Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tüp Bebek Günlüğümüz Hamileler Liste Topiğimiz
- Konu Sahibi egunal
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Kizlar bende geldimmm. 14.gun kan sonucum 748 cikti. Persembe gunu ultrasonumuz var. İnsallah bebislerimizi gorcez allahin izniyle :)
merhabalar bırsey sormak ıstıyorum ben ılk denememı üniversite hastanesınde yaptırdım tek embrıo koydular yasım 30 acaba ozel hastanelerde de tek embrıo mu yoksa daha fazla koyan da varmı lutfen cevap verın
merhabalar bırsey sormak ıstıyorum ben ılk denememı üniversite hastanesınde yaptırdım tek embrıo koydular yasım 30 acaba ozel hastanelerde de tek embrıo mu yoksa daha fazla koyan da varmı lutfen cevap verın
yok canım tek embriyo koymuyorlar yani çoğunda böyle sanırım. ama senin durumun farklıysa tek de koyabilirler . ben özelde yaptırdım tek koymadılar...
yok canım tek embriyo koymuyorlar yani çoğunda böyle sanırım. ama senin durumun farklıysa tek de koyabilirler . ben özelde yaptırdım tek koymadılar...
cok tesekkurler cvp ıcın umarım hamıle yada annesındır durumumda bır fark yok valla ılk denememdı bırde 35 yas altı dıe bılıosunuz devlet boyle kanun cıkardı 2 denemeden sonra yada 35 yas ustune 2 embrıo transfer edıolar ozeldede aynımı dıe merak ettım değil demekkı baska cvp vercek yokmu
cok tesekkurler cvp ıcın umarım hamıle yada annesındır durumumda bır fark yok valla ılk denememdı bırde 35 yas altı dıe bılıosunuz devlet boyle kanun cıkardı 2 denemeden sonra yada 35 yas ustune 2 embrıo transfer edıolar ozeldede aynımı dıe merak ettım değil demekkı baska cvp vercek yokmu
bana özelde ilk denememde 25 yaşımda 2 tane transfer ettiler bu kanun çıktıktan 1 sene sonra yaptırmıştım
ama ikiz hamile kalırsan kontrollere başka hastaneye git dediler :)
nihayette negatif oldu
Cnm bende ozelde yaptirdim 2 yane koydular. Doktor once tek diyo ama konusursan 2 tane koyar
biz dün ilk kez tüp bebek ekibi dışında bir doktora gittik. 8+3 olmuş bebişimiz, boyu uzamış :) kalbini de dinledik, çok güzeldi. allah sağ salim kucağımıza almayı da nasip etsin...
maşallah canım hep böyle sağlıklı ve güzel haberlerini alalım inşallah
19 ocak 2013 keseleri görme tarihimiz ikiz olma ihtimali çok yüksek çok merak ediyorum önceden hiç böyle bir tecrübem olmadı...karından bakıyorlar değilmi arkadaşlar...
inşallah istediğin gibi olur arkadaşım. kontrole gittiğinde kaç haftalık olacaklar? karından mı yoksa alttan mı bakılacağı onunla ilgili. ben ilk gidişimde 6 haftalıktı, karından görüldü. alttan bakmak gerekirse de korkma bence, ilk haftalarda uygulanabilen bir yöntem bu ve bebeğe de zararı olmuyormuş ben araştırmıştım.
inşallah istediğin gibi olur arkadaşım. kontrole gittiğinde kaç haftalık olacaklar? karından mı yoksa alttan mı bakılacağı onunla ilgili. ben ilk gidişimde 6 haftalıktı, karından görüldü. alttan bakmak gerekirse de korkma bence, ilk haftalarda uygulanabilen bir yöntem bu ve bebeğe de zararı olmuyormuş ben araştırmıştım.
tam 5 haftalık oluyor...inş.alttan bakmazlar ne bileyim tedirgin oluyo insan..sen 6 haftalıkken gitmişsen kalp atışlarınıda duymuşsundur?
19 ocak 2013 keseleri görme tarihimiz ikiz olma ihtimali çok yüksek çok merak ediyorum önceden hiç böyle bir tecrübem olmadı...karından bakıyorlar değilmi arkadaşlar...
bencede ikizler canım
Ben son durumum hakkında bilgi vermemisim Kız Bebisim geliyor :124: Egunalcim transferinde gerçekleşmiş Cifter Cifter gelirler ins hayirli olsun şimdiden bu sefer oldu bencede
ayyy bir prenses dahamı geliyor harikaaa süpperrr
bu ara hep kız haberleri alıyoruz canım...
bende aldım iki bebiş inşallah olur bu kez canım dua et olurmu..