• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

Yaa varryaa ne diyeyimm sanaaaa öyle bir kahkaha attımmkiiii eltimin 5 yaşındaki minik oğluu bugün egunal ilede telde konuştu hatta,kendisi şöyle bakarakkk neye gülüyorsun sen iki saattir orada yaaaa diyee onunla ilgilenmediğim içinn trip attııı..Küçükte olsa O da bir heriiiff yaniiiiii..

Ooooooo ben yandım yanıma yandaşş aldım seni yaneeeeeeeeee.Ohhhhhh sende o güzel çeneciğini tutupp,ellerine hakim oluppp yazmasayydınn yahuuuu site mite diyeeeeeee kısımmmmmmmmmmmmmm..Bana ne bana ne bana neeeeeee.Ben ceza almıştımm,sen süresiz haniiii bikeremmmmmmmm.Hıhhhh:20::20::20::20::20::20::20::20: senin durumun vahimmdi egunala dua et senn bikeremmm..:19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19:

sen şuna bak terbiyesiz dedim sana şimdi :4::4::4::4:ben sana sahip çıkayım dedim sen beni sattın şimdi hem senın egunalimin yokluğunda su ile birlikte olmandan belliydi ne bilim ben hay dilimi elimi tutsaydım ben ettım dua egunalime sana ne oluyor ki sen kendi duanı kendin yap bana ne:57::57::57:cadııııııı hı:19::19:

Yaa varryaa ne diyeyimm sanaaaa öyle bir kahkaha attımmkiiii eltimin 5 yaşındaki minik oğluu bugün egunal ilede telde konuştu hatta,kendisi şöyle bakarakkk neye gülüyorsun sen iki saattir orada yaaaa diyee onunla ilgilenmediğim içinn trip attııı..Küçükte olsa O da bir heriiiff yaniiiiii..

Ooooooo ben yandım yanıma yandaşş aldım seni yaneeeeeeeeee.Ohhhhhh sende o güzel çeneciğini tutupp,ellerine hakim oluppp yazmasayydınn yahuuuu site mite diyeeeeeee kısımmmmmmmmmmmmmm..Bana ne bana ne bana neeeeeee.Ben ceza almıştımm,sen süresiz haniiii bikeremmmmmmmm.Hıhhhh:20::20::20::20::20::20::20::20: senin durumun vahimmdi egunala dua et senn bikeremmm..:19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19:

sen şuna bak terbiyesiz dedim sana şimdi :4::4::4::4:ben sana sahip çıkayım dedim sen beni sattın şimdi hem senın egunalimin yokluğunda su ile birlikte olmandan belliydi ne bilim ben hay dilimi elimi tutsaydım ben ettım dua egunalime sana ne oluyor ki sen kendi duanı kendin yap bana ne:57::57::57:cadııııııı hı:19::19:

hı bide arkadaş olucak bak cezamı kafama çarpma:4::4:hem de artık su beni seviyor tamamı :7:allah allah şaka yaptık cnm hemen kızma:38:

Kızlaaarrrr yeter ya hu kapatın şu konuyu...anladınız siz onuuuu:34::34::34:

Kızlaaarrrr yeter ya hu kapatın şu konuyu...anladınız siz onuuuu:34::34::34:

Bende tamm bunu diyorum amaaa anlamıyorr hatunnnn..Ayrıca ben tam yazdığım mesajı düzenleye bastımmm,net gitti 5 dk kadar..Orjinal mesaja bakarsann nereyi çıkardığımı görücekksinn..Ama olsunnnn... devamm ettrimicemm güldenimin hatırına...

evet canım yapacak bişi yok tutamıyorum artık:1:

canım arkadaşlarım size doyum olmaz kociş geliyooo...1 saat yemek arası veriyorum ve hemen topiğimize geliyorummm:3::3::3:

kolay gelsın tabı cnmm kocısle ılgılen sonra kızmasın bıze hatunu aldınız elımden dıyeeee :1::1::1::1: tutma bızım kızları zaten tutamıyoruzya neyseeee :52::52::52:

kızlar bende çıkıyorum sabah erkenden işe gideceğim.. hazırlıklarımı yapayım.. sonrada cumburlop yatayım...
sizin sohbetiniz bol olsun..bu cümle dilimde valla.. :9: yarın o bol sohbetleri merak edip okuması var birde...:14:

iyi geceler canımmmmm tatlı uykularrrr :3::3::3:

canım arkadaşlarım size doyum olmaz kociş geliyooo...1 saat yemek arası veriyorum ve hemen topiğimize geliyorummm:3::3::3:

