• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

karasu cok tatlısın tşekkürler cvpların için:)şimdi bana topiğin kurallarını vede en düzgün nerden ve de nasıl cvp yazacağımı ve sizin cvplarınızı nasıl okuyacağımı anlatırmısın lütfen kafam kazan gibi oldu bütün isimleri karıstırdım

cm teşekkur ederim o senın tatlılığın:38::38:şimdi topiğin kurallarına ben pek girmeyeyim kk tarafından ceza almış biri olarak sana kural öğretmek bana yakışmaz :9::9::9::9::9::9:ama şimdi benım bu yazdığıma cevap yazmak istersen hemen sağ tarafta yazının yanında alıntı ile cevapla var ona tıkla ve yaz oraya sonra sayfada görüceksin benim alıntım ile bana verdiğin cevabını

Test yaptırdın mı sonuç ne merak ediyorum...topiğe test yağtıracağını yazdın bi daha bişi denmedin...inşallah güzel haber verirsin...

Hahahayy akasyamm bence geçmişi okurkenn bu mesajjları görmeyecekk ve sende onun yapraklarıyla oynaman gerekecekk diye düşünüyorummm..

Hatuna karşılama mesajı yayınlıyorumm halenn bir bakıp geççmişe seviliyormuyum diyorr..Ne diyimmm hormonlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr başa belaaa iştee:27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::27:

gene şimdi belki görür öğle civarı topik açıktı ama komşum olduğu için iki saat topikle ilgilenemedim. benim alıngan paptyam gelmiş beni selamını almamakla suçlamış kendi kendine küsüp bana laf sokup gitmiş:52::52: ben yolmayımda kim yolsun onun yapraklarını...

inşallah karasu allahım insallah yarın haber veririm.. bende o anın defalarca hayalını kurdum ama başıma gelirse naparım bilmiyorum bende donar kalırım heralde buarada ben bel ağrısına takıldım acaba hamilelik belirtisi olabilirmi göğüslerimde şiş vede ağrıyor yarın cabuk olsun bide sarı akıntım var

canım allt tarafta vede üst tarafta sayfa sayıları var... hiçbirini atlamadan tek tek bütün sayfalarını oku. belki önceki msjınada cevap gelmiştir ama sen telaşından ve yeni olmandan kaynaklı mesaları görememişsindir.:52::52::52::52:

sen şimdi elenndra arkadaşı başımızdan atıyorsun gibi geldi bana :60::60::60:kıza diyorsun butun sayfaları tek tek oku ve içine gömül yarına kadar zor okur bu kız 200 küsür sayfayı topik topik gibi değil ki sanki yarış atı:60::60::60::60:sayfaları yakalamak mumkun değil

karasu cok tatlısın tşekkürler cvpların için:)şimdi bana topiğin kurallarını vede en düzgün nerden ve de nasıl cvp yazacağımı ve sizin cvplarınızı nasıl okuyacağımı anlatırmısın lütfen kafam kazan gibi oldu bütün isimleri karıstırdım

Canım benim şimdi topiğin kuralları değilde kadınlar kulübünün genel kuralları var..Ana sayfada onu bulabilirsinn..Onun dışında bize alıntı ile cevapla düğmesine bastığında enson parantez işaretinin altından devam et cevabına,böylece alıntı yapmış olursun..Tek cevap vermek istediğinde topiğin sol alt köşesinde konuya cevap ver ile seninde keşfettiğin gibi cevap yazabilirsinn.Cevapla düğmesine bir kere basman yeterli olur çünkü bazen çift basımlarda birkaç kere yayınlıyorr.Bizim cevaplarımızıda sayfa numaralarını takip ederek sayfayı f5 tuşuyla refresh yaparak takip edebilirsin,ben öyle yapıyorum en azından...

cm teşekkur ederim o senın tatlılığın:38::38:şimdi topiğin kurallarına ben pek girmeyeyim kk tarafından ceza almış biri olarak sana kural öğretmek bana yakışmaz :9::9::9::9::9::9:ama şimdi benım bu yazdığıma cevap yazmak istersen hemen sağ tarafta yazının yanında alıntı ile cevapla var ona tıkla ve yaz oraya sonra sayfada görüceksin benim alıntım ile bana verdiğin cevabını

cezalı karasu......

tamamdır sanırım canım ama konuyu cevapla var asağıda onada yazsam olur dimi

cnm inşallh gelicek bebeğin sana anne ben burdayım diceek kan testiyle ilk sana sonra kese sonra pıt pıtlar darısı başına inşallh hiç birşey için kasma kendini ne olur ben öğrenınce kesin bayılırım derdim ama şok oldum kitlendim kaldım hatta şaka bile yaptım bizim kızlara negatif diye tabi fırça yedim sonra :9::9::9:ay ne komik yaa rabbım kucağını doldursun inşallh

bende o anı hep hayal ediyorum ama nasıl bir an yaşarım bilmiyorum ki.. ama hep ağlıyacakmışım.. bir yandanda gülecekmişim gibi geliyor...:52:

