• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

Kızlar inanamıyorum size :53: Bugün yaklaşık 60 sayfa konuşmuşsunuz:53:

DEMİR_AKINCI canım sende bana bir yerden tanıdık geliyordun,hep soracak oluyorum,unutuyorum.İnşallah bundan sonraki aşama olarak hamileler topiklerinde de birlikte oluruz.:70:

AKASYA canım benim gece 23.00 ile 03.00 arası uyumuş olmak vücudumuzdaki hücrelerin yenilenmesini sağlar o nedenle önemlidir gece uykusu.Denemeye devam:34:

MİLLSTONE radyasyon önleyici battaniye iyiymiş:128:Sağol canım:16:

EGUNAL hamile kalınca yapılacak etkinlik listen süper,önümüzdeki ay yerine getirmek dileğiyle canım benim:16:

ASİ-RUH & CANANYAKA & MOONLİGHT & ANEMON84 & SİNEM8484 hoşgeldiniz:70:Tedaviniz hayırlı olsun...Güzel haberlerinizi almak dileğiyle.

KARASU & SU aranızdaki bu kuvvetli bağ,beni çok duygulandırıyor:43:Süper bir ikilisiniz:nazar:

GÜLENDAM üzüldüm canım,hakkında hayırlısı...Dilerim en kısa zamanda Allah yüzünü güldürür.

LEYLİKO :nazar:maşallah canım,herşeyin yolunda olmasına sevindim.Allah iyiliğinizi daim etsin.

HONEYMOONER & DeliKizinDirdiri hoşgeldiniz:16:Güzel haberlerinizi almak dileğiyle..

ERVA canım yeni doktorunuz hayırlı olsun,kuzucukların güzel haberlerini bekliyoruz yarın.:34:

GECEM hoşgeldin canım.Tebrik ederim.Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inş.Cumartesi günü güzel haberlerini bekliyoruz.

ELENNDRA hoşgeldin.Tedavin hayırlı olsun,inşallah yarın güzel haberlerini alırız.

JULİETTA canım yumurta toplama işlemi anestezili olduğundan hiçbirsey hissetmiyorsun,rahat ol.Trasfer ise aşılama işlemene benzeyen kısacık,ağrısız,acısız bir işlem.Hiç endişe etme:70:

DAISY2011,DEFNELMA,ORKİDE,SELO26,BAHARKUS,ELVANELVAN,PAPATYA,MİNECAN,ZUZUCUĞUM öpüyorum hepinizi.Topiğe gireli 1 saat oldu anca merhaba diyebildim .:37:

sanada kocamannn merhabaaaa tekrar hoşgeldinnnn :70::70::70::70::71::71:

DEMİR_AKINCI canım sende bana bir yerden tanıdık geliyordun,hep soracak oluyorum,unutuyorum.İnşallah bundan sonraki aşama olarak hamileler topiklerinde de birlikte oluruz.:70:

AKASYA canım benim gece 23.00 ile 03.00 arası uyumuş olmak vücudumuzdaki hücrelerin yenilenmesini sağlar o nedenle önemlidir gece uykusu.Denemeye devam:34:

MİLLSTONE radyasyon önleyici battaniye iyiymiş:128:Sağol canım:16:

EGUNAL hamile kalınca yapılacak etkinlik listen süper,önümüzdeki ay yerine getirmek dileğiyle canım benim:16:

ASİ-RUH & CANANYAKA & MOONLİGHT & ANEMON84 & SİNEM8484 hoşgeldiniz:70:Tedaviniz hayırlı olsun...Güzel haberlerinizi almak dileğiyle.

KARASU & SU aranızdaki bu kuvvetli bağ,beni çok duygulandırıyor:43:Süper bir ikilisiniz:nazar:

GÜLENDAM üzüldüm canım,hakkında hayırlısı...Dilerim en kısa zamanda Allah yüzünü güldürür.

LEYLİKO :nazar:maşallah canım,herşeyin yolunda olmasına sevindim.Allah iyiliğinizi daim etsin.

HONEYMOONER & DeliKizinDirdiri hoşgeldiniz:16:Güzel haberlerinizi almak dileğiyle..

