Tüp Bebek Günlüğümüz Hamileler Liste Topiğimiz

Maşallah subhanallah canım..Benimde aklımdaydın acaba ne yaptı diye..
Çok şükür,binlerce hamd olsun Rabbimize..İnş 9 ayın sonunda eline almayı nasib etsin..

yorum yazan arkadaşlara teşekkür ederim 11.gün değerim 82.89 12. gün değerim 118.6 idi 14. gün değerim 457.45 oldu yarın bir daha yaptıracağız 1000leri geçerse ultrasona çağıracaklarmış kese ve kalp ne zaman görünüyor tüp bebekte benim 3. gün dondurulmuş embriyoydu??? ben nacizanae tedavide olan arkadaşlara önerilerim var ilk denememde 1 hafta işten izin alıp yamıştım bu sefer yapmıyacağım dedim riskti ama o riski göze aldım.tek tek neler yaptım yazacağım ihtiyacı olanlara çünkü bende böyle bir yazıyı okudum ve hak verdim iyikide uyguladım...
15.06.2012 transfer günü: 10:30da transfer oldum odad üç hastaydık benim ve diğer arkadaşın bayan refakatçisi olmadığı için altımızı bezlediler ilginç bir deneyimdi 3. hastanın görümcesi geldi biz lafa tuttu güldürdü kafamızı dağıttı(allah razı olsun) zaman nasıl geçti anlamadan 3 saat kalmışız hemşireler öğlene çıkınca bizi unuttular 1 saat fazladan yattık neyse eve geldim eşim yemek aldı geldi o kadar aaçtımki yedim yattım dinlendim
16.06.2012 1. gün : uzandım film izledik yarı oturur pozisyondaydım
17.06.2012 2. gün : bir önceki günle aynı şeyleri yaptım
18.06.2012 3.gün : eşim işe gitti iştahsızdım tv izledim eşim geldi kalktım yemek yaptım akşam üzeri ilk duşumu aldım akşama 2 arkadaşım geldi balkonda kahve içip muhabbet ettik bu gece uyuyamadım vücudumda 1-2 gündür alerji vardıgece bütün heryerim kabardı uyuyamadım
19.06.2012 4. gün : sabah dru arayıp kullandığım cylo bilmem ne denilen ilacı estrofemle değiştik akşama misafir çağırdığım için ikramlık hazırladım miğdem çok bulandı ben ilaca yordum ama galiba yerleşiyormuş ogün çok kötü oldu midem akşama düzeldim
20.06.2012 5. gün uzaktan arkadaşım 1 haftalığına yatılı geliyordu ki oda yeni 2.tüp bebek yapmış tutmamış kendine moral bana desteğe geldi sabah kalktım ona yemek yaptım saçımı fönledim geldi yemek yedik arkadaşımın kınası vardı ona gittik ilk defa dışarı çıktım oynamadım hiç o gece gelin arkadaşın evinde kaldık ve sabaha kadar muhabbet ettik 2 saat uyku uyuduk
21.06.2012 6. gün : öğlene arkadaşla muhabbet edip koşarak dolmuşla eve geldik bir arkadaşımızın köy evinde mangal yapıp muhabbet ettik akşama kadar ordaydık çok eğlendik
22.06.2012 7. gün: sabah geç kalktık arkadaşımızın düğünü için kuaföre gittik gelin almaya ordan salona düğünde arkaş ve eşimin baskısı ile başlarda oynamadım sonlarda dayanamadımhoplamadan oynadım horon teptim (karadenizli değilim ama severim ağır tempoda yaptım) geç vakit eve geldik lafladık sabaha karşı yattık
23.06.2012 8. gün:gelin olan arkadaşımızla çok güzel manzaralı bir yerde kahvaltı yaptık dolaştık canlı müzik dinledik gece eve geldik
24.06.2012 9.gün: arkadaşların evine kahvaltıya davetliydik yedik içitik muhabbet ettik öğleden sonra serin piknik alnına gittik gezdik resimler çekindik çok güzeldi.
25.06.2012 10. gün: seminere gittim öğlene kadar sandalye tepesindeydim öğleden bende kalan arkadaşımla alışverişe gittik bütün mağazaları talan ettik
26.06.2012 11. gün : seminere gittim arkadaşım eve gidecekti onu yolcu ettim öğleden sonra test için farklı bir hastaneye gittik sonucun 1 olmasında eşim ve ben o kadar emindikki 82.89 bizi şok etti bütün akşam arkaşlarla oturup bu anı kutladık
27.06.2012 12. gün hastaneye gittik ve 118.6 yı gördük
29.06.2012 14. gün 457.45i gördük
test sonuçlarından sonra daha temkinliyim ama eşimle kendimi yormadan geziyorum sabahları 1 tatlı kaşığı pekmez 1 yumurta 1 bardak süt 1 muz ve bol meyve 1 kase yoğurt 1-2 ceviz yiyorum bu arada çaktırmadan test gününe kadar lıght slım sigara içtim günde 3-4 tane sonuçtan sonra bıraktım inşallah birilerinede ben ilham olurum bana olduğu gibi inşallah devamıda sağlıkla gelir herkesin içinde bizimde uzun oldu kusura bakmayın

ekledim şekerim...
Maşallahhh size...
Sağlıkla ve sorunsuzca kucağına aldığın günleride göstersin Rabbim...

sana yazayım dedim.. gerçi topikten haberin var.. ama listelere bir baktım değiştirmişsin bile canım...

sana yazayım dedim.. gerçi topikten haberin var.. ama listelere bir baktım değiştirmişsin bile canım...

saol kuzum liste topiğine haber verme hassasiyetini çok seviyorum...
evet değiştirdim ama değiştirmeyi unutabilirdim o yüzden sizde bana hatırlatın istiyorum...

