• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

sabahları dereotu ye ve ılık ballı suda iç.. çok iyi geliyor.. ayrıca elmayı kabuklu ye...hergün bir elma bağırsağınızı çalıştırır.. bende bu sene o dertten müzdaribim hiç sormayın....

cnm dün gece yatmadan 4 tane kuru kayısı yedim ama uyku falan bilemedim yani..
şükür sabah beklenen oldu çok rahatladım ama dediklerininde uyguluycam..
birde doktoru aldım bi tane duphalac aldım..ama çok gerekmedikçe içme dedi bana..

hsgnizin en fazla 6 ay içinde çekilmiş olması lazımmış.. dr. öyle dedi bana.. bende tedaviye yakın olsun diye beklettim.. hem daha sağlıklı olur diye...

sordum cnm bu sabah..ama önemi yok dediler bana..bnmde 10 ay oldu çektireli zaten..

hoşgeldin canımmm...

hoşbulduk cnmmm

evdeydim cicim...akraba arkadaş çok bende...şimdi durum şu anlatıvereyim hemen...bi çok zaman sizinle takılırken biri oluyor evde laptop bir oda da sürekli topik açık gidip gelip bakıyor cevap yazıyorum size...apartmandaki tombik teyzeler haricinde çok arkadaşım var hiç olmazsa onlar kavheye geliyooo ama ben size yazmıyom...bi yere gittiğimde de laptop ve vınn ı yanımda götürüyorum oradan da sizinle iletişimimi koparmıyorum...eskiye göre tüp bebek maceresına atıldıktan sonra daha az geziyorum ve misafir kabul ediyorum evet ama henüz asosyal olmadım...ben bıraksam beni bırakmazlar zaten...tabii napıyon sen diyolar bende kk da kızlarla yazışıyorum demedim daha kimseye işim var diyorum vs...bişiler diyorum...söylesem sanal ortam derler bizim paylaşımlarımızı anlamazlar...sadece sizi annem kardeşim ve kociş biliyo...geçen gün amcamın kızı gelmiş ben size yazıyorum tabii noluyo orda dedi bende eşimin internet üzerinden işleri var onları hallediyorum acil diyorum...işte böyle şekerim...

yani sen gezionn yanına vını alıon bizde seni ewde sanıoz sonra bana gezenti dion:60::60::60:seni gidiii:130:
eet ya burda yazıştığımız bazı insalara saçma gelebilir anlamazlar çünkü..
benimde eşim annemler kayınwaldemler bilio hatta bazen kayınwaldem soruo hani birinin kanaması war diodun noldu dio:1:
onlarda konulara hakim artık zaten seni falan gördüler resmini anlatıom merak ettiler:18:
olsun yinede sen gel yazın bu taraflara eşinle tatile hem görürüm fırsattan istifade:53:

evdeydim cicim...akraba arkadaş çok bende...şimdi durum şu anlatıvereyim hemen...bi çok zaman sizinle takılırken biri oluyor evde laptop bir oda da sürekli topik açık gidip gelip bakıyor cevap yazıyorum size...apartmandaki tombik teyzeler haricinde çok arkadaşım var hiç olmazsa onlar kavheye geliyooo ama ben size yazmıyom...bi yere gittiğimde de laptop ve vınn ı yanımda götürüyorum oradan da sizinle iletişimimi koparmıyorum...eskiye göre tüp bebek maceresına atıldıktan sonra daha az geziyorum ve misafir kabul ediyorum evet ama henüz asosyal olmadım...ben bıraksam beni bırakmazlar zaten...tabii napıyon sen diyolar bende kk da kızlarla yazışıyorum demedim daha kimseye işim var diyorum vs...bişiler diyorum...söylesem sanal ortam derler bizim paylaşımlarımızı anlamazlar...sadece sizi annem kardeşim ve kociş biliyo...geçen gün amcamın kızı gelmiş ben size yazıyorum tabii noluyo orda dedi bende eşimin internet üzerinden işleri var onları hallediyorum acil diyorum...işte böyle şekerim...

o toton 3 km ile erimez cicim az yeeee...