ERVA canım yeni doktorunuz hayırlı olsun,kuzucukların güzel haberlerini bekliyoruz yarın.:34:

GECEM hoşgeldin canım.Tebrik ederim.Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inş.Cumartesi günü güzel haberlerini bekliyoruz.

ELENNDRA hoşgeldin.Tedavin hayırlı olsun,inşallah yarın güzel haberlerini alırız.

JULİETTA canım yumurta toplama işlemi anestezili olduğundan hiçbirsey hissetmiyorsun,rahat ol.Trasfer ise aşılama işlemene benzeyen kısacık,ağrısız,acısız bir işlem.Hiç endişe etme:70:

DAISY2011,DEFNELMA,ORKİDE,SELO26,BAHARKUS,ELVANELVAN,PAPATYA,MİNECAN,ZUZUCUĞUM öpüyorum hepinizi.Topiğe gireli 1 saat oldu anca merhaba diyebildim .:37:

canim bende seni tebrik ediyorum boyle ozenli mesaj yazdigin icin..harikasin canim:32::21::21:

guzel annecik herkeze hosgeldin diyorsun,bi bana demedin :19::19::19::19: kustum iste
zaten dun pregnly ignemi yaptirdim,acayip duygusalim,agresifim,kasiniyorum..)) :27::27:
lutfen transferim olana kadar bana iyi davranin:37::37::52::52::52:

Kıslar günaydın...
ay o hikayeyi okudum şiştim ağlamaktan ...sanki beni anlatıyor (okuyan herkez kendinden bişeyler bulacaktır eminim)ki ben o kadar sorun yaşamadım ama yanlış yönlendirmeler, yanlış doktorlar,maddi sıkıntılar,aşılamalarla yıkılan umutlar,laporoskopik ameliyat bide çevreye derdini anlatma inanın herkesin yaşadığı kendine.....
Neyse ben salı günü 2. kontrole gittim çok şükür herşey yolundaydı.. ama keseler 2 olmuş biri saklanmış ve süpriz yapmış bize...Allahım nasıl sevindik anlatamam Dedim rabbim sen ne büyüksün Körün istediği 1 göz sen verdin bize 2 göz.. eşim yerinde duramıyo....Allahım isteyen herkese bu duyguyu tattırsın....
bende sanki o hikayedeki kişi gibi korku ve endişe içindeyim ...bebeklerime bişey olursa diye çok korkuyorum...sanırım bu korku hiç bitmeyecek taaki kucağıma alana kadar....

ayy canım o hikaye her okuduğumda beni ağlatıyor benimde en az onun kadar acıklı bi hikayem varr :(( ama mutlu son dahayokkk hayırlısı çok şükür bugünümüze senin adına çok sevindim tebrik ederim sağlıkla kucağına al ....

teşekkürler zuzu'cum....

test günü gelsin e rabbim güzel bir sonuç almayı nasip etsin hemen gelip forumda haber edecem ......

zaten egunal sizin kutlmalarınızın çok meşhur olduğunu söyledi....

bu arada aklım hep sizde kalıyor ama nete fazla giremiyom... eşim kızıyor... yat dinlen diye .... arada görünüp kaçmam ondan haberiniz olsun :9:

sen güzel haberi ver sanada ne kutlamalar yaparız :46::46: kocanla da aranı açma çaktırmadan arada gel havan değişsinnn....

arkadaşlar test sonucumu bugun aldım malesef gebe değilim :(((((((((( eşimin spermlerinde sorun vardı. zaten 4. kalite spermle oluşmuştu embriyouz ve 1. kalite deniliyordu. şimdi napcaz ne etcez hiç hiç birşey düşünemiyorum. bütün hayalerimiz gitti. acaba bundna sonra eşimin üstünde yogunlaşıp sperm sorununumu çözlim diyorum. çünkü o iyi olmadna olmuyo. tavsiyelerinizi bekliyorum...

geçmiş olsun canımm bence eşinde sende tüm tahlillerinizi ve tedavinizi yapmadan yeni bir deneme yapmayın. hayırlısı olsuun....

