• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

Ecrin & Papatya iyi geceler tatlı rüyalar.:3:

Daisy hoşgeldin canım nasılsın? :70: Rahim filmin ne zaman çekilecek,belli oldumu?

İlahi Papatya olurmu hiç öyle şey.Herkes seni ne kadar önemsiyor,durumunu merak ediyor farkında değilmisin...:16:

farkındayımmm tatlımm ben sizin eserinizim işteee azıcık ilgisiz kalınca geliyor afakanlar ben ne yapimm başta sevgi yumağı yaptınız meleklerime örgüler ördünüz sizleriii çok seviyorum benn sizlere nazlanmayımda kime nazlanyım ki sizden başka kim anlayabilir beni heee :16::16::16::16::16::38::38::38::38::38:

ekiiiiinnnnnnnn canıııııımmmmm boşver okuma cicim ben özet geçerim sana...ah kıyamam daldın sayfalara bırakta gel yanımıza:9:

Son düzenleme:
tamam datlummm düşe kalka itelene kalka öğrenecez zorlanda sevecekler bizi merak etme:1::1::1::1::1::70::70::70:

Sen yine benden iyisin guzelim, gulucuklu adam bile yapamiyorummmm bennnn ;(((

Aslinda ben bukadar basarisiz degilim kizlar ya ;(((

Gerci bi ara, "bir bebek bile yapamiyorum" diye cokk uzuluyodum.. Sonra uzulmeyi biraktim tedaviye basladim.. Nasil ama ;))))))

farkındayımmm tatlımm ben sizin eserinizim işteee azıcık ilgisiz kalınca geliyor afakanlar ben ne yapimm başta sevgi yumağı yaptınız meleklerime örgüler ördünüz sizleriii çok seviyorum benn sizlere nazlanmayımda kime nazlanyım ki sizden başka kim anlayabilir beni heee :16::16::16::16::16::38::38::38::38::38:

:46::46::46::46::46::46::46::46:

Gerci bi ara, "bir bebek bile yapamiyorum" diye cokk uzuluyodum.. Sonra uzulmeyi biraktim tedaviye basladim.. Nasil ama ;))))))

haha alemsin canim ya
gece gece guldurdun vallaha...cocukta yaparsin, kariyerde,hatta sari kafada yaparsin arkadasim:34::32:

süpperrrrrr:9::9::9:

Ecrin & Papatya iyi geceler tatlı rüyalar.:3:

Daisy hoşgeldin canım nasılsın? :70: Rahim filmin ne zaman çekilecek,belli oldumu?

Hosbulduk cnm, bugun cok gergin ve cok yogun bir gun gecirdim ;( burayi da cok ozledim ama girmeye firsat olmadi hic. Bugun yarin regl olucam, sonra hastaneyi arayacakmisim ilk gun, bana ilaclari nasil kullanacagimi ve hangi gun hastaneye gitmem gerektigini soyleyeceklermis (rahim filmi icin). Ama oncesinde adetin 2. Ya da 3. Gunu gidip hormon testi yaptirmam gerek birde muayene olacakmisim (hastaneyi aramistim eksik bilgileri oyle aldim) ;))

Yalniz aklima takilan birsey var ; ya ben yarin regl olursam o zaman 2. - 3. Gunum hafta sonuna geliyor,hafta sonu hastane acik midir ki? (sanmiyorum)

Back