik snr Eve Gel yemek yaptik yedik ve Simdi spora geldim Karnim Doku Biraz Samba oynuyanlari seyretip ustumu Degistirip spor yapcaz snrda Sauna dus ve Eve gidecem bu arada sizi okuyacamYani bennnnnnn burdayiiiiiiim
ah canıııımmmm demek bizsiz kalamadın ve hemen döndün çok duygulandımmm
ama geçtiiiii şimdide çok sevindimmmm:118:
bak seni düşündükve sayfalar fazla ilerletmedik
yalaannnnnn kızlar firarda haftasonu olması münasebetiyle
demek spordasın şimdiiii iyice bi ter at yediklerini erit sonra duşa girmeden topiğe gelme kokmasın ortalık
yaa demek ölee beni düşünmüon sennn
Zaman olur deli gibi Gulden Gene
CIcim alisverise Gittik geldim babanneme ugradik snr Eve Gel yemek yaptik yedik ve Simdi spora geldim Karnim Doku Biraz Samba oynuyanlari seyretip ustumu Degistirip spor yapcaz snrda Sauna dus ve Eve gidecem bu arada sizi okuyacamYani bennnnnnn burdayiiiiiiim
hiiiii kıyamam ağlattım mı ben şimdi seniiii...bak kendimi fena halde kınıyorum şu an...düşündüm tabii ama daha çok keşke gelse diye düşündüm
kız çok gülmeeee anam yemekte soğan yemişin heralde soğan koktu ortalık azcık az gül...
bi de plates yap bence süperr bişi ya hu...bende bi ara selülit oluştu 200 tl bayılıp bi krem aldım bi de plates yaptım hallettim yazın rahat rahat bikinimi giydim...ama kışın hareketsiz kaldım yine selilütler az az başladı ortaya çıkmaya bir an önce platese başlayacam yine...
kınama kendinii kuzum senle uğraşmassam kimle uğraşcam takılıom öle.daha ağlamayayım ya istanbula gidince ağlar dururum zaten.yaklaştıkça stres oluom.o zaman teselli edersiniz beni:18::18:sen naptın bugün.ewdemiydin?kız senin akraba falan yok mu oralarda gitmion bi yere yoksa kaç gel buraya taşın gezeriz senle
olecem suan 3 km kostum Simdi sirada Popo var bendede Biraz olmus acil yok etmem Lazim her yeri Sogan kokuttum puffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?