Doktora gittik. Kan sonuçlarım iyi dedi.1 değer ense kalnlığının yine fazla olduğunu gösteriyor dedi. Ama çk değil sınırda şimdi kafana takma. keyfine bak dedi.
16.haftada tekrar bakarız olumsuz birşey olursa amniyosentez yaparız dedi .Sağlıklı bir bebek dedi.Biraz olsun rahatladım.İnşallah daha iyi olurr.

çok şükür canım dahada iyi olacakkk:16::16::16:

Ayyyy gözlerimm dolu dolu olldu..Sana seda sayan misali kurbaneeeee kurbaneee lelelelelele kurbaneeee..diyerek kokulu öpücüklerr yolluyorummm..Ne diyimm kii inş Rabbim o günleri gösterir bize..:nazar::nazar::nazar:

canım benim güzel yüreklim bugün değilse yarın olmadı öbür gün sende bizimle güzel haberlerini paylaşacaksınn...

slm kızlar, ne kadar hızlı ilerliyo bu topikte sayfalar yetişemiyorum size. ben dün işe başladım ama malesef çalışmak bana yaramadı ve yine kanamam oldu. bugünde yine dr daydım. rapor aldım yine 45 gün daha evdeyim. ama çok güzel birşey oldu. bebeğimi ilk kez hareket ederken gördüm :))))) elini kaldırdı önce sonrada döndü. çok ama çok güzel bir his çok mutlu oldum :)))

rapor alman güzel olmuş canım bebişde daha iyi yerleşir hem bak ben burdayım diye el sallamış kendine çook dikkat et...

Canikolarim ne dersiniz Kararsiz kaldim bu aymi basliyayim yoksa geleckt ay mi cooooook kararsizim Ben yahuuuuuuu gecmisi Daha okuyamadim Gene ucmus sayfalar:9::nazar:

güzelim ne zaman hazır hissediyorsan o zaman yap sonra pişmanlıkların olmasınn...

hanımlar son dk haberini paylaşayım hemn sizlerle...flaş flaş flaş yarın sabah dr agidiyoruz..bildiginiz üzre cumartesi gitcektik ama bizde dr degişikligi yapıyoruz eşimin istegi üzerine ve docent bi dr a başlıyoruz yarın inş..patronumuzun dr arkadaşı onların sayesinde randevu aldık yarın sabah gelsinler demiş,ve biz miniklerimizi görmeye gidiyoruz..dua edin kuzucuklarım iyi olsun ,herşey yolunda olsun,büyümüş olsunlar teyzeleri:))heyecanlandım birden yaa..şu bi ay gecmek bilmedi..sabah bi olsaaaaa..:10:

çok güzel canım güzel haberlerini bekliyoruz....

Arkadaşlarrımm, bugün öğlen durulife adlı arkadaşımızın boş gebelik olduğu yönünde yazılarını okuyunca çok üzülmüştümm.Dün yazdığı yazıda bugün bebeğini alacaklarını yazmıştı..Onun durumuda benim gibi azalan rezerv olduğundan çok canım sıkılıp üzülmüşştümm.Kendi kendime bakk hamile kalmakla bitmiyorr diyorrdumm..Değeri 1500 dn 2000 lere kadar çıkmıştı ama kalp atışı görülmediğinden sonlandırılacaktıı.Hatta topikteki hamişler endişelenmesinler diye yazıp paylaşmamıştımm..Veeeeeeeee durulife a özelden geçmiş olsun mesajı atmıştımm..Şimdi canım arkadaşım nelerr yazzmışşşşş..Masaya almışlar ultrasonla bir baksınlarkiii bebişşinn kalbii pıt pıttlıyorrrrrrrrrrrrrrr..Ve elhamdulillahhhh Rabbime şimdi bebişi karnındaa :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:.İnanın bütün gün o kadar üzülmüştümm kii.
Şimdi tutamıyorum kendimi ağlıyorumm:43::43::43::43::43::43::43: zaten içliyimmmmm Rabbimmminn mucizesiiiiii:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Çokk mutlu oldumm çokkkk.:43::43::43::43::43:

ayyy allahım çok büyüksün çok şükür sana bugünün en güzel haberi galibaa :14::14::14::14::14::14::14::14:

