Tüp Bebek Günlüğümüz !

bende oyle biliyordum ama oyle olmadi,hatta 2.de resmen olumden dondum asiri kan kaybim oldu ama sukur olsun bugunlere
dogumdan 1 hafta sonra yine acil ambulansla hastaneye kaldirildim,asiri kanama ve goguslerimde intihap oldu ..
o yaz gunun sicaginda usutmusum,sitma tuttu aman siz siz olun dogumdan sonra kendinizi iyi koruyun,mutlaka sicak tutun (buyuklerinizin sozunu dinleyin.)..))))

allaha sukur 15.yillik evliligimizden 2 yavrumuz var,allahim nasip ederse bi tane daha istiyorum hep 3 tane evlat istemisimdir kismet ( insallah birde kizim olur,cimcime istiyorum )

ama herzaman dua ederken ,,allahim once cocuk hasretiyle yanan kardeslerimize sonra bana yine anneligi nasip et diyorum
ben tattim anneligi,insallah sizlerde tatarsiniz,zaten 3.icin cabalamamin sebebide aldigim annelik tadidir...degilse cekilecek birsey degil bu tup bebek tedavisi

gece gece cenem dustu

kendisi gezenti olmayı tercih etti bu da gezentilerin cezası işte yapcak bişi yok

egunal canim aslinda sana bi onerim var..)))
calisan hatunlar ve calismayan hatunlar diye liste yapsan..)
ve belirli saat girmeyenler icin ceza versen

bu arada esim diger laptoptan bana mesaj atiyor yatalim diye..)))
yuzune bakmiyorum ya,teknolojinin gozunu seveyim konusmak zorunda kalmiyorum

herkezeee iyi gecelerrrr hoşçakalın bebişli rüyalar göörün benide görün ama öptüm sizii allahım rahatlık versin

Canım benim inşallah Allah gönlüne göre,sağlıklı,hayırlı bir kuzucuk nasip eder.

Dediğinde çok haklısın gerçekten,bu tedavi her anlamda zor...

Dilerim hepimiz bu çabalarımızın sonunda,kıymetlilerimize kavuşur,bu sıkıntıları unuturuz.

du bi düşüneyim ben bunu...
bak yine güldürdün beniii bu akşam formundasın cicim...çatlatma iğnesinin içinde başka bişimi vardı aceba:44:

herkezeee iyi gecelerrrr hoşçakalın bebişli rüyalar göörün benide görün ama öptüm sizii allahım rahatlık versin

iyi geceler papatya anne...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…