• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

tamam millstone ben tam çözemedim bu işi daha buraya yazdığımda herkes görüyo dimi yazdıklarımı
canım okuyo ama biraz karıştı sana yazdığım tüm msjları okuduğunu düşünüyorum en az 7tane cevap yazmışımdır sana... ayrıca ben pozitifi aldığım gün bile idrar testim negatifti.

hemde nasıl koca kafalılar bir bilsen... ah işte gönül sevmese neler yapacak mantık onlara ama... yinede iyi ki varlar be... hep iyi olsalarda sıkılırdım ben... her şeyime evet diyen bir adam... allah korusun...:9:

Defnelma teşekkürler cvplarınızı gördükçe sakinleştim şuan cok sakinim hatta birilerinin beni duyduğunu bilmek çook iyi geldi malum biliyosun herkese anlatamıyosunuz bide yalan söylemek hoş olmuyo tamam suandan itibaren olumsuz düşünmemeye çalışcam buarada test yaptım idrarda çıkmadı

tamam millstone ben tam çözemedim bu işi daha buraya yazdığımda herkes görüyo dimi yazdıklarımı

pişt kızgın anne ben sana yazdım ben de sana kızdımmmm:19::19:sen herkeze cevb yaz teşekkür et bana yazma :4::4:demekki sen de atlıyabiliyorsun tatlım yani sen de beni arada kaynatmışsın neyse ödeştik seninle:9::9:sen şimdi bırak idrar testini çünküü ben de yaptım çıkmadı 1gun sonra kan verdim 10.gun pozitif çıktı darısı başına en guzeli kan ver

defnelma aynen senin gibiyim belki yüz tane yapmısımdır bu testlerden peki bişiy sorcam bel ağrısı sarı akıntı göğüs ağrısı hamilelik belirtisi olabilirmi sizce

karasu,akasyaa,defenelma benimm deneyimli güzel arkadaşlarımmm yazdığım mesajı önemseyin lütfennn..Şu alıntı olayını düzeltelim,çözelimm nolurrr.Kötü görünüyorrrrr..Sonradan okuyanlar anlamıcaklarrr...Hadii gayrett..Doğru alıntı ile yütfeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnn içliyim bak ağlarımm heeeeeeee:43::43::43::43::43::43::43:

ah cnmm ahhhhhhh aynen dediğine katılıyorummm ben de ayrıca çok haklısın hiç bana göre değil kuzu gibi çekelenick adam hep iyi de olsalar batar bunlar bize rabbım sanada bu tedavn de versin inşallh bebeğini
amin tatlım ya... ağzın bal yesin insallah...çok bekledim bebeğimi hepimiz gibi... imzamda da yazıyor ya ARTIK "GELDİM ANNE" DESİN BANA..İple çekiyorum o günü....

Egunal mutfakktaaa yoğun şu anda ben karşılıyim dedim siziiiiii..Geçmişi mi okuyorsunuz bakıyimmm...

karasu,akasyaa,defenelma benimm deneyimli güzel arkadaşlarımmm yazdığım mesajı önemseyin lütfennn..Şu alıntı olayını düzeltelim,çözelimm nolurrr.Kötü görünüyorrrrr..Sonradan okuyanlar anlamıcaklarrr...Hadii gayrett..Doğru alıntı ile yütfeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnn içliyim bak ağlarımm heeeeeeee:43::43::43::43::43::43::43:

cnm çok haklısın iğrenç bir karmaşa olmuş şimdi çaktım ben olayı merak etme duzelicek ağlama bakim:20::20:sen benım cez arkadaşımsın kıyamam ağlamana:60::60::60::60::60::60:

evet tatlım ya bend efark ettim...sanki her şeyi ben yazıyorum gibi gözükmüş... meğersem kaç kişiliğim varmış benim...
1. si :23:
2.si :27:
3. sü :37:
4. sü :12: veeeeeeeee insallah
5.si :49:

şaka bir yana benimkinde bir sorun gözüküyor mu? ben farkedemiyorumda...

karasu cok tatlısın tşekkürler cvpların için:)şimdi bana topiğin kurallarını vede en düzgün nerden ve de nasıl cvp yazacağımı ve sizin cvplarınızı nasıl okuyacağımı anlatırmısın lütfen kafam kazan gibi oldu bütün isimleri karıstırdım

elendrayacevap yetiştiricem diye gözüm görmediki... hatuna 10 tane cevap yazdım anca sakinleşti:15: bundan sonra dikkat edeceğim şekerim:54:

defnelma aynen senin gibiyim belki yüz tane yapmısımdır bu testlerden peki bişiy sorcam bel ağrısı sarı akıntı göğüs ağrısı hamilelik belirtisi olabilirmi sizce

evet tamda öyle.. bak tatlım inan ki 1.150 msja kadar geldiysem...... şu siteden hiç bir şey öğrenmediysem bile öğrendiğim bir şey var...