Yapma ne Kadarla eriycek erimesi Lazim tedaviden once hemde acilllllleeeen:52:

sağol cnm nasılsın??

yemekle uğraşıyorum canım....dün gece benden sonra epey kaynatmışsınız...sana özet olarak şöyle söyleyim tüp bebek evet ilk olduğunda bilmemezlik nedeniyle insanı tedirgin ediyo anestezi iğneler transfer falan...ama yaşamış ve hayatında hiç anestezi almamış biri olarak söylüyorum tüp bebek zor değil sonunda anne olmak var o yüzden zor değil...hiç aklına bişey takılmasın tüpler de yada başka herhangi bir yerde sorun çıkmayacak...herşey yolunda zaten çok şükür acabalarla beynını meşgul etme...bi şekilde hepsi bitiyor ve bi bakmışsın test gününü bekliyorsun ve o zaman anlayacaksın ki bu süreçte en zor olan test gününü beklemek...

yani sen gezionn yanına vını alıon bizde seni ewde sanıoz sonra bana gezenti dion:60::60::60:seni gidiii:130:
eet ya burda yazıştığımız bazı insalara saçma gelebilir anlamazlar çünkü..
benimde eşim annemler kayınwaldemler bilio hatta bazen kayınwaldem soruo hani birinin kanaması war diodun noldu dio:1:
onlarda konulara hakim artık zaten seni falan gördüler resmini anlatıom merak ettiler:18:
olsun yinede sen gel yazın bu taraflara eşinle tatile hem görürüm fırsattan istifade:53:

:60::60::60: kahretsin kendimi ele verdim....
gelebilirim canım eltimler izmirli zaten...ailesi orada izmire uğrarsam mutlaka haberin olur...biz oradanda söke ye gidiyoruz tatile yazlık var orda...tatilde orada takılıyoruz...izmir aktarmalı gittiğimiz için mutlaka görüşürüz...

pınar'cım allah tamamına erdirsin.... çok mutlu oldum senin adına... artık sende bir hamiş olduğunda göre bizlere bol bol dua et olur mu malum hamişlerin duası kabul olurmuş ya....

sabah sabah güldürdün beni Allah iyiliğini versin...

misafir geliyormuş kızlar......

daha geçmişi bile bitiremedim.....

yine mecbur çıkacam of yaaaaaaaaa :((((((

ne yapayım tatlım topiği hep geriden takip etmekten sıkıldım.. en azından öğrencilerime ödev olarak verirsem zamanında yetişebilirim diye düşünüyorum...:9:

yemekle uğraşıyorum canım....dün gece benden sonra epey kaynatmışsınız...sana özet olarak şöyle söyleyim tüp bebek evet ilk olduğunda bilmemezlik nedeniyle insanı tedirgin ediyo anestezi iğneler transfer falan...ama yaşamış ve hayatında hiç anestezi almamış biri olarak söylüyorum tüp bebek zor değil sonunda anne olmak var o yüzden zor değil...hiç aklına bişey takılmasın tüpler de yada başka herhangi bir yerde sorun çıkmayacak...herşey yolunda zaten çok şükür acabalarla beynını meşgul etme...bi şekilde hepsi bitiyor ve bi bakmışsın test gününü bekliyorsun ve o zaman anlayacaksın ki bu süreçte en zor olan test gününü beklemek...

sağol cnm bnm ne güzel yazmışsın..
evet kimilerine göre biz daha zor anne olacağız belki ama sonunda bebeklerimiz olunca çekilen her sıkıntı makbul oluyor sanırım..
evet ilk kez olduğu için biraz panik oldum ama şimdi sabırsızlıkla sonucu merak ediyorum..hemde daha yumurtalarımın akıbetini bilmeden..
Rabbim tez zamanda hepimizi ve tüm gönülden isteyenleri evlat sahibi etsin..:emir_bebek:

İyi akşamlar kızlar bunalım takılmak geliyor içimden uff yanlızim hep yanlızim bir gün benimde evimden bebek sesleri yukselecekmi ? :(

:60::60::60: kahretsin kendimi ele verdim....
gelebilirim canım eltimler izmirli zaten...ailesi orada izmire uğrarsam mutlaka haberin olur...biz oradanda söke ye gidiyoruz tatile yazlık var orda...tatilde orada takılıyoruz...izmir aktarmalı gittiğimiz için mutlaka görüşürüz...
yaa yakaladım seniii:20:ayy yaz gelsin egunal izmire gelsinn:10::10:kocişlerde görüşürse heralde topikten dert yanarlar birbirlerine:9::9:
ne yapayım tatlım topiği hep geriden takip etmekten sıkıldım.. en azından öğrencilerime ödev olarak verirsem zamanında yetişebilirim diye düşünüyorum...:9:

topikçi öğretmen:20:perfermons ödevi ver çocuklara topiğin özetini çıkarsınlar sana:1::1:

canim herkez bu surecten gecerken ruhsal cokuntuler yasabilir ama direkt olarak kisileri suclamakta nekadar dogru bilemiyecegim
cok kizdim ama nedemek cocugu olanlar bizi anlamaz ya:20::20:varmi boyle bisey..oyle olsaydi benim sizin aranizda ne isim vardi..

