• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

bizdede aynı olay var canım ama ben kocısın yanındayım bırakmıyo ayrı yerlerde duralımmmm :17::17::17::17:ben pc den ızlıyorum o tv den yawww :)))

evet egunal bu topıkde kızacak ınsanlarda en sonudurrrrr melek o melek :16::16::16::16:

bende sana katiliyorum ecrincim kizda peygamber sabri var masallah egunala:nazar::32:

bizdede aynı olay var canım ama ben kocısın yanındayım bırakmıyo ayrı yerlerde duralımmmm :17::17::17::17:ben pc den ızlıyorum o tv den yawww :)))

evet egunal bu topıkde kızacak ınsanlarda en sonudurrrrr melek o melek :16::16::16::16:

bende sana katiliyorum ecrincim kizda peygamber sabri var masallah egunala:nazar::32:

Amin canım inşallah.

Senin ilk gözağrın normal doğumlamı oldu?

canim benim ilk dogumum cok kolay ve normal dogum oldu 2 saat icinde sancilandim ve dogurdum..))

2.dogumum ise zor ve yine normal oldu,sabahin 7 sinde sunni sanci verdiler ve bi turlu acilma olmadi ve sanciyla gece 12ýe kadar agladim yalvardim bittim tukendim ama yinede sezaryan yaptirmadilar
sonra beni uyuttular ama uykumun arasinda sancim siddetlendi ve gece 1.35 te ikinci oglum dunyaya geldi hemde babalar gunuydu..)))
kadinlarin dogum anlarida,erkeklerin askerlik hatiralari gibidir anlat anlat bitmez...))))
insallah sizlerde tadarsiniz bu duygulari canim

canlarım benimmmmmmm:16::16::16::16::16:
ne şanslıyım beeee arkadaşlarım beni melek sıfatıyla şereflendiriyorlar...
saolun yüreği güzel arkadaşlarım...

Iyi geceler kizlar 260 birakiyom Bakalim kacla uyanacam:9:

hayırlısı olsun bakalım bende merak ediyorum şimdiden:1:

canım sana yardımcı olayım en son 207.sayfada kalmıştın sabah...
hadi sana kolay gelsinnnn:60::60::60::60:

canim benim ilk dogumum cok kolay ve normal dogum oldu 2 saat icinde sancilandim ve dogurdum..))

2.dogumum ise zor ve yine normal oldu,sabahin 7 sinde sunni sanci verdiler ve bi turlu acilma olmadi ve sanciyla gece 12ýe kadar agladim yalvardim bittim tukendim ama yinede sezaryan yaptirmadilar
sonra beni uyuttular ama uykumun arasinda sancim siddetlendi ve gece 1.35 te ikinci oglum dunyaya geldi hemde babalar gunuydu..)))
kadinlarin dogum anlarida,erkeklerin askerlik hatiralari gibidir anlat anlat bitmez...))))
insallah sizlerde tadarsiniz bu duygulari canim

Genelde ilk doğumun zor,ikincinin daha kolay olduğu söylenir ama duruma göre değişiyor elbet.

Ben senin bir tane çocuğun var diye biliyordum.

Allah bağışlasın,uzun,sağlıklı ömürler versin kuzucuklara.

cancağazlarım ıyı geceler tatlı uykular bende kacarrrrrr artık eee yarın ıs var ve yogun bır gun benı bekler cunku cuma o yuzden haydın by by =)))))))))))))))))))))))

cancağazlarım ıyı geceler tatlı uykular bende kacarrrrrr artık eee yarın ıs var ve yogun bır gun benı bekler cunku cuma o yuzden haydın by by =)))))))))))))))))))))))

iyi geceler cicim...aman üzerini iyice bi ört toton açıkta kalmasın...

Back