Tüp Bebek Günlüğümüz !

kızlar bu mesaj 207.sayfadan alıntıdır ve EKİN hala ortalıkta yok...
şu an 250 sayfayı aştık yaklaşık 50 sayfa okumak durumunda kalacak...
izniniz olursa ben bun katıla katıla gülmek istiyorum

ya hafta sonuda ben yokum.. ne olur çok yazmayın.. ne olur.. ne olur.... kocim şehir dışından gelcek adamla ilgileneyim acık.. ne olur herkes resmi tatil yapsın.. sonra başım dönüyo bir geçmişi oku bir şimdiyi takip et.. ne olur yazmayın ne olurr ne olurrr....sizi çok seviyom bak.....

tatlım ya neden saklayım ki cezaa aldık iste ne var bunda herkese nasip olmaz siteden atılmaksadece sen ve ben
hem cidden yaa şimdi ben kızancığa nasıl derim kurallar bu diye ceza almış bir yaramaz olarakbuarada ben varya gezdiğim her topikte söylüyorum ceza aldım yoktum ortalıkta diye neden diyorlar millstone diye arkadş var ona sahip çıkayım dedim popoma tekmeyi yedim diyorum

arkadaşlar alıngan halimiı çektiğiniz için çok teşekkür ediyorum çok rahatladım inanınki..sonuç bekleyen herkes bebeklerine kavuşur inşallah yarın test günüm iyi olur inşallah olmassa da hayırlısı ne diyim..dualarınızı bekliyorum..şimdi çıkmalıyım..bütün kızlara teşekkürler ve iyi geceler..

arkadaslarrrrr 1saatte 5 sayfa ılerlıyorsunuz yawwwww masallahh bosuna demıyorlar kadınlarda cene cok dıye

ay şekerim bizde seni seviyoruzzz...
haftasonu normalde az yazışma olması beklenir ama bizim için tam terside olabilir...
kızların toplaşmasıyla alakalı...hiç olmazsa 30 sayfa atar ben diyim sana...

seni görende günlerce ceza aldı sanır...öğlen aldın akşam geri döndün cicimmm...

canım iyi geceler... huzurlu uykular.. yarın hayırlı ve güzel haberlerini bekliyoruz bebişinle beraber...

Kizlar bu ne hiz Marathon yarismasindamiyiz acaba ?????

he valla sabah topik 205.sayfayla açıldı 50 sayfa eklendi..

arkadaslarrrrr 1saatte 5 sayfa ılerlıyorsunuz yawwwww masallahh bosuna demıyorlar kadınlarda cene cok dıye

evet canım yapacak bişi yok tutamıyorum artık

inşallah güzel haberlerle geleceksin...
herşey gönlünce olsun...

Yaa varryaa ne diyeyimm sanaaaa öyle bir kahkaha attımmkiiii eltimin 5 yaşındaki minik oğluu bugün egunal ilede telde konuştu hatta,kendisi şöyle bakarakkk neye gülüyorsun sen iki saattir orada yaaaa diyee onunla ilgilenmediğim içinn trip attııı..Küçükte olsa O da bir heriiiff yaniiiiii..

Ooooooo ben yandım yanıma yandaşş aldım seni yaneeeeeeeeee.Ohhhhhh sende o güzel çeneciğini tutupp,ellerine hakim oluppp yazmasayydınn yahuuuu site mite diyeeeeeee kısımmmmmmmmmmmmmm..Bana ne bana ne bana neeeeeee. 19:

Son düzenleme:
az önce bilgisayarım kapandı kendi kendine.. yoğunluktan mıdır nedir.. yeniden açmak zorunda kaldım.. aman çökmesinde... ben hafta sonunu düşünürken 3-5 gün kaybetmeyeyimde...

hı bide arkadaş olucak bak cezamı kafama çarpmahem de artık su beni seviyor tamamı allah allah şaka yaptık cnm hemen kızma

canım arkadaşlarım size doyum olmaz kociş geliyooo...1 saat yemek arası veriyorum ve hemen topiğimize geliyorummm

kızlar bende çıkıyorum sabah erkenden işe gideceğim.. hazırlıklarımı yapayım.. sonrada cumburlop yatayım...
sizin sohbetiniz bol olsun..bu cümle dilimde valla.. yarın o bol sohbetleri merak edip okuması var birde...

sen şuna bak terbiyesiz dedim sana şimdi ben sana sahip çıkayım dedim sen beni sattın şimdi hem senın egunalimin yokluğunda su ile birlikte olmandan belliydi ne bilim ben hay dilimi elimi tutsaydım ben ettım dua egunalime sana ne oluyor ki sen kendi duanı kendin yap bana necadııııııı hı

sen şuna bak terbiyesiz dedim sana şimdi ben sana sahip çıkayım dedim sen beni sattın şimdi hem senın egunalimin yokluğunda su ile birlikte olmandan belliydi ne bilim ben hay dilimi elimi tutsaydım ben ettım dua egunalime sana ne oluyor ki sen kendi duanı kendin yap bana necadııııııı hı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…