- 16 Mart 2009
- 4.803
- 34
- 363
tamam anladım teşekkürler:)
Rica ederim,süpersinn bakk hemen çözdünnn..İnş yarında pozitif haberini alıp,bize duyurunca sana kuracağımız halay ekibini gör bide sennn..Sarı kafaları kullanmayada alışacakksınnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tamam anladım teşekkürler:)
kızlar bu mesaj 207.sayfadan alıntıdır ve EKİN hala ortalıkta yok...
şu an 250 sayfayı aştık yaklaşık 50 sayfa okumak durumunda kalacak...
izniniz olursa ben bun katıla katıla gülmek istiyorum
Kız tüm dünyaya ilan etmek zorundamısın yawwwww.Topiğe gelen ilk kişiyeee bile duyurdunnnn yaniiiiiii..Bakkk adını bile almıyorummm anla sennn artık bir zahhmettttt..Ben hiç olmamışş yaşanmamış gibi davranmaya çalışa durayımm sen bideee yay ha bireeee.Koptumm şu andaa gülüyorumm heeeee
ya hafta sonuda ben yokum.. ne olur çok yazmayın.. ne olur.. ne olur.... kocim şehir dışından gelcek adamla ilgileneyim acık.. ne olur herkes resmi tatil yapsın.. sonra başım dönüyo bir geçmişi oku bir şimdiyi takip et.. ne olur yazmayın ne olurr ne olurrr....sizi çok seviyom bak.....
kız papatya tüm msjlarımı okuyup cevap yazmassan yapraklarını yolup, papatya beni seviyo sevmiyo oynayacağım.
evet bütün msjlarını gördümmm hepsini okudum komşun varmışşşş topiğe girmemişinnnn ne gidince küskün papatya gel demişinnn seninde ilk başlarda benim gibi ağrıların olmuş 8.haftada geçmişşşş sonra ultrason olayıda hoşuna gitmişşş sabah akşam bakarız her işi bırakıp demişin yapraklarımıda tek tek tek yolacakmışınnnnn böyle gidiyoooo ama ama akasyaa ben böyle biri oldum bende anlamadım kiii sende dünde beni görmeyince bende üzüldüm bugünde görmeseydin gelmiyecektim ben egunal ve seninle öğrendim buraları sizlerle sevdim buraları meleklerimin teyzesi dedim size ondanda öyle üzüldüm iştee tamam cezama hazırım hadi
tatlım ya neden saklayım ki cezaa aldık iste ne var bunda herkese nasip olmaz siteden atılmaksadece sen ve ben
hem cidden yaa şimdi ben kızancığa nasıl derim kurallar bu diye ceza almış bir yaramaz olarakbuarada ben varya gezdiğim her topikte söylüyorum ceza aldım yoktum ortalıkta diye neden diyorlar millstone diye arkadş var ona sahip çıkayım dedim popoma tekmeyi yedim diyorum
arkadaşlar alıngan halimiı çektiğiniz için çok teşekkür ediyorum çok rahatladım inanınki..sonuç bekleyen herkes bebeklerine kavuşur inşallah yarın test günüm iyi olur inşallah olmassa da hayırlısı ne diyim..dualarınızı bekliyorum..şimdi çıkmalıyım..bütün kızlara teşekkürler ve iyi geceler..
:103::103::119:
Kizlar bu ne hiz Marathon yarismasindamiyiz acaba ?????
arkadaslarrrrr 1saatte 5 sayfa ılerlıyorsunuz yawwwww masallahh bosuna demıyorlar kadınlarda cene cok dıye
arkadaşlar alıngan halimiı çektiğiniz için çok teşekkür ediyorum çok rahatladım inanınki..sonuç bekleyen herkes bebeklerine kavuşur inşallah yarın test günüm iyi olur inşallah olmassa da hayırlısı ne diyim..dualarınızı bekliyorum..şimdi çıkmalıyım..bütün kızlara teşekkürler ve iyi geceler..
tatlım ya neden saklayım ki cezaa aldık iste ne var bunda herkese nasip olmaz siteden atılmaksadece sen ve ben
hem cidden yaa şimdi ben kızancığa nasıl derim kurallar bu diye ceza almış bir yaramaz olarakbuarada ben varya gezdiğim her topikte söylüyorum ceza aldım yoktum ortalıkta diye neden diyorlar millstone diye arkadş var ona sahip çıkayım dedim popoma tekmeyi yedim diyorum
bak şimdi..... ne ayıp bende üzülüyodum ceza aldın diye bende suyu desteklemeyemi başlasam diye düşünüyorum ben ona hepsini oku demedim nası okusun mazallah baygınlık geçirip kaybolur topik sayfalarında bize ettiği sitemden sonra ona yazdığım cevapları oku dedim:))))
malum arkadaş sinirli ve alıngan toplamda 20msjı var yarını bize kızmak için attı:)))) neyseki şimdi geçti siniri bide pozitifi alsın tadından yenmez o:)))))
Yaa varryaa ne diyeyimm sanaaaa öyle bir kahkaha attımmkiiii eltimin 5 yaşındaki minik oğluu bugün egunal ilede telde konuştu hatta,kendisi şöyle bakarakkk neye gülüyorsun sen iki saattir orada yaaaa diyee onunla ilgilenmediğim içinn trip attııı..Küçükte olsa O da bir heriiiff yaniiiiii..
Ooooooo ben yandım yanıma yandaşş aldım seni yaneeeeeeeeee.Ohhhhhh sende o güzel çeneciğini tutupp,ellerine hakim oluppp yazmasayydınn yahuuuu site mite diyeeeeeee kısımmmmmmmmmmmmmm..Bana ne bana ne bana neeeeeee.Ben ceza almıştımm,sen süresiz haniiii bikeremmmmmmmm.Hıhhhh senin durumun vahimmdi egunala dua et senn bikeremmm..
Yaa varryaa ne diyeyimm sanaaaa öyle bir kahkaha attımmkiiii eltimin 5 yaşındaki minik oğluu bugün egunal ilede telde konuştu hatta,kendisi şöyle bakarakkk neye gülüyorsun sen iki saattir orada yaaaa diyee onunla ilgilenmediğim içinn trip attııı..Küçükte olsa O da bir heriiiff yaniiiiii..
Ooooooo ben yandım yanıma yandaşş aldım seni yaneeeeeeeeee.Ohhhhhh sende o güzel çeneciğini tutupp,ellerine hakim oluppp yazmasayydınn yahuuuu site mite diyeeeeeee kısımmmmmmmmmmmmmm..Bana ne bana ne bana neeeeeee.Ben ceza almıştımm,sen süresiz haniiii bikeremmmmmmmm.Hıhhhh senin durumun vahimmdi egunala dua et senn bikeremmm..