Tüp Bebek Günlüğüm Yeni tedaviye başlayanlar Gelin Tedavimizi Bırlıkte Yürütelim

canim tedavin hayirli olsun insallahh allahh emeklerini bosa cikartmaz bebisin sana sıkı sıkı tutunir insallahhh bende bi 10 gun sonra adetimlebirlikte ilk tup bebek denemesine basliycam hakkimizda hayirlisi.olur insallahh
Canım napıyosun adet oldun mu tedavine ne kadar kaldı

Canım nasılsın tedavin nasıl ilerliyor

Hejan bejan Canım bu benim sayfam gün gün neler olduğunu beni burdan takip edebilirsin
Canım benim ıyi yapmissin valla. Bende seni merak ediyorum acaba nasilsin . Benim bugün reglimin 4. günü bu gelecek pazartesi kızkardeşimin nişanı var. Bu ayın geçmesini bekliyorum. Beklerken de son bir kez belki umut olur diye presed jel sipariş ettim. Inşallah bi faydası olur. Olmazsa zaten tup bebek yapıyoruz. Anne olmamıza az kaldı cnm. Icimde bi ferahlık var sanki.

Ben 3 ay kullandım canım presse jeli nasip olmadı ama InşAllah sana fayda eder de tedaviye gerek kalmadan güzel haberlerini verirsin bize güzel günler yakın benimde içim sevinç neşe dolu içim içime sığmıyo resmen

Canım benim ya kaç gün kaldı bebisini ögrenmene

yok canim daha adet olmadim cumartesi gunu olmam gerekiyor insallahh bi mucize olsunda adet olmayayim tedaviye.baslamayayim.diye dua ediyorum.hep
Hadi InşAllah canım Rabbim gönlüne göre versin tedaviye gerek kalmadan mucizen seni bulsun

Doktor haftaya çarşamba kan testi yaptır dedi ama o kadar sabredemem canım ya . Ya cumartesi yada pazar bi kan vereyim diyorum ay şimdiden düşününce bile bi tuhaf oldum
Cnm relaks ol. Çok düşünme bence. Kendini rahat bırak. Bisey sorcam eşinin spermleri kaç sayidadir

Cnm sonucum 470 cikti daha sonra 1451 bugun kese randevumuz var ..kismetse baktiracagiz..
Kaçıncı gününde test yaptirmistin canım. Hayırlı uğurlu olsun InşAllah Rabbim sağlıcakla dünyaya gelmesini nasip eylesin anasına babasına dinine vatanina bağlı hayırlı evlâd olsun

Canim 12.gun test yaptirdim.test gunum o gun du.5.gun idrarda gordum preduktor erlay pembe test ile.
Bende eve hususi test yapmamak için gebelik testi almadım ama şimdi alsam mıydı diye içim içimi yiyo ya cumartesi yada pazar günü kan vermeyi düşünüyorum ama günler geçtikçe de tavan yapıyo heyecanım

TRANSFER SONRASI 3.GÜN
Iyi geceler kızlar transfer gününden beri griptim iki gündür öksürmekten ciğerlerim söküldü resmen. Bala karabiber atıp yiyorum o hafifletti biraz . Ateşim de vardı bugün doktor tek parol içmeme izin veriyo onu attım fayda etti çok şükür. Bebeğimden yana hafif bel ağrım oldu
Bugün Bir iki arkadaşın tedavilerinin olumlu sonuçlandığının haberini aldım. Kendim almış gibi çok sevindim. Tedaviye başlamadan eve bilerek gebelik testi almadım hep negatif çıktığına şimdiye kadar tedavi bitimi kan veririm dedim hep ama bugün guzel haberleri aldıkça erken gebelik testi alsam mı ki diye düşünmüyo değilim Ama sabredicem InşAllah vakit yaklaştıkça gün geçmiyo sanki bana uzadıkça uzuyo gibime geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…