yazdım cnm..
bi önceki sayfada kalmış..:26:
sağol tatlım ya sonradan gördüm..kusura bakma..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yazdım cnm..
bi önceki sayfada kalmış..:26:
canım okuyo ama biraz karıştı sana yazdığım tüm msjları okuduğunu düşünüyorum en az 7tane cevap yazmışımdır sana... ayrıca ben pozitifi aldığım gün bile idrar testim negatifti.tamam millstone ben tam çözemedim bu işi daha buraya yazdığımda herkes görüyo dimi yazdıklarımı
hemde nasıl koca kafalılar bir bilsen... ah işte gönül sevmese neler yapacak mantık onlara ama... yinede iyi ki varlar be... hep iyi olsalarda sıkılırdım ben... her şeyime evet diyen bir adam... allah korusun...
Defnelma teşekkürler cvplarınızı gördükçe sakinleştim şuan cok sakinim hatta birilerinin beni duyduğunu bilmek çook iyi geldi malum biliyosun herkese anlatamıyosunuz bide yalan söylemek hoş olmuyo tamam suandan itibaren olumsuz düşünmemeye çalışcam buarada test yaptım idrarda çıkmadı
tamam millstone ben tam çözemedim bu işi daha buraya yazdığımda herkes görüyo dimi yazdıklarımı
pişt kızgın anne ben sana yazdım ben de sana kızdımmmmsen herkeze cevb yaz teşekkür et bana yazma demekki sen de atlıyabiliyorsun tatlım yani sen de beni arada kaynatmışsın neyse ödeştik seninlesen şimdi bırak idrar testini çünküü ben de yaptım çıkmadı 1gun sonra kan verdim 10.gun pozitif çıktı darısı başına en guzeli kan ver
ah cnmm ahhhhhhh aynen dediğine katılıyorummm ben de ayrıca çok haklısın hiç bana göre değil kuzu gibi çekelenick adam hep iyi de olsalar batar bunlar bize rabbım sanada bu tedavn de versin inşallh bebeğini
amin tatlım ya... ağzın bal yesin insallah...çok bekledim bebeğimi hepimiz gibi... imzamda da yazıyor ya ARTIK "GELDİM ANNE" DESİN BANA..İple çekiyorum o günü....
karasu,akasyaa,defenelma benimm deneyimli güzel arkadaşlarımmm yazdığım mesajı önemseyin lütfennn..Şu alıntı olayını düzeltelim,çözelimm nolurrr.Kötü görünüyorrrrr..Sonradan okuyanlar anlamıcaklarrr...Hadii gayrett..Doğru alıntı ile yütfeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnn içliyim bak ağlarımm heeeeeeee
karasu,akasyaa,defenelma benimm deneyimli güzel arkadaşlarımmm yazdığım mesajı önemseyin lütfennn..Şu alıntı olayını düzeltelim,çözelimm nolurrr.Kötü görünüyorrrrr..Sonradan okuyanlar anlamıcaklarrr...Hadii gayrett..Doğru alıntı ile yütfeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnn içliyim bak ağlarımm heeeeeeee
elendrayacevap yetiştiricem diye gözüm görmediki... hatuna 10 tane cevap yazdım anca sakinleşti bundan sonra dikkat edeceğim şekerimkarasu,akasyaa,defenelma benimm deneyimli güzel arkadaşlarımmm yazdığım mesajı önemseyin lütfennn..Şu alıntı olayını düzeltelim,çözelimm nolurrr.Kötü görünüyorrrrr..Sonradan okuyanlar anlamıcaklarrr...Hadii gayrett..Doğru alıntı ile yütfeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnn içliyim bak ağlarımm heeeeeeee
defnelma aynen senin gibiyim belki yüz tane yapmısımdır bu testlerden peki bişiy sorcam bel ağrısı sarı akıntı göğüs ağrısı hamilelik belirtisi olabilirmi sizce
Egunal mutfakktaaa yoğun şu anda ben karşılıyim dedim siziiiiii..Geçmişi mi okuyorsunuz bakıyimmm...
cnm çok haklısın iğrenç bir karmaşa olmuş şimdi çaktım ben olayı merak etme duzelicek ağlama bakimsen benım cez arkadaşımsın kıyamam ağlamana
kız papatya tüm msjlarımı okuyup cevap yazmassan yapraklarını yolup, papatya beni seviyo sevmiyo oynayacağım.....
akasya ben tam anlamadım burayı onan karıştırdım bikaç defa daha girersem çözerim heralde mesajlarını bulmaya çalışıyorum teşekkürler
karasu cok tatlısın tşekkürler cvpların için:)şimdi bana topiğin kurallarını vede en düzgün nerden ve de nasıl cvp yazacağımı ve sizin cvplarınızı nasıl okuyacağımı anlatırmısın lütfen kafam kazan gibi oldu bütün isimleri karıstırdım