cnm sana affiyet olsun döndugunde ben olmam artık burda millstone beni sattı dermişim şaka şaka ben çıkıyrm eşim topikte geziyrm diye kurtlr vadisi izliyr sen takıl ben de iyiyim diyor ben çıkıyorum artık sancımda arttı bıraz sana iyi geceler... herkese iyi geceler diliyorum arkadaşlarım millstone sana da iyi geceler diliyorum:41:

cnm sana affiyet olsun döndugunde ben olmam artık burda millstone beni sattı dermişim şaka şaka ben çıkıyrm eşim topikte geziyrm diye kurtlr vadisi izliyr sen takıl ben de iyiyim diyor ben çıkıyorum artık sancımda arttı bıraz sana iyi geceler... herkese iyi geceler diliyorum arkadaşlarım millstone sana da iyi geceler diliyorum:41:

ıyı geceler cnm benımmm tatlı uykularrrr soyle enısteye senle ılgılensın heeee bıraksın kurtları yawwww :)))))))) :54: öptum cnm by

Oh be, kizlar nerdeyse bir saattir sayfalari okuyorum,yeni bitirdim.

Oncelikle,listeyi yapan arkadasim biraz kizmis bilgiler eksik diye :( benimde orda yasim yazmiyodu gordum :( 29 yasindayim ben :(((

Ben de tam kullanmayi ogrenemedim burayi, kizmayin lutfen.. :((

Tek bir karede birsuru kisiye alt alta msj yaziyorsunuz ya, ben mesela bunu bilmiorum, birde isimleri aklimda tutamiyorum. Bitek camentayi biliyorum, o da foruma ilk geldigimde o karsiladi beni (diger kizlar alinmasin kizmasinlar lutfen)..

Bugun sirkette cok yogundum hic giremedim ama cok merak ettim sizleri, burdayim ama simdi de ıpadimin sarsi bitiyo :(((

Off ya :(((

Sen yatmadann bir hotmailden maillerini kontrol ett deee sonra görüşelimmmm bir ara...Sanada iyi geceler...

Hahahayy akasyamm bence geçmişi okurkenn bu mesajjları görmeyecekk ve sende onun yapraklarıyla oynaman gerekecekk diye düşünüyorummm..

Hatuna karşılama mesajı yayınlıyorumm halenn bir bakıp geççmişe seviliyormuyum diyorr..Ne diyimmm hormonlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr başa belaaa iştee:27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::27:

okudum tatlım vallaa tekrar tekrar baktım bana hoşgeldin yazını göremedimm çok özür dilerimmm yoksaa sana neden cevap yazmıyım ben :5::5::5::5::5::5:

Oh be, kizlar nerdeyse bir saattir sayfalari okuyorum,yeni bitirdim.

Oncelikle,listeyi yapan arkadasim biraz kizmis bilgiler eksik diye :( benimde orda yasim yazmiyodu gordum :( 29 yasindayim ben :(((

Ben de tam kullanmayi ogrenemedim burayi, kizmayin lutfen.. :((

Tek bir karede birsuru kisiye alt alta msj yaziyorsunuz ya, ben mesela bunu bilmiorum, birde isimleri aklimda tutamiyorum. Bitek camentayi biliyorum, o da foruma ilk geldigimde o karsiladi beni (diger kizlar alinmasin kizmasinlar lutfen)..

Bugun sirkette cok yogundum hic giremedim ama cok merak ettim sizleri, burdayim ama simdi de ıpadimin sarsi bitiyo :(((

Off ya :(((

cnm birden fazla kişiye cvp vermek için bütün msjların alt sağ köşesinde küçücük + işareti var ona tıklaman yeterli.

cnm birden fazla kişiye cvp vermek için bütün msjların alt sağ köşesinde küçücük + işareti var ona tıklaman yeterli.

ayyyy harikaaa yaaa bende nasıl yapıyorsunuz diyeee çoook merak ediyordummm bende öğrenmiş oldum çooook tşk ederimmm bende öğrenicemmm çatır çatır cevap vericemmm bir günnn ohhhhh :70::70::70::70:

kızlar bu mesaj 207.sayfadan alıntıdır ve EKİN hala ortalıkta yok...
şu an 250 sayfayı aştık yaklaşık 50 sayfa okumak durumunda kalacak...
izniniz olursa ben bun katıla katıla gülmek istiyorum
:60::60::60::60::60::60::60:
ah garibim ekin beyni sulancak arkadaşımın okucam diye....

