Kızlar inanamıyorum size
Bugün yaklaşık 60 sayfa konuşmuşsunuz
DEMİR_AKINCI canım sende bana bir yerden tanıdık geliyordun,hep soracak oluyorum,unutuyorum.İnşallah bundan sonraki aşama olarak hamileler topiklerinde de birlikte oluruz.
AKASYA canım benim gece 23.00 ile 03.00 arası uyumuş olmak vücudumuzdaki hücrelerin yenilenmesini sağlar o nedenle önemlidir gece uykusu.Denemeye devam
MİLLSTONE radyasyon önleyici battaniye iyiymiş:128:Sağol canım
EGUNAL hamile kalınca yapılacak etkinlik listen süper,önümüzdeki ay yerine getirmek dileğiyle canım benim
ASİ-RUH & CANANYAKA & MOONLİGHT & ANEMON84 & SİNEM8484 hoşgeldiniz
Tedaviniz hayırlı olsun...Güzel haberlerinizi almak dileğiyle.
KARASU & SU aranızdaki bu kuvvetli bağ,beni çok duygulandırıyor
Süper bir ikilisiniz
GÜLENDAM üzüldüm canım,hakkında hayırlısı...Dilerim en kısa zamanda Allah yüzünü güldürür.
LEYLİKO
maşallah canım,herşeyin yolunda olmasına sevindim.Allah iyiliğinizi daim etsin.
HONEYMOONER & DeliKizinDirdiri hoşgeldiniz
Güzel haberlerinizi almak dileğiyle..
ERVA canım yeni doktorunuz hayırlı olsun,kuzucukların güzel haberlerini bekliyoruz yarın.
GECEM hoşgeldin canım.Tebrik ederim.Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inş.Cumartesi günü güzel haberlerini bekliyoruz.
ELENNDRA hoşgeldin.Tedavin hayırlı olsun,inşallah yarın güzel haberlerini alırız.
JULİETTA canım yumurta toplama işlemi anestezili olduğundan hiçbirsey hissetmiyorsun,rahat ol.Trasfer ise aşılama işlemene benzeyen kısacık,ağrısız,acısız bir işlem.Hiç endişe etme
DAISY2011,DEFNELMA,ORKİDE,SELO26,BAHARKUS,ELVANELVAN,PAPATYA,MİNECAN,ZUZUCUĞUM öpüyorum hepinizi.Topiğe gireli 1 saat oldu anca merhaba diyebildim .