• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

merhaba aranıza yeni katıldım sohpetiniz çok güzel cerrahpaşada tedevi görüyorum . eşim tese ameliyatı oldu sperm lerimiz donduruldu . şimdi bende lucrin kullanıyorum aranızda bizim gibi spermi dondurulup güzel sonuç alan varmi ?

canım çok sevindim :):):):) inşallah darısı başimiza bizde senin gibi müjdeler veririz

sonunda yazdın.....
uzun zamandır bizi takip ediyorsun farkındayım ama ne zaman yazıp bize katılacaksın diye bekliyordum...
valla biraz daha yazmasaydın seni buradan hadi yaz diye taciz edecektim...
hoşgeldiiinnnn:71::71::71:

sonunda yazdın.....
uzun zamandır bizi takip ediyorsun farkındayım ama ne zaman yazıp bize katılacaksın diye bekliyordum...
valla biraz daha yazmasaydın seni buradan hadi yaz diye taciz edecektim...
hoşgeldiiinnnn:71::71::71:

hoşbulduk canım sohbetinize yetişmek biraz güç oluyor hem çalışıyorum hem sizi takip ediyorum :)

merhaba aranıza yeni katıldım sohpetiniz çok güzel cerrahpaşada tedevi görüyorum . eşim tese ameliyatı oldu sperm lerimiz donduruldu . şimdi bende lucrin kullanıyorum aranızda bizim gibi spermi dondurulup güzel sonuç alan varmi ?

öncelikle tedavin hayırlı ve bebekli olsun inşallahhh...
aramızda dondurulmuş spermle tedavi olan varmı şu an hatırlamıyorum...topik şimdi tenha akşama kalabalık olur sanırım o zaman sen olmazsan ben kızlara sorarım mutlaka cevap yazarlar zaten...

hoşbulduk canım sohbetinize yetişmek biraz güç oluyor hem çalışıyorum hem sizi takip ediyorum :)

haklısın valla topik için ciddi bir mesai harcamak gerekiyor hele çalışırken yetişmek daha da zor..kolay gelsin sana:29:

öncelikle tedavin hayırlı ve bebekli olsun inşallahhh...
aramızda dondurulmuş spermle tedavi olan varmı şu an hatırlamıyorum...topik şimdi tenha akşama kalabalık olur sanırım o zaman sen olmazsan ben kızlara sorarım mutlaka cevap yazarlar zaten...

saol canım inşallah hepimizin kuşakları bebekle dolar :):):)

ama bizde hata kızlar onların olduğu zamanlarda gözlerine sokar gibi pc nin başından ayrılmıyoruz onlarda bu durumun önüne geçemeyeceklerini düşünüp bizi taciz ediyolar...şahsen ben eşimin yerinde olsam ve o bilgisayarın başından kalmasa bende gıcık olur bunlar ne yazıyo bu kadar diye merak ederdim...
aslında adama hak veriyorum.. ben hem burayı hem evi idare ederim ama yinede burda fazla takılmam adamı gıcık etmeye başladı... bi gözün sürekli orda diyip duruyo .. ne varmış burda bu kadar.. tanımadığım insanlarla ne konuşuyomuşum..sanal bi arkadaşlıkmış.. sizin eşlerinizde kızıyomuşdur kesin.. abartmışız.. faklanmış... filanmış... bozuk plak gibi takıldı adam... şimdi aşağıya indi fırsattan istifade yazayım dedim hemen...

hoşgeldin... tedavin hayırlı sonucu mutlu olsun...

canımsınnnnnn:16::16::16:
yazdım seni yüreğimeeee:29:
dayanamayıp kaçıp kaçıp geliyoooo süpersinnnn:70:
topik tarihine adını altın harflerle yazıyorummmm...
A K A S Y A 1978

Son düzenleme:
canımsınnnnnn:16::16::16:
yazdım seni yüreğimeeee:29:
dayanamayıp kaçıp kaçıp geliyoooo süpersinnnn:70:
topik tarihine adını altın harflerle yazıyorummmm...
A K A S Y A 1978

canımsın benim.... tanmamen kapatmıyom sadece topikten çıkyom ki doğru topiği bulup yazdıklarımı okumasın:1::1::1::1:
ama birazdan amcamlara gidicez artık akşamaca gelemem... hepinizi öpüyorum...

aslında adama hak veriyorum.. ben hem burayı hem evi idare ederim ama yinede burda fazla takılmam adamı gıcık etmeye başladı... bi gözün sürekli orda diyip duruyo .. ne varmış burda bu kadar.. tanımadığım insanlarla ne konuşuyomuşum..sanal bi arkadaşlıkmış.. sizin eşlerinizde kızıyomuşdur kesin.. abartmışız.. faklanmış... filanmış... bozuk plak gibi takıldı adam... şimdi aşağıya indi fırsattan istifade yazayım dedim hemen...

hoşgeldin... tedavin hayırlı sonucu mutlu olsun...