Hiç sormaaa yaa bende aynı şeyi düşünndümmmm.Ama 24 kullanıcı rekorumuzu görünce O da hak verecektir eminimmmm..Bak bunada gülüyorumm şu andaa:21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21:

bende gülerim.. ha..ha..ha..
ya hafta sonuda ben yokum.. ne olur çok yazmayın.. ne olur.. ne olur.... kocim şehir dışından gelcek adamla ilgileneyim acık.. ne olur herkes resmi tatil yapsın.. sonra başım dönüyo bir geçmişi oku bir şimdiyi takip et.. ne olur yazmayın ne olurr ne olurrr....:43::43::43::43::16::16::16::16::16::16:sizi çok seviyom bak.....

bide iki gün yoksun, şimdiden üzüldüm haline....
arkadaşlar alıngan halimiı çektiğiniz için çok teşekkür ediyorum çok rahatladım inanınki..sonuç bekleyen herkes bebeklerine kavuşur inşallah yarın test günüm iyi olur inşallah olmassa da hayırlısı ne diyim..dualarınızı bekliyorum..şimdi çıkmalıyım..bütün kızlara teşekkürler ve iyi geceler..
ne demek cicim hep gel yanımıza ama sakin sakin gel emi...

arkadaslarrrrr 1saatte 5 sayfa ılerlıyorsunuz yawwwww masallahh bosuna demıyorlar kadınlarda cene cok dıye :1::1::1::1:
hiçte bilem ben çok az konuşan biriyimdir:1::1::1:

Kizlar bu ne hiz Marathon yarismasindamiyiz acaba ????? :9:
ay ben hamileyim ya maroton benim neyime...

ay şekerim bizde seni seviyoruzzz...
haftasonu normalde az yazışma olması beklenir ama bizim için tam terside olabilir...
kızların toplaşmasıyla alakalı...hiç olmazsa 30 sayfa atar ben diyim sana...
30 çok iyimser bir rakam bence gözükapalı 100 sayfa yaparız:))))

kız papatya tüm msjlarımı okuyup cevap yazmassan yapraklarını yolup, papatya beni seviyo sevmiyo oynayacağım.
evet bütün msjlarını gördümmm hepsini okudum komşun varmışşşş topiğe girmemişinnnn ne gidince küskün papatya gel demişinnn seninde ilk başlarda benim gibi ağrıların olmuş 8.haftada geçmişşşş sonra ultrason olayıda hoşuna gitmişşş sabah akşam bakarız her işi bırakıp demişin yapraklarımıda tek tek tek yolacakmışınnnnn böyle gidiyoooo ama ama akasyaa ben böyle biri oldum bende anlamadım kiii sende dünde beni görmeyince bende üzüldüm bugünde görmeseydin gelmiyecektim ben egunal ve seninle öğrendim buraları sizlerle sevdim buraları meleklerimin teyzesi dedim size ondanda öyle üzüldüm iştee tamam cezama hazırım hadi
taam affettim seni nazlı papatyam.... ve unutma cevap yazmıyosam kesin pc kucağımda değildir yoksa yazarım biliyosun...

az önce bilgisayarım kapandı kendi kendine.. yoğunluktan mıdır nedir.. yeniden açmak zorunda kaldım.. aman çökmesinde... ben hafta sonunu düşünürken 3-5 gün kaybetmeyeyimde...
işte buna gülerim :60::60::60::60::60::60::60::60:

hı bide arkadaş olucak bak cezamı kafama çarpma:4::4:hem de artık su beni seviyor tamamı :7:allah allah şaka yaptık cnm hemen kızma:38:
bende su yu kışkırtırım:1::1::1::1::1:
sen topik topik gez ilan etben diyince kafama çarpma de:19:
ben o işi halledip bu msjları yazmaya başladım:52::52:

kızlar bende çıkıyorum sabah erkenden işe gideceğim.. hazırlıklarımı yapayım.. sonrada cumburlop yatayım...
sizin sohbetiniz bol olsun..bu cümle dilimde valla.. :9: yarın o bol sohbetleri merak edip okuması var birde...:14:

hayranım sana erkenden yatıp uyuyabiliyosun::)) allah rahatlık versin...

bak sen karasuya evine geçince tuttu bizimkinin cadılığı.... özlemişim senin bu halini:52::52::52:

defne burda kaldın...sayfa 254 te...

