Aynen canım inşallahRabbim büyük canım öyle deme sağlığın i icin bu uygun görülmüş demekki vaktinde olsun en sağlıklısı olsun InşAllah
Canım napıyosun adet oldun mu tedavine ne kadar kaldıcanim tedavin hayirli olsun insallahh allahh emeklerini bosa cikartmaz bebisin sana sıkı sıkı tutunir insallahhh bende bi 10 gun sonra adetimlebirlikte ilk tup bebek denemesine basliycam hakkimizda hayirlisi.olur insallahh
Saol canim sonucumu paylasacagim..cok cok tesekkur ederim canm bnm
Canım nasılsın tedavin nasıl ilerliyorSelam kızlar bende 2 aşılamadan sonra yarın tüp bebek için tedaviye başlıcaz. Eşimde ve bende sorun yok doktorumuz beklemeyin dedi.bakalım çok ümitli konuştu inşallah sorunsuz bir dönem geçer. Ama içimde korku var iğne ilaç derken.çalışıyorum acaba iş yerinde sıkıntı yaşar mıyım? Çok etki ediyor mu vücudunuza acaba
Canım benim ıyi yapmissin valla. Bende seni merak ediyorum acaba nasilsin . Benim bugün reglimin 4. günü bu gelecek pazartesi kızkardeşimin nişanı var. Bu ayın geçmesini bekliyorum. Beklerken de son bir kez belki umut olur diye presed jel sipariş ettim. Inşallah bi faydası olur. Olmazsa zaten tup bebek yapıyoruz. Anne olmamıza az kaldı cnm. Icimde bi ferahlık var sanki.
Ben 3 ay kullandım canım presse jeli nasip olmadı ama InşAllah sana fayda eder de tedaviye gerek kalmadan güzel haberlerini verirsin bizeCanım benim ıyi yapmissin valla. Bende seni merak ediyorum acaba nasilsin . Benim bugün reglimin 4. günü bu gelecek pazartesi kızkardeşimin nişanı var. Bu ayın geçmesini bekliyorum. Beklerken de son bir kez belki umut olur diye presed jel sipariş ettim. Inşallah bi faydası olur. Olmazsa zaten tup bebek yapıyoruz. Anne olmamıza az kaldı cnm. Icimde bi ferahlık var sanki.
Canım benim ya kaç gün kaldı bebisini ögrenmeneBen 3 ay kullandım canım presse jeli nasip olmadı ama InşAllah sana fayda eder de tedaviye gerek kalmadan güzel haberlerini verirsin bizegüzel günler yakın benimde içim sevinç neşe dolu içim içime sığmıyo resmen
Doktor haftaya çarşamba kan testi yaptır dedi ama o kadar sabredemem canım ya . Ya cumartesi yada pazar bi kan vereyim diyorumCanım benim ya kaç gün kaldı bebisini ögrenmene
yok canim daha adet olmadim cumartesi gunu olmam gerekiyor insallahh bi mucize olsunda adet olmayayim tedaviye.baslamayayim.diye dua ediyorum.hepCanım napıyosun adet oldun mu tedavine ne kadar kaldı
Hadi InşAllah canım Rabbim gönlüne göre versin tedaviye gerek kalmadan mucizen seni bulsunyok canim daha adet olmadim cumartesi gunu olmam gerekiyor insallahh bi mucize olsunda adet olmayayim tedaviye.baslamayayim.diye dua ediyorum.hep
Cnm relaks ol. Çok düşünme bence. Kendini rahat bırak. Bisey sorcam eşinin spermleri kaç sayidadirDoktor haftaya çarşamba kan testi yaptır dedi ama o kadar sabredemem canım ya . Ya cumartesi yada pazar bi kan vereyim diyorumay şimdiden düşününce bile bi tuhaf oldum
Sperm sayımız 140 milyondu canım hareketliliği yüzde 28Cnm relaks ol. Çok düşünme bence. Kendini rahat bırak. Bisey sorcam eşinin spermleri kaç sayidadir
Ama ıyi sadece hareketlilik biraz düşük.Sperm sayımız 140 milyondu canım hareketliliği yüzde 28
İnşallah canım çok sağ ol insallahh seninde bebisin sana sikica tutunmustur da bize guzel haberini verirsinHadi InşAllah canım Rabbim gönlüne göre versin tedaviye gerek kalmadan mucizen seni bulsun
Cnm sonucum 470 cikti daha sonra 1451 bugun kese randevumuz var ..kismetse baktiracagiz..Canım nasılsın seni merak ettim durumunu paylaşmadın bizimle
Kaçıncı gününde test yaptirmistin canım. Hayırlı uğurlu olsun InşAllah Rabbim sağlıcakla dünyaya gelmesini nasip eylesin anasına babasına dinine vataninaCnm sonucum 470 cikti daha sonra 1451 bugun kese randevumuz var ..kismetse baktiracagiz..
Canim 12.gun test yaptirdim.test gunum o gun du.5.gun idrarda gordum preduktor erlay pembe test ile.Kaçıncı gününde test yaptirmistin canım. Hayırlı uğurlu olsun InşAllah Rabbim sağlıcakla dünyaya gelmesini nasip eylesin anasına babasına dinine vataninabağlı hayırlı evlâd olsun
Bende eve hususi test yapmamak için gebelik testi almadım ama şimdi alsam mıydı diye içim içimi yiyoCanim 12.gun test yaptirdim.test gunum o gun du.5.gun idrarda gordum preduktor erlay pembe test ile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?