HAMİLELİK BELİRTİLERİ VE ADET BELİRTİLERİ BİRBİRİNİN AYNISI OLABİLİYOR....

Egunal mutfakktaaa yoğun şu anda ben karşılıyim dedim siziiiiii..Geçmişi mi okuyorsunuz bakıyimmm...

ben seviliyormuyum sevilmiyormuyum diye geçmişe gidiyorum içlendim iyice bir daha gelmesemmi felan diye düşünüyordum ama bakimde bi ona göre karar veriyim bariii :26::26::26::26::26:

kız papatya tüm msjlarımı okuyup cevap yazmassan yapraklarını yolup, papatya beni seviyo sevmiyo oynayacağım.....

akasya ben tam anlamadım burayı onan karıştırdım bikaç defa daha girersem çözerim heralde mesajlarını bulmaya çalışıyorum teşekkürler

cnm çok haklısın iğrenç bir karmaşa olmuş şimdi çaktım ben olayı merak etme duzelicek ağlama bakim:20::20:sen benım cez arkadaşımsın kıyamam ağlamana:60::60::60::60::60::60:

Ayyy yiyirrm ben senidee o güzell göbüşündekii bebişinideeeee:nazar::nazar::nazar: Hiç sorma karıştıı iyice duyyy sesimi defnelmaaaaaaaaaa..

cnm inşallh gelicek bebeğin sana anne ben burdayım diceek kan testiyle ilk sana sonra kese sonra pıt pıtlar darısı başına inşallh hiç birşey için kasma kendini ne olur ben öğrenınce kesin bayılırım derdim ama şok oldum kitlendim kaldım hatta şaka bile yaptım bizim kızlara negatif diye tabi fırça yedim sonra :9::9::9:ay ne komik yaa rabbım kucağını doldursun inşallh

kız papatya tüm msjlarımı okuyup cevap yazmassan yapraklarını yolup, papatya beni seviyo sevmiyo oynayacağım.....

Hahahayy akasyamm bence geçmişi okurkenn bu mesajjları görmeyecekk ve sende onun yapraklarıyla oynaman gerekecekk diye düşünüyorummm..

Hatuna karşılama mesajı yayınlıyorumm halenn bir bakıp geççmişe seviliyormuyum diyorr..Ne diyimmm hormonlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr başa belaaa iştee:27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::27:

akasya ben tam anlamadım burayı onan karıştırdım bikaç defa daha girersem çözerim heralde mesajlarını bulmaya çalışıyorum teşekkürler

canım allt tarafta vede üst tarafta sayfa sayıları var... hiçbirini atlamadan tek tek bütün sayfalarını oku. belki önceki msjınada cevap gelmiştir ama sen telaşından ve yeni olmandan kaynaklı mesaları görememişsindir.:52::52::52::52:

karasu cok tatlısın tşekkürler cvpların için:)şimdi bana topiğin kurallarını vede en düzgün nerden ve de nasıl cvp yazacağımı ve sizin cvplarınızı nasıl okuyacağımı anlatırmısın lütfen kafam kazan gibi oldu bütün isimleri karıstırdım

CANIM şimdi kime cevap yazmak istiyorsan o kişinin msjının sağ altında yazan alıntı ile cevap ver yazısını tıklıyorsun. sonra o kişinin msjı alınmış olarak farklı bir sayfa açılıyor.. faren ile açılan sayfadaki yazının bir iki satır aşağısına tıklayıp yazarsan ve aşağı sağda bulunan cevapla yazısını tıklarsan.. msjı göndermiş olacak ve sayfaya tekrar dönmüş olacaksın...şimdi dene bakalım..

Back