öpüldünüz kızlar... iyi geceler öpücüğü....:54:
ha.hahhaaa buda iyiymiş:1::1:

sancım var diyince akan sular durur hadi yat dinlen sen.. iyi gceler allah rahatlık versin canım benim...
ayyyy harikaaa yaaa bende nasıl yapıyorsunuz diyeee çoook merak ediyordummm bende öğrenmiş oldum çooook tşk ederimmm bende öğrenicemmm çatır çatır cevap vericemmm bir günnn ohhhhh :70::70::70::70:
deli sorsana bize söyleyelim:1::1: yoksa habire başa dönüp cevap vermek zor oluyo.. bu arada hoşgeldin.....

Canım tamm bende sana yazıyorrdumm..İsmin zaten eklii..Öpülldünnnn..:16::16::16::16:
gördüm cnm bnm rötarlı da olsa:34:

bilgileri yazdığın ilk gün ben seni listeye ekledim...listeyi tekrar yayınladım bakabilirsinnnn....

sana yazdıktan sonra kontrol ettim ve gördüm cnm kusura bakma..görememişim hatta teşk ettim sonradan..:54:

arkadaşlar liste konusunda inanın çok hassasım...aramıza yeni katılan arkadaşları bilgilerini verdikleri gün listemize ekliyorum...hatta bilgi vermeyen arkadaşlarımızın bilgilerini sizinle yazışmaları esnasında anlattıkları hikayelerinden toplayıp yazıyorum...durumlarınızı güncel tutmak için topik topik gezip bilgi topluyorum çünkü bazı arkadaşlar diğer topiklere yazıp buraya bilgi vermeyi unutuyorlar...sonuç olarak kalabalık topiğiz ve gözden kaçırabileceğim durumlar olabilir ki bu şu zamana kadar görülmüş şey değildir ama olabilirde nihayetinde insanım...herşey sizin için ve hepinizi seviyorum...sevgilerrr....
:54::54::54::54:
sağol tatlım ya sonradan gördüm..kusura bakma..

önemli değil cnmmm:21:

Kızlar inanamıyorum size :53: Bugün yaklaşık 60 sayfa konuşmuşsunuz:53:

DEMİR_AKINCI canım sende bana bir yerden tanıdık geliyordun,hep soracak oluyorum,unutuyorum.İnşallah bundan sonraki aşama olarak hamileler topiklerinde de birlikte oluruz.:70:

AKASYA canım benim gece 23.00 ile 03.00 arası uyumuş olmak vücudumuzdaki hücrelerin yenilenmesini sağlar o nedenle önemlidir gece uykusu.Denemeye devam:34:

MİLLSTONE radyasyon önleyici battaniye iyiymiş:128:Sağol canım:16:

EGUNAL hamile kalınca yapılacak etkinlik listen süper,önümüzdeki ay yerine getirmek dileğiyle canım benim:16:

ASİ-RUH & CANANYAKA & MOONLİGHT & ANEMON84 & SİNEM8484 hoşgeldiniz:70:Tedaviniz hayırlı olsun...Güzel haberlerinizi almak dileğiyle.

KARASU & SU aranızdaki bu kuvvetli bağ,beni çok duygulandırıyor:43:Süper bir ikilisiniz:nazar:

GÜLENDAM üzüldüm canım,hakkında hayırlısı...Dilerim en kısa zamanda Allah yüzünü güldürür.

LEYLİKO :nazar:maşallah canım,herşeyin yolunda olmasına sevindim.Allah iyiliğinizi daim etsin.

HONEYMOONER & DeliKizinDirdiri hoşgeldiniz:16:Güzel haberlerinizi almak dileğiyle..

ERVA canım yeni doktorunuz hayırlı olsun,kuzucukların güzel haberlerini bekliyoruz yarın.:34:

GECEM hoşgeldin canım.Tebrik ederim.Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inş.Cumartesi günü güzel haberlerini bekliyoruz.

ELENNDRA hoşgeldin.Tedavin hayırlı olsun,inşallah yarın güzel haberlerini alırız.

JULİETTA canım yumurta toplama işlemi anestezili olduğundan hiçbirsey hissetmiyorsun,rahat ol.Trasfer ise aşılama işlemene benzeyen kısacık,ağrısız,acısız bir işlem.Hiç endişe etme:70:

DAISY2011,DEFNELMA,ORKİDE,SELO26,BAHARKUS,ELVANELVAN,PAPATYA,MİNECAN,ZUZUCUĞUM öpüyorum hepinizi.Topiğe gireli 1 saat oldu anca merhaba diyebildim .:37:

Back