hoşbulduk canım hepimiz için mutlu sonuç alırız . canım benim eşim de kızıyor ama napalım bahamlılık yapıyor kk :):)

aslında adama hak veriyorum.. ben hem burayı hem evi idare ederim ama yinede burda fazla takılmam adamı gıcık etmeye başladı... bi gözün sürekli orda diyip duruyo .. ne varmış burda bu kadar.. tanımadığım insanlarla ne konuşuyomuşum..sanal bi arkadaşlıkmış.. sizin eşlerinizde kızıyomuşdur kesin.. abartmışız.. faklanmış... filanmış... bozuk plak gibi takıldı adam... şimdi aşağıya indi fırsattan istifade yazayım dedim hemen....
Bende adamlara hak veriyorum ama biraz anlayış bekliyorum...
sonuçta zararlı bişey yapmıyoruz...bi şekilde deşarj oluyoruz...zor dönemlerden geçtik ve geçmeye devam ediyoruz...erkek gözüyle bizi anlamaları zor...çünkü böyle paylaşımları erkekler yapamazlar...düşünsenen aralarında yazışıp ''beyler ben hatunla ekşına gidiyorum belki bebeğimiz olur''
ay düşüncesi bile bi tuhaf o yüzdende bizi anlamaları güç...en iyisimi olmadığı zamanlarda yoğun bi şekilde burada takılıp geldikleri zamanlarda da onları hoş tutmak lazım...bi yolunu bulmak gerekiyor...

canımsın benim.... tanmamen kapatmıyom sadece topikten çıkyom ki doğru topiği bulup yazdıklarımı okumasın:1::1::1::1:
ama birazdan amcamlara gidicez artık akşamaca gelemem... hepinizi öpüyorum...

geçmişide sil arada bir girdiğin sayfalardan direk giriş yapabilir...
git tabii biraz gönlünü et adamın beraber vakit geçirin...akşam gelince görüşürüz diye umuyorum:3::54:

kızlaaaarrr bilgilerinizi yazın sizide listemizi güncellerken ekleyim...
yaş,sebep,merkez,kaçıncı deneme,hangi aşamadasınız...

Son düzenleme:
EVEEEEETTTTTT SONUÇ POZİTİFFFFFF :52::52::52::52::52:
:nazar::nazar::nazar:
ARKADAŞALRIM CANLARIM, AZ ÖNCE SONUCUMU ALDIK.
ALLAHIMA ŞÜKÜRLER OLSUN BU DEFA POZİTİFFFFF İNANILMAZ DEMİ. ŞOKTAYIM HİÇBİŞEY HİSSEDEMİYORUM. HADİ HAYIRLISI BAKALIM. ALLAH BENİM GİBİ OLAN TÜM ARKADAŞLARIMA DA EN KISA ZAMANDA NASİP ETSİN. DUALARINIZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM. PAZARTESİ TESTİN TEKRARLANMASI LAZIMMIŞ. AMA ŞİMDİLİK POZİTİF GÖRÜNÜYOR. DOKTORLADA GÖRÜŞEMEDİK AMA DURUM BÖLE İŞTE. ÇOK ŞAŞKINIM HALA.
:nazar::nazar::nazar:

cok ama cok sevindim inanin.:nazar:
hatirlarsanir ozelden gorusmustuk sizinle. Allahim tamamina erdirsin insallah. Rabbim bizede nasip etsin insallah.

canım bu aldığımız hormonlar yüzünden bekleme sürecinde depresif bir hal almamız çok doğalmış...bunlar iğnelerin yan etkileri...hatta bir iğnenin yan etkileri arasında intihara eğilim yapabilir yazar...o yüzden umutsuz üzgün gibi hissetmen olmadığını düşündürmesin sana...hep söylüyorum bir çok arkadaşımız belirti yaşamadan hamile kaldılar hepside umutsuz test yaptırmaya gittiler ama pozitif haberle döndüler...ben bu örnekleri sana umutlanman için yazmıyorum gerçek olan bunlar hep beraber yaşadık...test günü sabahı idrar testinde neagifi gören arkadaşlarımız öğlen kan testinde hamile olduklarını öğrendiler...dahası var kan testinde pozitifi görüp bi de sırf çift çizgiyi göreyim diye keyfi idrar testi yapanlar hamile olmalarına rağmen çift çizgiyi yine göremediler...belirtiler evet umut verici olabiliyor ama olmamasıda negatif demek değil...rabbim inşallah yüzünü güldürür gönlüne göre verir...

insallah bizimde yuzumuz guler. cok tesekkur ederim guzel yazin icin...

kızlaaaarrr bilgilerinizi yazın sizide listemizi güncellerken ekleyim...
Yaş,sebep,merkez,kaçıncı deneme,hangi aşamadasınız...

yaş= 29 sebep= sperm tesede bulundu merkez= cerrahpaşa tıp fakultesi denemem = birinci aşamam= lucrin kullanmaya başladım

ben 34 yaşımdayı. 5. tüp bebek denemem olacak inşallah.şubat ayının 25 inden sonra adet görücem ve tedavim başlıyacak hayırlısıyla.benim sorunum sağ tüpüm kapalı olduğu için alında laparoskopi ameliyatı ile,yumurta rezervim az.dr um izmitte prof dr eray çalışkan hoca.izmit acıbademde tedavi görüyorum.listeye benide eklerseniz sevinirim.allah herkese anneliği nasip etsin,kimsenin kucağını boş bırakmasın amiiinnnn....

Back