bizdede aynı olay var canım ama ben kocısın yanındayım bırakmıyo ayrı yerlerde duralımmmmben pc den ızlıyorum o tv den yawww :)))
evet egunal bu topıkde kızacak ınsanlarda en sonudurrrrr melek o melek
bizdede aynı olay var canım ama ben kocısın yanındayım bırakmıyo ayrı yerlerde duralımmmmben pc den ızlıyorum o tv den yawww :)))
Reçeten : Kegel egzersizi canımHerşeyde , doğumda vs.çok faydası olacak.Dar diye birsey yok,ordan bebişler çıkacak.
hahaha hemde nasil cikiyor, sasar kalirsiniz..))))
insallah isteyen herkeze hayirli dogumlar nasip etsin allahim
Amin canım inşallah.
Senin ilk gözağrın normal doğumlamı oldu?
Iyi geceler kizlar 260 birakiyom Bakalim kacla uyanacam
bende sana katiliyorum ecrincim kizda peygamber sabri var masallah egunala
Iyi geceler kizlar 260 birakiyom Bakalim kacla uyanacam
bende sana katiliyorum ecrincim kizda peygamber sabri var masallah egunala
kızlar herkes iyi geceler görüşmek üzere bende duş alıp yatiim..
canim benim ilk dogumum cok kolay ve normal dogum oldu 2 saat icinde sancilandim ve dogurdum..))
2.dogumum ise zor ve yine normal oldu,sabahin 7 sinde sunni sanci verdiler ve bi turlu acilma olmadi ve sanciyla gece 12ýe kadar agladim yalvardim bittim tukendim ama yinede sezaryan yaptirmadilar
sonra beni uyuttular ama uykumun arasinda sancim siddetlendi ve gece 1.35 te ikinci oglum dunyaya geldi hemde babalar gunuydu..)))
kadinlarin dogum anlarida,erkeklerin askerlik hatiralari gibidir anlat anlat bitmez...))))
insallah sizlerde tadarsiniz bu duygulari canim
kızlar herkes iyi geceler görüşmek üzere bende duş alıp yatiim..
kuzum gece gece kizin yuregine indirecen..))canım sana yardımcı olayım en son 207.sayfada kalmıştın sabah...
hadi sana kolay gelsinnnn
iyi geceler canim,biraktigin sayfayi bukebilirsin
kuzum gece gece kizin yuregine indirecen..))
cancağazlarım ıyı geceler tatlı uykular bende kacarrrrrr artık eee yarın ıs var ve yogun bır gun benı bekler cunku cuma o yuzden haydın by by =)))))))))))))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?