Hayırlı uğurlu olsun InşAllah güle güle sağlıcakla büyütün çok teşekkür ederimMerhaba Bnde bahçeci kliniğinde tüp bebek yaptırdım ve cok şükür iki ay önce dünyalar tatlısı oğlumu dünyaya getirdim . Bahçeci cok tecrübeli ve iyi bir adres rabbim sizi de sevindirsin insallah
Canimm insallah hersey istedigin gibi olur, zeki akkumla ilgili cok guzel seyler okuyorum. Gayet iyi oldugunu ve cokk basarili oldugunu soyluyorlar. Insallah sana şifa olur.. tedavinin yaz nasl gidiyo diye merak ederizSelam Aleyküm Kızlar
Çok kısa Kendimden bahsedeyim 23 yaşındayım 18 aylık evliyim korunmadığımız halde hamile kalamadım. Doktora gittiğimiz de eşimde sperm iler hareket düşüklüğü çıktı. Bu arada benim tahlillerime bakıldı hsg çekildi hic bir sıkıntı çıkmadı . Tahlil sonucu eşim 6 ay tedavi oldu . Bu süreç içinde 3 kere klomen+ ovitrella kullandım negatif sonuçlanınca aşılamaya geçtik 2 kere de aşılama oldum gene olmadı. 3.ü yü yaptırmak istemediğim için tüp bebeğe karar verdik. Bulunduğum ilde tüp bebek merkezi olmadığı için diyarbakır Bahçeci tüp bebek merkezi Zeki Akkum beye ön görüşmeye gittik . Tahlillerimize baktığında eşimin değerleri üzerine normal yolla da gebelik oluşabilir ama bu zaman alır sizin için önerebilicegim tedaviye başlamaktır dedi. Tedaviyi anlattı bana nelerle karşılaşabileceğimi sürecin nasıl işliyceğini detay atlamadan bildirdi. Doktorumun bilgisine ilgisine güveniyorum InşAllah. Adetin 2. Günü tedavi için gelmemi söyleyip ayrıldık aradan 10 gün geçti ve az önce adet oldum . Yarın için randevu aldım çok heyecanlıyım. Yakın vakitte tedaviye başlayan arkadaşlar varsa gelin tanışalım sohbet edelim aklımıza takılanları birlikte çözümleyelim. Rabbim emeklerimizin karşılığını versin InşAllah hepimizin sağlıcakla göbekleri dolsun
Tesekkür ederim canım Allah razı olsun InşAllah elimden geldiğince paylaşıcam tedavi sürecimi . Benden sonra zeki beye muane olucaklar için fikir olur diye düşünüyorumCanimm insallah hersey istedigin gibi olur, zeki akkumla ilgili cok guzel seyler okuyorum. Gayet iyi oldugunu ve cokk basarili oldugunu soyluyorlar. Insallah sana şifa olur.. tedavinin yaz nasl gidiyo diye merak ederiz
Cok guzel yazmissiniz allah bu hevesini soldurmasin..kucagini doldursun canm yaa..banada dua et canm..Selam kızlar bugün ilk yumurta kontrolüm vardı muanede 13 tane yumurtam oluşmuş en büyüğü 11buçuk mm en küçüğü 6 mm doktorum yumurta gelişimimi biraz yavaş gördü gonal f in yanına merional iğne yazdı ve yumurta çatlamaması adına cetrotide iğneye de başlamamı istedi çarşamba günü tekrar kontrolüm var ardından ya cuma yada cumartesi yumurta toplarız dedi doktorum. Cetrotide iğne yı vurdugumda yaktı vücudumu vurdugumda demeyeyim vuramadım eşim yaptı iğne sonrası göbeğim şişip kızartı su toplar gibi oldu bir iki saat sonra geçti. Meğer sık görülen yan etkisiymiş bu simdilik tedavim böyle çok şükür güzel geçiyor . Bakalım çarşamba günü neler olucak
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun hepimizin kucağı dolsun sağlıcakla InşAllah dualarımız karşılıklıCok
Cok guzel yazmissiniz allah bu hevesini soldurmasin..kucagini doldursun canm yaa..banada dua et canm..
