Tüp Bebek Günlüğümüz Hamileler Liste Topiğimiz

merhaba arkadaşlar hepinizin hamileliği iyi geçer ve allahın izniyle bebişlerinizi sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız sizlere bir sorum olacaktı transfer sonrası nelere dikkat ettiniz ev işleri yaptınız mı belirti gördünüz mü bilgilendirirseniz çok sevinirim...

listeye benide ekleyin. erkek faktörü yaş:28 denem sayısı :2 .şişli memorialda sonuncu deneme. bugün hamile olduğumu öğrendim. 3 ekim yavruşlarımın doğum günü. inşallah keselerini ve kalp atışlarınıda göreceğim.

tam 5 haftalık oluyor...inş.alttan bakmazlar ne bileyim tedirgin oluyo insan..sen 6 haftalıkken gitmişsen kalp atışlarınıda duymuşsundur?

bu başlığa girmemiştim epeydir görmemişim mesajını kusura bakma. 6 haftada kalp atışını duymadık ama görmüştük ekrandan pır pır atıyordu :) seninkiler ne durumda? herşey yolunda mı?

merhaba, biz 10+3 olduk bugün kontrolümüz vardı. burun kemiğimiz görüldü :) boyu 35 mm olmuş bebişimin. doktor daha çok erken ama gidişat kız gibi duruyor dedi! 1 şubatta yani 11+5'te ense kalınlığına bakılacak. hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde alırız inşallah kucağımıza meleklerimizi...

bugün itibariyle 37.1 olduk şükür.doğum tarihimiz belli oldu 2 şubat epudural sezeryanla kızıma kavuşucam inşallah.rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsin bu güzel duyguları inşallah.korkularımı hala atamadım sanırım kucağıma almadanda atamıycam.neyse az kaldı inş minam sağlıkla gelsinde gerisi önemli değil.hepimiz için dua ediyorum rabbim kabul etsin

bir hafta sonra bugün bebişi kucağınıza almış olacaksınız inşallah. çok sağlıklı ve kolay bir doğum olsun, güzel meleğinize mutlulukla kavuşursunuz dilerim. darısı bizim gibi yolun başındakilere...

Arkadaşlar ilk fırsatta listeyi güncelleyecem bilginize

çok teşekkür ederim canım.amin inşallah tüm gebişlere sağlıklı huzurlu gebelikler ve doğumlar inşallah.rabbim bu güzel duyguları tüm isteyenlere nasip etsin inşallah...

canım ne kadar az kaldı prensesimizin gelmesine
2 şubatta hayatın tamamen değişecek...
Allah yardımcın olsun sağlıkla kucağına al inşallah

2 annemizin doğumu yaklaştı Allah yardımcıları olsun...
Mina1979 ve Tbselma

kan değerlerimden dolayı 2 tanedir diye düşünüyorduk fakat tek kesemiz varmış...değerleri yüksek olup tek kese gören varmı?
1 şubata kalp atışı için randevu verdiler

cnm ALLAH sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişini,benimde değerlerim hep çok yüksekti 3 er 3 er katlanıodu,ama tekti bebişim

cnm 13 şubatta oğlumuza kavuşcaz inşallah,epidural sezeryan olcak hayırlısıyla,istanbul delta hospital,38+5 günlükken ayrıca,şimdilik bukadar çok öptm sevgiler

cnm 13 şubatta oğlumuza kavuşcaz inşallah,epidural sezeryan olcak hayırlısıyla,istanbul delta hospital,38+5 günlükken ayrıca,şimdilik bukadar çok öptm sevgiler

canım demek belli oldu doğum tarihi
az kalmış nerden nereye geldin bak test zamanları kesin olmadı dediğini ve pozitifle döndüğünü hatırlıyorum şimdi doğum zamanından bahsediyoruz..
Rabbim sağlıkla kucağında göstersin inşallah...
İlk fırsatta durumunu güncellerim canımcım

valla cnm ya ne çabuk geçmiş gibi oluo şimdi burdan bakınca,ama buruk bi sevinç yaşıorum yazarken kk'ne inanki,sizlerde RABBİMİN izniyle bebeklerinize kavuşunca daha mutlu olcaz hep beraber,biz atlattık çok şükür o sıkıntılı günleri ama inşallah inşallah en kısa zamanda herkes tüm kk arkadaşlarım hamiş kalsın ALLAHım,amin... doğum tarihi konusunda biraz endişeliyim aslında,39.haftayı geçin falan yazıo internette sezeryan için,beyin gelişimi hala devam ediomuş çünkü,ne dersin bilgin varmı cnm,doktora kalsa herşey tamam... öptm sevgiler

mrb canım arkadaşlarım ,güldenim nasılsınız sizi çok özledim Rabbime çok şükür size çok güzel müjdeli haberim var tedavimiz olumlu sonuçlandı bugün transfrimizin 10. günü sonucumuz pozitif çok şükür şuan 3 hafta 4 günlük hamileyim Rabbime sonsuz şükürler olsun Allah bu duyguyu herkese yaşatsın isim isim dualarımdasınız sizi çok seviyorum

aslında ne kadar seninle kalırsa o kadar iyi ama buna doktor karar veriyor biliyorsun son zamanlarda herhangi bir aksilik olur endişesiyle özellikle tüp bebekleri daha erken alıyorlar..
düşünme canım bunları gelişimi tamamlandı bence...

bi gitti hamile döndü benim arkadaşım bi de tek embriyo ile ikizi tutturduysa süpper bi haber olacak hamişler listemizdesin artık

evt cnm doğru söylüosun,anneler ve bebekleri listesine baktım da 39.haftayı geçen 2-3 arkadaş var,buarada biz galiba 14 şubata doğurmaya karar verdik ya önce hiç istemiodum öyle özel bi güne gerek yok,2 ayrı gün kutlasın ilerde diodum,hem 13 hem 14,ama dedik olmuşken olsun sonra içimizde kalmasın,bide çok yoğun olur o gün die doktor da caydırmıştı,neyse randevuyu aldık bakalım 38+6 olcak ALLAHın izniyle,hayırlısı inşallah.. öptm cnm,kib. şimdi listeye bidaha baktım da anneler ve bebekler, benim yaş 39 yazıo tatlım onu da 29 yapabilirmisin )) heheehee! görüşürüz..

Son düzenleme:

evet canım aynen öyle 39 haftayı bulan tüp hamişi çok az kıymetli bebekler doğumlarınınde öne çekilmesi normal riske atmıyorlar..
14 şubatta pek bi anlamlı olcak aşk kokcak bebişin..
yaşını 39 mu yazmışım hemen gideyim düzelteyim
aramızda 10 yaşın lafımı olur dimi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…