Tüp Bebek Günlüğümüz !

sanada kocamannn merhabaaaa tekrar hoşgeldinnnn

canim bende seni tebrik ediyorum boyle ozenli mesaj yazdigin icin..harikasin canim

guzel annecik herkeze hosgeldin diyorsun,bi bana demedin kustum iste
zaten dun pregnly ignemi yaptirdim,acayip duygusalim,agresifim,kasiniyorum..))
lutfen transferim olana kadar bana iyi davranin

ayy canım o hikaye her okuduğumda beni ağlatıyor benimde en az onun kadar acıklı bi hikayem varr ( ama mutlu son dahayokkk hayırlısı çok şükür bugünümüze senin adına çok sevindim tebrik ederim sağlıkla kucağına al ....

sen güzel haberi ver sanada ne kutlamalar yaparız kocanla da aranı açma çaktırmadan arada gel havan değişsinnn....

geçmiş olsun canımm bence eşinde sende tüm tahlillerinizi ve tedavinizi yapmadan yeni bir deneme yapmayın. hayırlısı olsuun....

çok şükür canım dahada iyi olacakkk

Ayyyy gözlerimm dolu dolu olldu..Sana seda sayan misali kurbaneeeee kurbaneee lelelelelele kurbaneeee..diyerek kokulu öpücüklerr yolluyorummm..Ne diyimm kii inş Rabbim o günleri gösterir bize..

canım benim güzel yüreklim bugün değilse yarın olmadı öbür gün sende bizimle güzel haberlerini paylaşacaksınn...

rapor alman güzel olmuş canım bebişde daha iyi yerleşir hem bak ben burdayım diye el sallamış kendine çook dikkat et...

Canikolarim ne dersiniz Kararsiz kaldim bu aymi basliyayim yoksa geleckt ay mi cooooook kararsizim Ben yahuuuuuuu gecmisi Daha okuyamadim Gene ucmus sayfalar

güzelim ne zaman hazır hissediyorsan o zaman yap sonra pişmanlıkların olmasınn...

çok güzel canım güzel haberlerini bekliyoruz....

ayyy allahım çok büyüksün çok şükür sana bugünün en güzel haberi galibaa

canım hoşgeldiiinnnn

hamiş kalan hanımlar belirtileriniz nelerdir?

canim benim benim 1.hamileligim normal yolla oldu ve hic bi belirti yasamadim
2.hamileligim ise tup tedavisiyle oldu ve her belirtiyi yasadim oda ilaclarin etkisiyleydi eminim
lutfen belirtilere takilma,her insanda farkli hatta ayni vucutta bile her hamilelik hormonlar baska tepki veriyor ok

bende seni öpüyorum canım topik karışmış ben saatlerdir sayfaların arasından zor çıktımm üstelik kayboldum kolluk kuvettleri buldu beniii

guzel annecik herkeze hosgeldin diyorsun,bi bana demedin kustum iste
zaten dun pregnly ignemi yaptirdim,acayip duygusalim,agresifim,kasiniyorum..))
lutfen transferim olana kadar bana iyi davranin

sendemi bürütüs... bir sayfa önce senin mesajına yorum yaptım bize nie sormadın die... yanınada yazmış olmam lazım bu arada hoşgeldin diye (çünkü öle yazayım diye düşündüm ama o cümleyi yazmamış olabilirim dönüp bakmam lazım) yoksa niye demeyim aşkolsun gurbetçi minecik....

iyiyim canım benimm yazdıklarınızı okuyorum sessiz sessiz sizleri üzmedenn
kıyamam sana... sessiz sessiz okuma yaz sende muhabbeti sen yürüt... neyse ben şimdi gidiyom gece gelirim yine...

hamiş kalan hanımlar belirtileriniz nelerdir?
canım belirti arama bu çok değişken bi durum....

Canım bugün fırsat bulup giremedim,birikmiş o nedenle bugünkü biraz uzun oldu.
sana yıldızlı pekiyi veriyorum... maşallah canım arkadaşım... nasıl becerip yazabiliyosun

canim benim kiyamam sana sen iki canlisin
takiliyorum ben,benim oyle takintilarim yoktur

maksat muhabbet cicim

sana yıldızlı pekiyi veriyorum... maşallah canım arkadaşım... nasıl becerip yazabiliyosun

Canım benim hepinizi ayrı ayrı,seviyor,merak ediyor,duruma ortak olmak istiyorum.Tamamen bu dürtünün yardımıyla keyifle okuyup,yazıyorum.

canım ne yaptın dün iğneyi nasıl yaptın

sorma ya dun cildirdim evde,eczaneden 3x1500 dozunda pregnly vermisler ve doktorun listeside yok
hastaneyi aradim ama cevap veren yok,burda doktorlara ulasmak deveye hendek atlatmaktan daha zordur sinir oldum

bende tahmini bi davranis yaptim yani daha onceki catlatma ignelerini hatirlamaya calistim ve 1500 doz yaptim:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…