Tüp Bebek Günlüğümüz !

doğrumuymuş bugün hastane ile görüştünmü çok zor valla allahtan dondurulmuş öteki türlü olsa çok zorduuu

Peki doğrumuymuş,bugün öğrenebildinmi?:26:

Ben sana dün akşam 4500 doz yazarken pc kilitlendi,sonrada emin olamadığımdan yazmadım.

Son düzenleme:
korkuyorum cnm ya..hiç anestezi almadım ya hayatımda..kasılıyorum..
aşılamayı hiç yaptırmadığım için daha da korktum bak şimdi..:18:
vajinaya speklum varya onu koyacaklar onu hiç sevmiyorum ben:18:

Peki doğrumuymuş,bugün öğrenebildinmi?:26:

Ben sana dün akşam 4500 doz yazarken pc kilitlendi,sonrada emin olamadığımdan yazmadım.

evet dogruymus,doktor zaten 1500 doz yazmis ama ezcanede tek 1500 doz kalmadigi icin bir pakette 3 tane olan 1500 luk doz vermisler...
canim burda cok ozenli degil tedaviler,koru korune tedavi oluyoruz,inanki ben cogu seyi kk dan ogrendim degilse hic biseyden haberim yoktu

doğrumuymuş bugün hastane ile görüştünmü çok zor valla allahtan dondurulmuş öteki türlü olsa çok zorduuu

evet tatlim gorustum 1500 dozmu,ama cok kizdim telefonda

cok haklisin ozaman ortaligi ayaga kaldirirdim,adamlar acayip rahat ya,umurlarinda bile degil

Son düzenleme:

Canım eğer kendini kasmazsan hiç acı hissetmezsin inan ki...

Kendini kastığında,aslında speklumu kasmış oluyorsun ve o da acı veriyor.

Transfere kadar kegel egzersizi yapabilirsin,faydası olur.

Anestezide ise korkmanı gerektirecek hiç sebep yok,zaten az veriliyor,kısa,güzel bir uyku hali yaşıyorsun o kadar.

korkma canım yumurta toplamada verilen narkoz ameliyatlardaki gibi ağır birşey değil sadece sakinleştirici kas gevşetici birazda uyuyorsun. spekluma gelince onu seven biri yoktur galibaa

çok şükür canım sonunda doğru dozu yapmışsın ya ... hakkın kalsın canım hesap veremesinler biz bu tedavilere herşeyimizi veriyoruz

Kızlar inanamıyorum size Bugün yaklaşık 60 sayfa konuşmuşsunuz

EGUNAL hamile kalınca yapılacak etkinlik listen süper,önümüzdeki ay yerine getirmek dileğiyle canım benim..

sabah karikatürlerinle topiğe imzanı attın sonra kayboldun...şekerimm göz sağlığı açısından topikten 3 saat fazla ayrı kalmamak lazım hep diyorum...sonra söyleniyorsunuz geçmişi okumaktan şaşı olduk diyeee...
millstone için hayallerim var valla o bi hamile kalsın kk yı ayağa kaldıracam...

gördüm cnm bnm rötarlı da olsa

sana yazdıktan sonra kontrol ettim ve gördüm cnm kusura bakma..görememişim hatta teşk ettim sonradan..

[/B]

görmen iyi olmuş canım çünkü kimse kırılmasın diye özen gösteriyorum...

kolay gelsın tabı cnmm kocısle ılgılen sonra kızmasın bıze hatunu aldınız elımden dıyeeee tutma bızım kızları zaten tutamıyoruzya neyseeee
iyi geceler canımmmmm tatlı uykularrrr

bu akşam kurtlar vadisi var ya ayrı takılıyoz ben fatmagül hatunu izliyorum...

tanışalım o zaman ben listeyi yapıyorum ama bilgiler eksik diye kızmadım ya hu...

aslında rahim filmimi bile anestezisiz çekildim..o zaman cesaretim varmış demek ki..speklum da vardı bende..

ama ne bilim cnm heralde tüp bebek diye bu kadar heyecam yapıyorum..

sağol cnm teşekkür ederim..kegel egzersizini bir araştırim merak ettim..

Canım sevindim doğru olmasına.

Tedavi konusundaki özensizlik durumu kötüymüş.İnsan bu süreçte doktoruna güven duymak istiyor.Allah hepimize yardım etsin canım,zor işler...

korkma canım yumurta toplamada verilen narkoz ameliyatlardaki gibi ağır birşey değil sadece sakinleştirici kas gevşetici birazda uyuyorsun. spekluma gelince onu seven biri yoktur galibaa

bencede cnm onu seven bi öne çıksın

Zuzum ben seviyorum,öyle demeYıllardır temas halindeyiz hiç kopamadık

Canım benim inşallaaaah en kısa ve hayırlı zamanda nasip olur

bu akşam kurtlar vadisi var ya ayrı takılıyoz ben fatmagül hatunu izliyorum...tanışalım o zaman ben listeyi yapıyorum ama bilgiler eksik diye kızmadım ya hu...

bizdede aynı olay var canım ama ben kocısın yanındayım bırakmıyo ayrı yerlerde duralımmmm ben pc den ızlıyorum o tv den yawww :)))

evet egunal bu topıkde kızacak ınsanlarda en sonudurrrrr melek o melek

:)) canım benim o senin sevgi dolu olmandan olmasın ben onu görünce kasılıp kalıyorum zaten dar

Reçeten : Kegel egzersizi canımHerşeyde , doğumda vs.çok faydası olacak.Dar diye birsey yok,ordan bebişler çıkacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…