tam 5 haftalık oluyor...inş.alttan bakmazlar ne bileyim tedirgin oluyo insan..sen 6 haftalıkken gitmişsen kalp atışlarınıda duymuşsundur?
bugün itibariyle 37.1 olduk şükür.doğum tarihimiz belli oldu 2 şubat epudural sezeryanla kızıma kavuşucam inşallah.rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsin bu güzel duyguları inşallah.korkularımı hala atamadım sanırım kucağıma almadanda atamıycam.neyse az kaldı inş minam sağlıkla gelsinde gerisi önemli değil.hepimiz için dua ediyorum rabbim kabul etsin
bir hafta sonra bugün bebişi kucağınıza almış olacaksınız inşallah. çok sağlıklı ve kolay bir doğum olsun, güzel meleğinize mutlulukla kavuşursunuz dilerim. darısı bizim gibi yolun başındakilere...
bugün itibariyle 37.1 olduk şükür.doğum tarihimiz belli oldu 2 şubat epudural sezeryanla kızıma kavuşucam inşallah.rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsin bu güzel duyguları inşallah.korkularımı hala atamadım sanırım kucağıma almadanda atamıycam.neyse az kaldı inş minam sağlıkla gelsinde gerisi önemli değil.hepimiz için dua ediyorum rabbim kabul etsin
kan değerlerimden dolayı 2 tanedir diye düşünüyorduk fakat tek kesemiz varmış...değerleri yüksek olup tek kese gören varmı?
1 şubata kalp atışı için randevu verdiler
cnm 13 şubatta oğlumuza kavuşcaz inşallah,epidural sezeryan olcak hayırlısıyla,istanbul delta hospital,38+5 günlükken ayrıca,şimdilik bukadarçok öptm sevgiler
canım demek belli oldu doğum tarihi
az kalmış nerden nereye geldin bak test zamanları kesin olmadı dediğini ve pozitifle döndüğünü hatırlıyorum şimdi doğum zamanından bahsediyoruz..
Rabbim sağlıkla kucağında göstersin inşallah...
İlk fırsatta durumunu güncellerim canımcım
valla cnm ya ne çabuk geçmiş gibi oluo şimdi burdan bakınca,ama buruk bi sevinç yaşıorum yazarken kk'ne inanki,sizlerde RABBİMİN izniyle bebeklerinize kavuşunca daha mutlu olcaz hep beraber,biz atlattık çok şükür o sıkıntılı günleri ama inşallah inşallah en kısa zamanda herkes tüm kk arkadaşlarım hamiş kalsın ALLAHım,amin... doğum tarihi konusunda biraz endişeliyim aslında,39.haftayı geçin falan yazıo internette sezeryan için,beyin gelişimi hala devam ediomuş çünkü,ne dersin bilgin varmı cnm,doktora kalsa herşey tamam... öptm sevgiler
mrb canım arkadaşlarım ,güldenim nasılsınız sizi çok özledimRabbime çok şükür size çok güzel müjdeli haberim var tedavimiz olumlu sonuçlandı bugün transfrimizin 10. günü sonucumuz pozitif çok şükür şuan 3 hafta 4 günlük hamileyim Rabbime sonsuz şükürler olsun Allah bu duyguyu herkese yaşatsın isim isim dualarımdasınız sizi çok seviyorum
aslında ne kadar seninle kalırsa o kadar iyi ama buna doktor karar veriyor biliyorsun son zamanlarda herhangi bir aksilik olur endişesiyle özellikle tüp bebekleri daha erken alıyorlar..
düşünme canım bunları gelişimi tamamlandı bence...
evt cnm doğru söylüosun,anneler ve bebekleri listesine baktım da 39.haftayı geçen 2-3 arkadaş var,buarada biz galiba 14 şubata doğurmaya karar verdikya önce hiç istemiodum öyle özel bi güne gerek yok,2 ayrı gün kutlasın ilerde diodum,hem 13 hem 14,ama dedik olmuşken olsun sonra içimizde kalmasın,bide çok yoğun olur o gün die doktor da caydırmıştı,neyse randevuyu aldık bakalım 38+6 olcak ALLAHın izniyle,hayırlısı inşallah.. öptm cnm,kib. şimdi listeye bidaha baktım da anneler ve bebekler, benim yaş 39 yazıo tatlım onu da 29 yapabilirmisin )) heheehee! görüşürüz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?