Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sen hep gul topigimizin sari papatyasi..))
gul ki tedavine positif hazirla demi ama
İlahi Papatya olurmu hiç öyle şey.Herkes seni ne kadar önemsiyor,durumunu merak ediyor farkında değilmisin...
canim ekini ittin sayfalarin icine yazik kizcagiz kayboldu,bi el atta nefes alsin
hiiiii papatya görmesin bana sarı papatya dediğini...içlenir kahreder kendini
tamam datlummm düşe kalka itelene kalka öğrenecez zorlanda sevecekler bizi merak etme
valla hicte kahredemez ( ama o eder hormonlar tavan onda..))..)
seni gorduk saripapatyasin ispatladin,oda gostersin resmini ak mi, kara mi,sari mi gorelim..)) dimi ama
farkındayımmm tatlımm ben sizin eserinizim işteee azıcık ilgisiz kalınca geliyor afakanlar ben ne yapimm başta sevgi yumağı yaptınız meleklerime örgüler ördünüz sizleriii çok seviyorum benn sizlere nazlanmayımda kime nazlanyım ki sizden başka kim anlayabilir beni heee
valla hicte kahredemez ( ama o eder hormonlar tavan onda..))..)
seni gorduk saripapatyasin ispatladin,oda gostersin resmini ak mi, kara mi,sari mi gorelim..)) dimi ama
Sen yine benden iyisin guzelim, gulucuklu adam bile yapamiyorummmm bennnn ;(((
Aslinda ben bukadar basarisiz degilim kizlar ya ;(((
Gerci bi ara, "bir bebek bile yapamiyorum" diye cokk uzuluyodum.. Sonra uzulmeyi biraktim tedaviye basladim.. Nasil ama )))))
Sen yine benden iyisin guzelim, gulucuklu adam bile yapamiyorummmm bennnn ;(((
Aslinda ben bukadar basarisiz degilim kizlar ya ;(((
Gerci bi ara, "bir bebek bile yapamiyorum" diye cokk uzuluyodum.. Sonra uzulmeyi biraktim tedaviye basladim.. Nasil ama )))))
hiçteeee bileneeee sarııı papatya benim bi kereeeee hıhhhhhhhhhhhhh
heeee göstersin kendisini dimiiiii...
heeee göstersin kendisini dimiiiii...
Ecrin & Papatya iyi geceler tatlı rüyalar.
Daisy hoşgeldin canım nasılsın? Rahim filmin ne zaman çekilecek,belli oldumu?