yatmadan önce gelirim yine hepinizi öpüyorum acil çıkmam lazım....
gece mesayisi icin sekerlememi yapmaya gidiyorsun bakim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sorma ya dun cildirdim evde,eczaneden 3x1500 dozunda pregnly vermisler ve doktorun listeside yok
hastaneyi aradim ama cevap veren yok,burda doktorlara ulasmak deveye hendek atlatmaktan daha zordur sinir oldum
bende tahmini bi davranis yaptim yani daha onceki catlatma ignelerini hatirlamaya calistim ve 1500 doz yaptim:26:
sorma ya dun cildirdim evde,eczaneden 3x1500 dozunda pregnly vermisler ve doktorun listeside yok
hastaneyi aradim ama cevap veren yok,burda doktorlara ulasmak deveye hendek atlatmaktan daha zordur sinir oldum
bende tahmini bi davranis yaptim yani daha onceki catlatma ignelerini hatirlamaya calistim ve 1500 doz yaptim:26:
Canım benim hepinizi ayrı ayrı,seviyor,merak ediyor,duruma ortak olmak istiyorum.Tamamen bu dürtünün yardımıyla keyifle okuyup,yazıyorum.
Peki doğrumuymuş,bugün öğrenebildinmi?:26:
Ben sana dün akşam 4500 doz yazarken pc kilitlendi,sonrada emin olamadığımdan yazmadım.
doğrumuymuş bugün hastane ile görüştünmü çok zor valla allahtan dondurulmuş öteki türlü olsa çok zorduuu
hiçte bilem ben çok az konuşan biriyimdir
evet evet bende az konusuyorummmmm
guzel annecik herkeze hosgeldin diyorsun,bi bana demedin kustum iste
zaten dun pregnly ignemi yaptirdim,acayip duygusalim,agresifim,kasiniyorum..))
lutfen transferim olana kadar bana iyi davranin
hayırlısı olsun kuzum benım ınş. bu sefer bebişin senle olur hayatımmmm :18::18::18::18:
bır gelıyon bır gıdıyon yawwwww kayıp balık nemoooooo :)))
korkuyorum cnm ya..hiç anestezi almadım ya hayatımda..kasılıyorum..
aşılamayı hiç yaptırmadığım için daha da korktum bak şimdi..:18:
vajinaya speklum varya onu koyacaklar onu hiç sevmiyorum ben:18:
hiçte bilem ben çok az konuşan biriyimdir
evet evet bende az konusuyorummmmm
hayırlısı olsun kuzum benım ınş. bu sefer bebişin senle olur hayatımmmm :18::18::18::18:
bır gelıyon bır gıdıyon yawwwww kayıp balık nemoooooo :)))
tesk.ederim canim guzel dileklerin icin
korkuyorum cnm ya..hiç anestezi almadım ya hayatımda..kasılıyorum..
aşılamayı hiç yaptırmadığım için daha da korktum bak şimdi..:18:
vajinaya speklum varya onu koyacaklar onu hiç sevmiyorum ben:18:
evet dogruymus,doktor zaten 1500 doz yazmis ama ezcanede tek 1500 doz kalmadigi icin bir pakette 3 tane olan 1500 luk doz vermisler...
canim burda cok ozenli degil tedaviler,koru korune tedavi oluyoruz,inanki ben cogu seyi kk dan ogrendim degilse hic biseyden haberim yoktu
Kızlar inanamıyorum size Bugün yaklaşık 60 sayfa konuşmuşsunuz
EGUNAL hamile kalınca yapılacak etkinlik listen süper,önümüzdeki ay yerine getirmek dileğiyle canım benim..
gördüm cnm bnm rötarlı da olsa
sana yazdıktan sonra kontrol ettim ve gördüm cnm kusura bakma..görememişim hatta teşk ettim sonradan..
[/B]
kolay gelsın tabı cnmm kocısle ılgılen sonra kızmasın bıze hatunu aldınız elımden dıyeeee tutma bızım kızları zaten tutamıyoruzya neyseeee
iyi geceler canımmmmm tatlı uykularrrr
Oh be, kizlar nerdeyse bir saattir sayfalari okuyorum,yeni bitirdim.
Oncelikle,listeyi yapan arkadasim biraz kizmis bilgiler eksik diye benimde orda yasim yazmiyodu gordum 29 yasindayim ben ((
Ben de tam kullanmayi ogrenemedim burayi, kizmayin lutfen.. (
Tek bir karede birsuru kisiye alt alta msj yaziyorsunuz ya, ben mesela bunu bilmiorum, birde isimleri aklimda tutamiyorum. Bitek camentayi biliyorum, o da foruma ilk geldigimde o karsiladi beni (diger kizlar alinmasin kizmasinlar lutfen)..
Bugun sirkette cok yogundum hic giremedim ama cok merak ettim sizleri, burdayim ama simdi de ıpadimin sarsi bitiyo ((
Off ya ((
Canım eğer kendini kasmazsan hiç acı hissetmezsin inan ki...
Kendini kastığında,aslında speklumu kasmış oluyorsun ve o da acı veriyor.
Transfere kadar kegel egzersizi yapabilirsin,faydası olur.
Anestezide ise korkmanı gerektirecek hiç sebep yok,zaten az veriliyor,kısa,güzel bir uyku hali yaşıyorsun o kadar.
evet dogruymus,doktor zaten 1500 doz yazmis ama ezcanede tek 1500 doz kalmadigi icin bir pakette 3 tane olan 1500 luk doz vermisler...
canim burda cok ozenli degil tedaviler,koru korune tedavi oluyoruz,inanki ben cogu seyi kk dan ogrendim degilse hic biseyden haberim yoktu
korkma canım yumurta toplamada verilen narkoz ameliyatlardaki gibi ağır birşey değil sadece sakinleştirici kas gevşetici birazda uyuyorsun. spekluma gelince onu seven biri yoktur galibaa
korkma canım yumurta toplamada verilen narkoz ameliyatlardaki gibi ağır birşey değil sadece sakinleştirici kas gevşetici birazda uyuyorsun. spekluma gelince onu seven biri yoktur galibaa
sabah karikatürlerinle topiğe imzanı attın sonra kayboldun...şekerimm göz sağlığı açısından topikten 3 saat fazla ayrı kalmamak lazım hep diyorum...sonra söyleniyorsunuz geçmişi okumaktan şaşı olduk diyeee...
millstone için hayallerim var valla o bi hamile kalsın kk yı ayağa kaldıracam...
Zuzum ben seviyorum,öyle demeYıllardır temas halindeyiz hiç kopamadık
bu akşam kurtlar vadisi var ya ayrı takılıyoz ben fatmagül hatunu izliyorum...tanışalım o zaman ben listeyi yapıyorum ama bilgiler eksik diye kızmadım ya hu...
:)) canım benim o senin sevgi dolu olmandan olmasın ben onu görünce kasılıp kalıyorum zaten dar