Tüp Bebek Günlüğümüz Hamileler Liste Topiğimiz

şekerim tedavin noldu baktım hamiş listesinde göremedim son haberler nedir canım?Bn 7.ayıma doğru 9 kiloyla devam ediyorum.Umarım fazla şimem:)

negatifimi aldım öleee duruyorum canımm
4.deneme yolları görünüyoooo
Allahtan dileğim kendiliğinden versin bekleme sürecinde...
sende ne var ne yok kaç günlük oldunuz ...
son iki ayda kilo alınıyormuş asıl aman dikkat et lütfeeennn

Canim merhaba ne zamandir giremedim ins iyisindir ben 21 ocakta dogum yaptim cok tatli bir oglum oldu adi ahmet eymen darisi tum isteyenlere olsun rabbim tum isteyenlere tattirsin ins bu duyguyu .

Canim merhaba ne zamandir giremedim ins iyisindir ben 21 ocakta dogum yaptim cok tatli bir oglum oldu adi ahmet eymen darisi tum isteyenlere olsun rabbim tum isteyenlere tattirsin ins bu duyguyu .

canımmm sonunda haber alabildim senden
Maşallah paşan kollarında demek Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin...

egunal canım bnm çok üzüldüm.Demek ki zamanı var.Rabbim en kısa ve en hayırlı zamnda nasip etsin.bnm de aşılamalar dahil 6.da tuttu hiç ümidini yitirme.sorunun ne ise onun sebeplerini kaldırmaya çalış inşallh.Rabbim herşeyi bir veya birçok sebebe bağlamış.bn 24+6 oldum bugün

slm kızlar ben özel ege tüp merkezinde tedavi görüyorum ilk denemem ama ohssden kavuşamadık fındıklarla özel egeden hamile kalan var mı güvenebilirmiyim merkezime doktoruma güveniyorum ama ordaki işlemleri doktorum yapmıyor maalesef bilgilendirirmisiniz ?

slm bende 1 ay kadar once o merkezle gorustum 1. denemem ege unıversıtsınde oldu negatıf bende ozel ege ye gttm bı yakınım tavsıye ettı 9 yasında kızı var orda olmus cocugu ama ben karar veremedım ısler nasıl yuruyo dr yapmıyosa kım yapıo hemsırelermı ucret ne kadar bılgı verırsen sevinirim

Merhaba egunal.Tedavi sürecinde olduğunu okumuştum, sonucunu bilmiyodum.Üzüldüm ama herşey Allahtan.Bir zamanı var gerçekten ama biz bilmiyoruz işte.İnşallah tekrar kendiliğinden gelir bebişin.Ben arasıra girip bakıyorum ama yazacak bişey bulamıyorum. doğumuma az kaldı.tam tarih belli olmamakla birlikte en geç martın son haftası olacak inşallah.Sezeryan olacak.Oğlumuzun ismnide DORUK olarak düşündük.Bizden haberler bu kadar. Darısı senin başına.

3.500 cnm oranın doktoru var o yapıyo yani yine uzmanlar tarafından yapılıyo

selamlar kızlar
benim bebiş beni terk ediyor malesef beta hcg düşüşe geçti yine olmadı beni topik listesinden silebilirsiniz.kanamammın gelmesini bekliyorum şimdi ilaçlarımı bıraktım.diğer arkadaşlara bol şanslar.....

merhaba kızlar,

biz amniyosentezi atlattık sağ salim. bebişimi de gördüm kocaman göbeği vardı 26 martta sonucu alacağız. emeklerimiz boşa çıkmasın inşallah...

Arkadaslar, cok sukur bebegimi 23 unde saglıkla kucagıma aldım. Darısı sizlerin başına inşallah!

merhaba kızlar,

biz amniyosentezi atlattık sağ salim. bebişimi de gördüm kocaman göbeği vardı 26 martta sonucu alacağız. emeklerimiz boşa çıkmasın inşallah...

cnm çok çok geçmiş olsun
neden amniyosentez istediler?
seninkiler ikizdi diye hatırlıyorum.
kasım topiğinden..

cinsiyetleri öğrendik.
ikisi de kız :)))
Allah isteyen herkese nasip etsin,hamile arkadaşlara da sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
her zaman dualarımdasınız.

Hayırrrrrrrrr topicgül annesiyim kesin artık son durum bu

Hayırrrrrrrrr topicgül annesiyim kesin artık son durum bu

aaaaaaaaaaaa
çok şaşırdım.sen hemen 11. haftada belki de daha erkendi erkek diye yazmıştın..
ben kesin olarak 18 hafta 4 günlükken öğrendim
zati o kadar erken tahmin edilirse anca bu kadar doğru çıkar değil mi ama

cnm çok çok geçmiş olsun
neden amniyosentez istediler?
seninkiler ikizdi diye hatırlıyorum.
kasım topiğinden..

merhaba goks, çok teşkkür ederim.
bana iki embriyo yerleştirilmişti ama biri gelişmedi. yine de gebelik kesesi duruyor, o yüzden ikili ve üçlü testin sonuçlarının yanıltıcı olacağı söylendi ve yapılmadı. yaşım 35 ve eşimin uzak bir akrabasında Down sendromu var. bebişin ense kalınlığı, burun kemiği herşey iyi olduğu için doktor illa ki yaptırın demedi ama önerdi, biz de böylesinin daha doğru olacağına karar verip yaptırdık. sonuç da güzel gelirse rahat rahat bekleyeceğiz artık minik kızmızı :)

inşallah cnm güzel haberler al,bizlerle de paylaş.
bizler de sevinelim :)
sevinçler paylaştıkça büyüyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…