Maşallah subhanallah canım..Benimde aklımdaydın acaba ne yaptı diye..
Çok şükür,binlerce hamd olsun Rabbimize..İnş 9 ayın sonunda eline almayı nasib etsin..
canımmm Elifim ALLAH razı olsun aminn canım benimm inşallah güzel gönlüne duana sağlık inşallah senin ve tüm arkadaşlarımızın en güzel haberleri müjdeleriniz olacak tez zamanda hayırlı ve sağlıklıca , sıkıntısızca inşallah çok duam var çok Yüce Rabbim kabul buyuursun inşallah

ekledim şekerim...
Maşallahhh size...
Sağlıkla ve sorunsuzca kucağına aldığın günleride göstersin Rabbim...

Yüce Rabbim senin yüzünü tez zamanda çok ama çok güzel bir şekilde güldürecek inşallah sıkıntısızca sağlıkla hayırlıca canım benimm

saol kuzum liste topiğine haber verme hassasiyetini çok seviyorum...
evet değiştirdim ama değiştirmeyi unutabilirdim o yüzden sizde bana hatırlatın istiyorum...

çok haklısın canım.. hem ev, hem tedaviler, hem herkesin gelişmesi... unutabilmen çok normal.. ama sen süper bir güçle her işi halledebiliyorsun canım...

egunalim merhaba canım nasılsın?

iyiyim canım bir ayı geçti dış gebelik ve bi türlü sıfırlanmayan bhcg ile uğraşıyorum...
neyseki az da olsa düşüşte...
pazartesi bi daha kan verecem ve inşallah sıfırlandığını öğrenecem...
maeliyatsız kurtuluyorum çok şükür..
ardından da rahim filmi çekilecek bebek yerleştiği yere dış gebelikte zarar veriyor genelde
inşallah doğal yolla gebe kalma şansımı etkilememiştir...
sen nasılsın?

çok sevindim allahım tamamına erdirsin sağlıkla büyük bebeğini:)

2. dondurulmuş tüp denememde hamileyim galiba hala şaka gibi 11.gün kan değerim:82.89 12.gün değerim:118.6 13. gün idrarda 2 çizgiyi gördüm şoktayım hala :)

hayırlı uğurlu olsun rabbim tamamına erdirsin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı bana ve tüm ümitle isteyen bekleyenlere olsunn aminnn

şifaa allah bu mutluluğunu daim etsin rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin darısı tüm isteyenlere olsunn canımm:)

arkadaşlar bende ege üniversitesinde tüp bebek tedavisiyle ilk transferimde hamile kaldım. bebeğim şu an 6 haftalık. transferim 2 haziranda olmuştu. o geçmek bileyen bekleme günlerinde günlerce yatmadım,sadece ilk 2 günü yatarak ve yarı oturur geçirdim. 2 günden sonra evde yemeğimi pişirdim.ılık banyomu aldım. daha sonraki günlerde gezmeyede gittiğim oldu. bekleyen arkadaşlar için : devamlı yatmak iyi değilmiş,vücudun kan dolaşımı yapması için hareket etmek lazımmış. birde benle transfer olanlardan bir arkadaşımız 14 gün boyunca yataktan çıkmadı,duş bile almamış korkudan.ama malesef tutmadı ( ilk 15 dk. önemliymiş. Allah bebek isteyen herkese bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin,ama herşey nasip,,nasipten ötesi ne yaparsan yap olmuyor.

arkadaşlar bende ege üniversitesinde tüp bebek tedavisiyle ilk transferimde hamile kaldım. bebeğim şu an 6 haftalık. transferim 2 haziranda olmuştu. o geçmek bileyen bekleme günlerinde günlerce yatmadım,sadece ilk 2 günü yatarak ve yarı oturur geçirdim. 2 günden sonra evde yemeğimi pişirdim.ılık banyomu aldım. daha sonraki günlerde gezmeyede gittiğim oldu. bekleyen arkadaşlar için : devamlı yatmak iyi değilmiş,vücudun kan dolaşımı yapması için hareket etmek lazımmış. birde benle transfer olanlardan bir arkadaşımız 14 gün boyunca yataktan çıkmadı,duş bile almamış korkudan.ama malesef tutmadı ( ilk 15 dk. önemliymiş. Allah bebek isteyen herkese bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin,ama herşey nasip,,nasipten ötesi ne yaparsan yap olmuyor.

hayırlı olsun canım allah kucağına da almayı nasip eder inşallah.ben de ilk gün yatmıştım diğer günler normal hayatıma devam etmiştim.zaten insanın kafası şişiyor yatmaktan :))

hayırlı olsun canım allah kucağına da almayı nasip eder inşallah.ben de ilk gün yatmıştım diğer günler normal hayatıma devam etmiştim.zaten insanın kafası şişiyor yatmaktan :))

selam dün 2.randevuma gittim.bebiş 16,5 mm olmuş.4hafta sonra 2li test randevum var.9 hafta oldu bebişim...:)

yeni liste çok güzel olmuş egunalciiiimm rabbim sağlıklı doğumlar nasip etsin hepimizee

benim hastanem Özel Ekol Hastanesi,,ayrıca doğum şekli kısmıda olabilir,gerçi çoğunluk sezeryan olacak ama,yinede belli olmaz dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…