karasu cok tatlısın tşekkürler cvpların için:)şimdi bana topiğin kurallarını vede en düzgün nerden ve de nasıl cvp yazacağımı ve sizin cvplarınızı nasıl okuyacağımı anlatırmısın lütfen kafam kazan gibi oldu bütün isimleri karıstırdım
Hahahayy akasyamm bence geçmişi okurkenn bu mesajjları görmeyecekk ve sende onun yapraklarıyla oynaman gerekecekk diye düşünüyorummm..
Hatuna karşılama mesajı yayınlıyorumm halenn bir bakıp geççmişe seviliyormuyum diyorr..Ne diyimmm hormonlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr başa belaaa iştee
Ayyy yiyirrm ben senidee o güzell göbüşündekii bebişinideeeeeHiç sorma karıştıı iyice duyyy sesimi defnelmaaaaaaaaaa..
canım allt tarafta vede üst tarafta sayfa sayıları var... hiçbirini atlamadan tek tek bütün sayfalarını oku. belki önceki msjınada cevap gelmiştir ama sen telaşından ve yeni olmandan kaynaklı mesaları görememişsindir.
karasu cok tatlısın tşekkürler cvpların için:)şimdi bana topiğin kurallarını vede en düzgün nerden ve de nasıl cvp yazacağımı ve sizin cvplarınızı nasıl okuyacağımı anlatırmısın lütfen kafam kazan gibi oldu bütün isimleri karıstırdım
cm teşekkur ederim o senın tatlılığınşimdi topiğin kurallarına ben pek girmeyeyim kk tarafından ceza almış biri olarak sana kural öğretmek bana yakışmaz ama şimdi benım bu yazdığıma cevap yazmak istersen hemen sağ tarafta yazının yanında alıntı ile cevapla var ona tıkla ve yaz oraya sonra sayfada görüceksin benim alıntım ile bana verdiğin cevabını
cm teşekkur ederim o senın tatlılığınşimdi topiğin kurallarına ben pek girmeyeyim kk tarafından ceza almış biri olarak sana kural öğretmek bana yakışmaz ama şimdi benım bu yazdığıma cevap yazmak istersen hemen sağ tarafta yazının yanında alıntı ile cevapla var ona tıkla ve yaz oraya sonra sayfada görüceksin benim alıntım ile bana verdiğin cevabını
cnm inşallh gelicek bebeğin sana anne ben burdayım diceek kan testiyle ilk sana sonra kese sonra pıt pıtlar darısı başına inşallh hiç birşey için kasma kendini ne olur ben öğrenınce kesin bayılırım derdim ama şok oldum kitlendim kaldım hatta şaka bile yaptım bizim kızlara negatif diye tabi fırça yedim sonraay ne komik yaa rabbım kucağını doldursun inşallh
inşallah karasu allahım insallah yarın haber veririm.. bende o anın defalarca hayalını kurdum ama başıma gelirse naparım bilmiyorum bende donar kalırım heralde buarada ben bel ağrısına takıldım acaba hamilelik belirtisi olabilirmi göğüslerimde şiş vede ağrıyor yarın cabuk olsun bide sarı akıntım var
kızlar merhaba saat 2de transferim yapıldı 2tane blast embriyo transfer edildi şuan kuzucuklarım benimle inşallah sonuda güzel olur geri sayım basladı artık
tamamdır sanırım canım ama konuyu cevapla var asağıda onada yazsam olur dimi
günaydınnn...bugün ben yokum kızlaryarım saat sonra çıkcam.görümcemin haziranda düğünü war mobilya falan bakmaya gidioz aklım sizde olcakk.herkesin günü güzel olsun mutlu olsunn
bak şimdi..... ne ayıp bende üzülüyodum ceza aldın diyesen şimdi elenndra arkadaşı başımızdan atıyorsun gibi geldi banakıza diyorsun butun sayfaları tek tek oku ve içine gömül yarına kadar zor okur bu kız 200 küsür sayfayı topik topik gibi değil ki sanki yarış atı sayfaları yakalamak mumkun değil
Olur canım ama öyle yazarsan başlık kısmına kime yazdığını belirtmen iyi olur anlamamız açısındannn.Çünkü öyle alıntı yapmadan yazmış oluyorsunn..Ok??
kızlar bu mesaj 207.sayfadan alıntıdır ve EKİN hala ortalıkta yok...
şu an 250 sayfayı aştık yaklaşık 50 sayfa okumak durumunda kalacak...
izniniz olursa ben bun katıla katıla gülmek istiyorum
bende o anı hep hayal ediyorum ama nasıl bir an yaşarım bilmiyorum ki.. ama hep ağlıyacakmışım.. bir yandanda gülecekmişim gibi geliyor...
bak şimdi..... ne ayıp bende üzülüyodum ceza aldın diyebende suyu desteklemeyemi başlasam diye düşünüyorum ben ona hepsini oku demedim nası okusun mazallah baygınlık geçirip kaybolur topik sayfalarında bize ettiği sitemden sonra ona yazdığım cevapları oku dedim:))))
malum arkadaş sinirli ve alıngan toplamda 20msjı var yarını bize kızmak için attı:)))) neyseki şimdi geçti siniri bide pozitifi alsın tadından yenmez o:)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?