Evet canim bende dondurulmuslarla 2.denenemi yapiyorum transferden sonraki 7.gunum.test gunum 13 eylul canimÇok teşekkür ederim Allah razı olsun hepimizin kucağı dolsun sağlıcakla InşAllah dualarımız karşılıklısizde tedavi sürecinde mısınız durumunuz nedir
Hadi hayırlısı InşAllah güzel haberlerini sevincini burda bizlerle paylaş bebeğin sımsıkı tutunsun sanaEvet canim bende dondurulmuslarla 2.denenemi yapiyorum transferden sonraki 7.gunum.test gunum 13 eylul canim
Saol canim sonucumu paylasacagim..cok cok tesekkur ederim canm bnmHadi hayırlısı InşAllah güzel haberlerini sevincini burda bizlerle paylaş bebeğin sımsıkı tutunsun sana
Hangi şehirdesin canım ben diyarbakırdayım. Yumurtaların kaç mm oldular benimde 11 yumurtam var şimdilik pazartesi olucak opum. Nasılsın heyecan var mıSlm kızlar bende iğnelerin 5. Günündeyim bugun kontrolüm vardı büyük ihtimal 6 yumurtam olacak biraz az ama doktorum bize yeter dedi bahçeci de tedavi görüyorum bende güven verici bi merkez gerçekten cumartesi yada pazar yumurta toplamam olacak bakalım hepimiz için allah hayırlısını nasip etsin güzel haberler inş
Öncelikle tedavin hayırlı uğurlu olsun şimdiden canım 2. aşılamadan sonra tüp bebek için karar vermen çok iyi olmuş bende iki aşılama sonrası başladım tedaviye iğnelerden yana korkma vücut çok etkilenmiyo ne kadar rahat olursan o kadar güzel ilerliyo tedavin mesela bugün benim tedavimin 9. Günü az önce 19. Ignemi vurdum gobeğimden Allaha şükür bi sikayetim yok sadece akıntım ve kasık dolgunluğum var bunlarda olabilicek normal şeyler etkileyen bi durum değil yani. Ama tedavi sürecinde vücudunuzun ödem toplamamasi için bol su için yeşil ve sarı renkli meyve sebze tüketin imkanınız varsada yürüyüş yapın bunların faydasını çok görüyorum benSelam kızlar bende 2 aşılamadan sonra yarın tüp bebek için tedaviye başlıcaz. Eşimde ve bende sorun yok doktorumuz beklemeyin dedi.bakalım çok ümitli konuştu inşallah sorunsuz bir dönem geçer. Ama içimde korku var iğne ilaç derken.çalışıyorum acaba iş yerinde sıkıntı yaşar mıyım? Çok etki ediyor mu vücudunuza acaba
İstanbul dayım canım doktor bugun söyledi ama İnan’ aklımda kalmadı sanki 16 mm falan diyordu hepsi farklı farklı evet heyecan var tuaf bi gerginlik var aynı zamanlardayız ozaman senin iyi oluşmuş 11 yumurta kaliteli olurlar inşallahHangi şehirdesin canım ben diyarbakırdayım. Yumurtaların kaç mm oldular benimde 11 yumurtam var şimdilik pazartesi olucak opum. Nasılsın heyecan var mı
Aslında benimde yumurta toplamam cumartesi günü diye konuştuk ama doktorum az daha büyümesini istedi ek ilaç yazdı tekrardan pazartesiye kaldı o yüzden. Bende de tuhaf bi gerginlik var boşluktayım sanki canım daha anlayamadım sanki neyin ne olduğunuİstanbul dayım canım doktor bugun söyledi ama İnan’ aklımda kalmadı sanki 16 mm falan diyordu hepsi farklı farklı evet heyecan var tuaf bi gerginlik var aynı zamanlardayız ozaman senin iyi oluşmuş 11 yumurta kaliteli olurlar inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?