Arkadaslar sesimi duyan yokmu ya defalarca buraya mesaj attım derdimi anlatmaya sizlerle paylaşmaya çalıştım dedimki içimden en iyi gene kadın kadın anlar ama malesef anlamak söyle dursun beni kaileye alıp cvp veren bile olmadı ne yapmam lazım anlamadım zaten derdim başımdan aşkın bide burda hayal kırıklığına uğradım bırbırlerini tanıyan arkadaslar sadece birbirlerine cvp veriyor sanırım bide yazmıssınız tedavi görenlerin listesi diye benim bu listede 3.kez adım olması gerekiyodu bunu biliyomuydunuz suan cok ama cok kırgın vede sınırlıyım benim gibi olan insanlar yani benim yasadıklarımı yasayan insanlar en ihtiyacım olduğu zamanda beni hiçe saydılar siz kendi dunyanızda mutlu olun birbirinizle rahat rahat konusun selamlasın kolay gelsin

canım hoşgeldiiinnnn :52::52::52::52:

hamiş kalan hanımlar belirtileriniz nelerdir?

canim benim benim 1.hamileligim normal yolla oldu ve hic bi belirti yasamadim
2.hamileligim ise tup tedavisiyle oldu ve her belirtiyi yasadim oda ilaclarin etkisiyleydi eminim
lutfen belirtilere takilma,her insanda farkli hatta ayni vucutta bile her hamilelik hormonlar baska tepki veriyor ok

bende seni öpüyorum canım topik karışmış ben saatlerdir sayfaların arasından zor çıktımm üstelik kayboldum kolluk kuvettleri buldu beniii:27::27::37::37:

guzel annecik herkeze hosgeldin diyorsun,bi bana demedin :19::19::19::19: kustum iste
zaten dun pregnly ignemi yaptirdim,acayip duygusalim,agresifim,kasiniyorum..)) :27::27:
lutfen transferim olana kadar bana iyi davranin:37::37::52::52::52:

sendemi bürütüs... bir sayfa önce senin mesajına yorum yaptım bize nie sormadın die... yanınada yazmış olmam lazım bu arada hoşgeldin diye (çünkü öle yazayım diye düşündüm ama o cümleyi yazmamış olabilirim dönüp bakmam lazım) yoksa niye demeyim aşkolsun gurbetçi minecik....

iyiyim canım benimm yazdıklarınızı okuyorum sessiz sessiz sizleri üzmedenn :1:
kıyamam sana... sessiz sessiz okuma yaz sende muhabbeti sen yürüt... neyse ben şimdi gidiyom gece gelirim yine...

hamiş kalan hanımlar belirtileriniz nelerdir?
canım belirti arama bu çok değişken bi durum....

Canım bugün fırsat bulup giremedim,birikmiş o nedenle bugünkü biraz uzun oldu.:16:
sana yıldızlı pekiyi veriyorum... maşallah canım arkadaşım... nasıl becerip yazabiliyosun:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

sendemi bürütüs... bir sayfa önce senin mesajına yorum yaptım bize nie sormadın die... yanınada yazmış olmam lazım bu arada hoşgeldin diye (çünkü öle yazayım diye düşündüm ama o cümleyi yazmamış olabilirim dönüp bakmam lazım) yoksa niye demeyim aşkolsun gurbetçi minecik....

canim benim kiyamam sana sen iki canlisin
takiliyorum ben,benim oyle takintilarim yoktur:51:

maksat muhabbet cicim:32:

sana yıldızlı pekiyi veriyorum... maşallah canım arkadaşım... nasıl becerip yazabiliyosun:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Canım benim hepinizi ayrı ayrı,seviyor,merak ediyor,duruma ortak olmak istiyorum.Tamamen bu dürtünün yardımıyla keyifle okuyup,yazıyorum.:16:

canım ne yaptın dün iğneyi nasıl yaptın

sorma ya dun cildirdim evde,eczaneden 3x1500 dozunda pregnly vermisler ve doktorun listeside yok
hastaneyi aradim ama cevap veren yok,burda doktorlara ulasmak deveye hendek atlatmaktan daha zordur sinir oldum:47:

bende tahmini bi davranis yaptim yani daha onceki catlatma ignelerini hatirlamaya calistim ve 1500 doz yaptim:26:

Back