benim sosyal hayatim cok genistir,zamanimi oralardada geciririm,burda laylom icin vakit gecirmiyorum,istedigim icin size alistigim icin vakit geciriyorum,ayrica tup bebekten evladim olmasina ragmen hic birsey bilmedigimi fark ettim,sizlerden gercek anlamda cok sey ogrendim ben...1.tedavimi koru korune yapmissim ama allahtan tutmus..
sizleri fiziksel olarak tanimasamda manevi olarak cok seviyorum:16::16::16: iyiki varsiniz:16:

neyse siz anliyorsunuz ya anlamayanlarin sorunu ne diyeyim...yinede allahim yardimcisi olsun cok zor.

canım bende aynı mesajı üzülerek okudum galiba arkadaşımız içinde bulunduğu durumdan dolayı sıkıntısını yanlış ifade etmiş. ben buraya kimsenin laylom için girdiğini düşünmüyorum çocuğu olanda hiç olmayanda zor durumda. evet hiç olmayanların ki bende dahil daha zor olabilir ama ortak paydada hepimiz bebek istiyoruz ve bu uğurda herşeye katlanıyoruz. bu ortamda tüp bebek ile ilgili tecrübelerimizi paylaşırken dostluklarda ediniyoruz ki buda çok normal bence bende hepinizi seviyorum ....

ya kuzu buraya tatile geliceksen yazın geldiğinde yap tahlillerini burada desek özel biyere yapın şu tahlilleri yaparlar ama orası kurcalıyo bde çok masrafdır bu sefer kan sulandırıcı iğne iste diycem ama belki başka problem var yada o dönem bebk tutunurken düşmüş olur boşuna iğne vurulmuş olursun off ya sllamaş tüpmü olur bu gavurlar hiçbişi bilmiyo:47::47:

saol kuzum inş.adetim her ay gelir tüpe kadan:nazar:

"bu gavurlar hiçbişi bilmiyo:47::47:" bak bu sözün beni çok güldürdü :60::60::60::60::60:

mrb kizlar, mrb egunal. bugu transefin 6. gunu. vakit daraldikca iyice umutsuzluk cokuyor. sanki olmadi gibi. yattim, uzandim ama ayaktaydim da. pazartesi isbasi var. oda yetmezmis gibi birazda dun ishal olmustum. iyice karamsarlik coktu uzerime. test gununun gelmesini hem istiyorum hem istemiyorum. nasil olacaksa boyle..belirti aramam ben cunku zaten her adet oncesi sanki gebeyim gibi belirtiler olur. o yuzden takmam. zaten goguslerimin agrisi disinda hicbirsey yok. biraz icimi dokeyim istedim :50:

karamsarlığa kapılma canım bazen bebişler sesizce hiç belirti vermeden yerleşiyo bazende ağrı sızı kanama ile o yüzden ne belirti ara nede canını sık onun zamanı gelmişse seninledir. inşallah test günü güzel haberler verirsin...

EVEEEEETTTTTT SONUÇ POZİTİFFFFFF :52::52::52::52::52:
:nazar::nazar::nazar:
ARKADAŞALRIM CANLARIM, AZ ÖNCE SONUCUMU ALDIK.
ALLAHIMA ŞÜKÜRLER OLSUN BU DEFA POZİTİFFFFF İNANILMAZ DEMİ. ŞOKTAYIM HİÇBİŞEY HİSSEDEMİYORUM. HADİ HAYIRLISI BAKALIM. ALLAH BENİM GİBİ OLAN TÜM ARKADAŞLARIMA DA EN KISA ZAMANDA NASİP ETSİN. DUALARINIZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM. PAZARTESİ TESTİN TEKRARLANMASI LAZIMMIŞ. AMA ŞİMDİLİK POZİTİF GÖRÜNÜYOR. DOKTORLADA GÖRÜŞEMEDİK AMA DURUM BÖLE İŞTE. ÇOK ŞAŞKINIM HALA.