inşallah karasu allahım insallah yarın haber veririm.. bende o anın defalarca hayalını kurdum ama başıma gelirse naparım bilmiyorum bende donar kalırım heralde buarada ben bel ağrısına takıldım acaba hamilelik belirtisi olabilirmi göğüslerimde şiş vede ağrıyor yarın cabuk olsun bide sarı akıntım var

olabilir cnm herkesin belirtisi farklı sonuçta inşallh sen de yazıcaksın hamileyimm diyee :49:kan verdiktn sonra bizi bekletme sakın o zaman hiç sokmam seni topiğe bize cevb vermezsen ona göre:20::20:akıntı hep duyarım hamilelik belrtisi diye ben de olmadı benm ilginç zamanla şişti göğsüm komikim ben herşeyim terstir benim:9::9:

tamamdır sanırım canım ama konuyu cevapla var asağıda onada yazsam olur dimi

Olur canım ama öyle yazarsan başlık kısmına kime yazdığını belirtmen iyi olur anlamamız açısındannn.Çünkü öyle alıntı yapmadan yazmış oluyorsunn..Ok??

günaydınnn...bugün ben yokum kızlar:5:yarım saat sonra çıkcam.görümcemin haziranda düğünü war mobilya falan bakmaya gidioz:10::10:aklım sizde olcakk.herkesin günü güzel olsun mutlu olsunn:46::46:

kızlar bu mesaj 207.sayfadan alıntıdır ve EKİN hala ortalıkta yok...
şu an 250 sayfayı aştık yaklaşık 50 sayfa okumak durumunda kalacak...
izniniz olursa ben bun katıla katıla gülmek istiyorum
:60::60::60::60::60::60::60:

Kız tüm dünyaya ilan etmek zorundamısın yawwwww.Topiğe gelen ilk kişiyeee bile duyurdunnnn yaniiiiiii..Bakkk adını bile almıyorummm anla sennn artık bir zahhmettttt..Ben hiç olmamışş yaşanmamış gibi davranmaya çalışa durayımm sen bideee yay ha bireeee.Koptumm şu andaa gülüyorumm heeeee:1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1:

sen şimdi elenndra arkadaşı başımızdan atıyorsun gibi geldi bana :60::60::60:kıza diyorsun butun sayfaları tek tek oku ve içine gömül yarına kadar zor okur bu kız 200 küsür sayfayı topik topik gibi değil ki sanki yarış atı:60::60::60::60:sayfaları yakalamak mumkun değil
bak şimdi..... ne ayıp bende üzülüyodum ceza aldın diye:20::20::20::20: bende suyu desteklemeyemi başlasam diye düşünüyorum:52::52::52: ben ona hepsini oku demedim nası okusun mazallah baygınlık geçirip kaybolur topik sayfalarında:52::52: bize ettiği sitemden sonra ona yazdığım cevapları oku dedim:))))
malum arkadaş sinirli ve alıngan toplamda 20msjı var yarını bize kızmak için attı:)))) neyseki şimdi geçti siniri bide pozitifi alsın tadından yenmez o:)))))

kızlar bu mesaj 207.sayfadan alıntıdır ve EKİN hala ortalıkta yok...
şu an 250 sayfayı aştık yaklaşık 50 sayfa okumak durumunda kalacak...
izniniz olursa ben bun katıla katıla gülmek istiyorum
:60::60::60::60::60::60::60:

Hiç sormaaa yaa bende aynı şeyi düşünndümmmm.Ama 24 kullanıcı rekorumuzu görünce O da hak verecektir eminimmmm..Bak bunada gülüyorumm şu andaa:21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21:

bende o anı hep hayal ediyorum ama nasıl bir an yaşarım bilmiyorum ki.. ama hep ağlıyacakmışım.. bir yandanda gülecekmişim gibi geliyor...:52:

ah cnmmm benım rabbım herkeze yaşatsın inşllh ben öğrendiğimde yanlızdım ofiste kimse yoktu fax çaldı ve ben zor gittim bakmaya sonra bir ağladım bir güldüm eşimi aradım o da toplantıdydı fakat hbr beklediği için açtı tamam tamam ben senın ofise geliyrum birazdn benı bekle dedii komık bir durumdu yani rabbim sizede versin çifter çifter inşallhhh

bak şimdi..... ne ayıp bende üzülüyodum ceza aldın diye:20::20::20::20: bende suyu desteklemeyemi başlasam diye düşünüyorum:52::52::52: ben ona hepsini oku demedim nası okusun mazallah baygınlık geçirip kaybolur topik sayfalarında:52::52: bize ettiği sitemden sonra ona yazdığım cevapları oku dedim:))))
malum arkadaş sinirli ve alıngan toplamda 20msjı var yarını bize kızmak için attı:)))) neyseki şimdi geçti siniri bide pozitifi alsın tadından yenmez o:)))))

aynen öyle tadımdan yenmem valla:))ben normaldede çok şekerim ama bi türlü gelmeyen bebeklerim beni böyle yaptı işte

Back