Tüp Bebek Günlüğümüz Hamileler Liste Topiğimiz

merhabalar :) biz 12+4 olduk. ense kalınlığımız 31 ocakta ölçüldü, normal geldi 1.17. biri gelişmese de iki kese olduğu için ikili üçlü test yapılamıyor. biz de yaşım nedeniyle riske atmak istemedik. 5 martta amniyosentez yaptıracağız. şimdilik herşey yolunda, inşallah amniyosentezimiz de iyi geçecek... herkese sağlıklı gebelikler...

senin elinden 49-59 bile kabulümdür tatlım ya ben gene karar değiştircem galiba,14 ünden vazgeçecem gibi :44: bi arkadaş dio 14 şubatta doğumgünü partisi yapıo kuzenim kimse gitmio herkes sevgilisiyle takılıo o gün başbaşa,arada doğumgünü kaynar çocugunun diyenler var,bende pek meraklı değildim de,olmuşken 14ü olsun diyenlerden etkilendim,keşke kendi istediği günde gelse dimi böyle seçmek ne kötü ben gene sana haber vercem tabi cnm,öptm çok!

Selam kızlar dün 2. Testide yaptık sonuc 4000 çıktı çok şükür Allah isteyen herkese bu mutluluğu nasip etsin

tekrar merhabalar planladığımız gibi 2 şubat 12:06 da meleğimiz minamıza kavuştuk.bebeğime her bakışımda şükrediyorum dua ediyorum rabbime sabrımızın mükafatını aldık sonunda 14 yılın acısıyla daha bi sıkı kucaklıyorum yavrumu.şükürler olsun sağlığımız yerinde bi sorun yok.3300 kg 49 cm doğdu bebişim.rabbim tüm tedavideki arkadaşlarımıza yardım etsin tez zamanda meleklerine kavuştursun inşallah.bu duyguları ben tattım rabbim tüm isteyenlerede tattırsın inşallah.allah yardımcımız olsun hepinizi öpüyorum

canım çok sevindim Rabbim sağlıklı uzun ömürler göstersin bahtı güzel olsun meleğinin...
14 yıl sonrasında da daha bir değerli ve kıymetli olmuştur gelişi...

Arkadaşlar liste güncellemesini şehirdışında olmamdan dolayı gecikmeli yapıcam...

ben de bi değişiklik yok.Allaha şükür tıngır mıngır geçiyor günler.23 şubatta bebişler gösterirse cinsiyet öğrenmek için gitcem.buradan paylaşırım inşallah.

cnm 13 şubat çarşamba saat 12 de sezeryanla kavuştum oğluma şükürler olsun RABBİME... epiduralle başlamıştım ama acıyı gitgide fazla hissettim,anestezi yetmedimi noldu,uyuttular tamamen kilosu 4 boyu 50 cm.. daha ne yazsam bilemiorum cnm,çok şey var yaşadığım,hissettiğim, karışık duygular içindeyim,ALLAHım herkese nasip etsin,inşallah girerim gene en kısa zamanda,öptm seni

Guldencimmm artik buraya transfer oldum,rabbime sukurler olsun keseyide kalp atisinida gorduk,6+4 gunluguz..5 Mart yine gidecem kontrole,rabbim tez vakitte sana ve isteyen tum kardeslerimize nasip etsin..optum

merhabalar biz 14+4 olduk, bugün cinsiyetini öğrendik bebişimizin, kızımız geliyor :) 5 martta amniyosentez randevumuz var, inşallah o da iyi geçer... hayırlısıyla kucağımıza alalım bebişlerimizi...

Guldencimmm artik buraya transfer oldum,rabbime sukurler olsun keseyide kalp atisinida gorduk,6+4 gunluguz..5 Mart yine gidecem kontrole,rabbim tez vakitte sana ve isteyen tum kardeslerimize nasip etsin..optum

merhabalar biz 14+4 olduk, bugün cinsiyetini öğrendik bebişimizin, kızımız geliyor :) 5 martta amniyosentez randevumuz var, inşallah o da iyi geçer... hayırlısıyla kucağımıza alalım bebişlerimizi...

ben de bi değişiklik yok.Allaha şükür tıngır mıngır geçiyor günler.23 şubatta bebişler gösterirse cinsiyet öğrenmek için gitcem.buradan paylaşırım inşallah.

canım ben kendimi göremedim listede 4+3 olduk bugün :))

kızlar hepinizden güzel haberler almak çok mutlu etti beni Rabbimden sağlıklı gebelikler diliyorum hepinize sabah evime dönüyorum ilk işim listeyi güncellemek olacak...
hepinize maşallahhhhhh

kızlar listemizi güncelledim ohhhh rahat ettim başım göğe erdi 15 gün olmuş el atmayalı

benide eklermisin lütfen tablonu çok beğendim yaşım 35 ,sorunum sebepsiz düşük, merkezim asm,deneme 1,transfer 8 şubatta yapıldı 12.gün beta hcg 22.66 14.gün beta hcg 53.66 yarın 3.kan testini vericem sonrasında muayene yapılacak .....teşekkürler

sonucu bu gün aldım 103.91 artık iki hafta sonra muayene çok mutluyum bennnnnn

Canım benide eklersen sevinirim yaş 28 ilk deneme ankara centrum recai papuççu pko+kan pıhtılaşması rabbim arzu eden herkeze nasip etsin 12 mart bi sonraki randevumuz ıkılı tarama için

teşekkürler canım listemiz sizlere layık olsun diye uğraşıyorum ve bilgilerini büyük bir zevkle ekledim...

sonucu bu gün aldım 103.91 artık iki hafta sonra muayene çok mutluyum bennnnnn

bebeğinle birlikte hoşgeldiniz annesi listemize..
çoooook tebrik ediyorum çok sevindim değerin güzel katlanmış 2 hafta sonrada keseyi görürsün tamamdır bu iş...
bu arada sohbet topiğine bekliyorum seni ilk sayfada linki var ordan giriş yapabilirsin..

Canım benide eklersen sevinirim yaş 28 ilk deneme ankara centrum recai papuççu pko+kan pıhtılaşması rabbim arzu eden herkeze nasip etsin 12 mart bi sonraki randevumuz ıkılı tarama için

canım ekledim listemize bebeğinle birlikte sende hoşgeldin...
sonraki liste doğum yapanlar listesi

şekerim tedavin noldu baktım hamiş listesinde göremedim son haberler nedir canım?Bn 7.ayıma doğru 9 kiloyla devam ediyorum.Umarım fazla şimem:)

çok teşekkürederim canım diğer sayfadan yazarım seni takdir ediyorum böyle sayfalar hazırlayıp bizleri bir araya getirdiğin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…