tebrikler canım allahdevamını getirsin....:64::64::64::64::64::64::64::118::118::118::118:

merhaba aranıza yeni katıldım sohpetiniz çok güzel cerrahpaşada tedevi görüyorum . eşim tese ameliyatı oldu sperm lerimiz donduruldu . şimdi bende lucrin kullanıyorum aranızda bizim gibi spermi dondurulup güzel sonuç alan varmi ?

hoşgeldin canım hayırlı olsun:119:

Bende adamlara hak veriyorum ama biraz anlayış bekliyorum...
sonuçta zararlı bişey yapmıyoruz...bi şekilde deşarj oluyoruz...zor dönemlerden geçtik ve geçmeye devam ediyoruz...erkek gözüyle bizi anlamaları zor...çünkü böyle paylaşımları erkekler yapamazlar...düşünsenen aralarında yazışıp ''beyler ben hatunla ekşına gidiyorum belki bebeğimiz olur''
ay düşüncesi bile bi tuhaf o yüzdende bizi anlamaları güç...en iyisimi olmadığı zamanlarda yoğun bi şekilde burada takılıp geldikleri zamanlarda da onları hoş tutmak lazım...bi yolunu bulmak gerekiyor...

yine çok doğru söylemişsin arkadaşımm:46::46::46::46::46::46:

sağol cnm bnm ne güzel yazmışsın..
evet kimilerine göre biz daha zor anne olacağız belki ama sonunda bebeklerimiz olunca çekilen her sıkıntı makbul oluyor sanırım..
evet ilk kez olduğu için biraz panik oldum ama şimdi sabırsızlıkla sonucu merak ediyorum..hemde daha yumurtalarımın akıbetini bilmeden..
Rabbim tez zamanda hepimizi ve tüm gönülden isteyenleri evlat sahibi etsin..:emir_bebek:

seni şu an çok iyi anlıyorum...
inşallah ilk ve son tedavin olur meleğin ben geldim anne der...

evet canım ameliyathane kıyafeti giymiştim :34: inşallah sorunsuz çektirirsin sonucunda mükemmel çıkar :16:

canım sen kullanıcı kontrol peneline git , sonra seçeneklere tıkla orda altlarda çeşitli şeçenekler başlığından mesaj seçeneklerini standart editör olanı tıkla kaydet bidaha dene bakalım :34:

kızlar günaydınlar vaktim yook çıkıyorum sohbete sonra katılırım :10::16::16::16::16::3:

insallah tatlım..gerçi ben dr. uma güvendiğim için ve başa gelen çekilir mantığına artık uymaya başladığım için korkmuyorum.. dr. um anestezisiz çekeceğini söyledi gerçi umarım en az acıyla atlatırım...

inş acım hepimizin tek istegi o bebek :):):)inş gelecek hepimize

İnşallah canım umudumu yitirmedim henüz ama kendimi güçsüz hissediyorum herkesten uzaklaştım sanki akrabalar eski arkadaslar hiç kimse anlamıyor insanın halinden hatta bazen esim bile. Hep dua ediyorum Rabbim isyana düşürme kullarını diye..

kızlarrrrr napıyosunuz valla adet olupta benim kadar sevinen yoktur herhalde benim içinde bi adet halayı çekermisiniz heheheheh :1::1:progestan içip adet bile olamamıştım çok şükür sonunda geldi :9::33:

adet olana bu topikte halay çekilmez bence ama..... senin için bir ilk yapalım canım...nede olsa peçeteye yazıp is64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:tek istemişsin... :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

EVEEEEETTTTTT SONUÇ POZİTİFFFFFF :52::52::52::52::52:
ARKADAŞALRIM CANLARIM, AZ ÖNCE SONUCUMU ALDIK.
ALLAHIMA ŞÜKÜRLER OLSUN BU DEFA POZİTİFFFFF İNANILMAZ DEMİ. ŞOKTAYIM HİÇBİŞEY HİSSEDEMİYORUM. HADİ HAYIRLISI BAKALIM. ALLAH BENİM GİBİ OLAN TÜM ARKADAŞLARIMA DA EN KISA ZAMANDA NASİP ETSİN. DUALARINIZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM. PAZARTESİ TESTİN TEKRARLANMASI LAZIMMIŞ. AMA ŞİMDİLİK POZİTİF GÖRÜNÜYOR. DOKTORLADA GÖRÜŞEMEDİK AMA DURUM BÖLE İŞTE. ÇOK ŞAŞKINIM HALA.

64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:bebeğin seninle olsun her daim sağlıcakla.. halayı hak ettin...64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

Back