Tüp Bebek Günlüğüm Yeni tedaviye başlayanlar Gelin Tedavimizi Bırlıkte Yürütelim

Erolummm

Rabbi Hebli Mines Salihin
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2018
2.238
4.112
133
Selam Aleyküm Kızlar
Çok kısa Kendimden bahsedeyim 23 yaşındayım 18 aylık evliyim korunmadığımız halde hamile kalamadım. Doktora gittiğimiz de eşimde sperm iler hareket düşüklüğü çıktı. Bu arada benim tahlillerime bakıldı hsg çekildi hic bir sıkıntı çıkmadı . Tahlil sonucu eşim 6 ay tedavi oldu . Bu süreç içinde 3 kere klomen+ ovitrella kullandım negatif sonuçlanınca aşılamaya geçtik 2 kere de aşılama oldum gene olmadı. 3.ü yü yaptırmak istemediğim için tüp bebeğe karar verdik. Bulunduğum ilde tüp bebek merkezi olmadığı için diyarbakır Bahçeci tüp bebek merkezi Zeki Akkum beye ön görüşmeye gittik . Tahlillerimize baktığında eşimin değerleri üzerine normal yolla da gebelik oluşabilir ama bu zaman alır sizin için önerebilicegim tedaviye başlamaktır dedi. Tedaviyi anlattı bana nelerle karşılaşabileceğimi sürecin nasıl işliyceğini detay atlamadan bildirdi. Doktorumun bilgisine ilgisine güveniyorum InşAllah. Adetin 2. Günü tedavi için gelmemi söyleyip ayrıldık aradan 10 gün geçti ve az önce adet oldum . Yarın için randevu aldım çok heyecanlıyım . Yakın vakitte tedaviye başlayan arkadaşlar varsa gelin tanışalım sohbet edelim aklımıza takılanları birlikte çözümleyelim. Rabbim emeklerimizin karşılığını versin InşAllah hepimizin sağlıcakla göbekleri dolsun

Salı günü doktorumuza gittik ilk muanemi olsum sağda 9 solda 7 folikülüm vardı doktorum yumurta rezervin çok iyi rahminde her hangi bi kist yok dedi. Ilaclarımı yazdı şimdilik gonal f 225lik dozla başladık 3 gündür vuruluyorum iğneni cumartesi günü ilk kontrol için gidicez. Bu arada eşim ve benden kan tahlilleri istediler onları yaptırdık dün cumartesi günü götürüce yanımızdan. Tedavi sırasında vücudumun ödem toplanamadı adına günde 3bucuk litre su içip 10 km yürüyüş yapıyorum yemeklerime tuz koymuyorum. Diyetisyenime danıştığımdada yeşil ve sarı renkli meyve sebzelerin vücuttan ödem attığını belirtti onları yemeye özen gösteriyorum . Bu arada boyun 170 kilo 79 kiloydum tedavi öncesi diyete girdim şu an 72 kiloyum hedefim 65 olmak InşAllah hedefime ulaşicam gebelikte kilo çok çok önemli ve tedavim olumlu sonuçlanırsa doğuma kadar diyetisyenimle birlikte en az kiloyla sağlıklıca bi şekilde bu süreci sürdürmek istiyorum. Gonal f dışında günlük devit3 damla birde folik asit alıyorum . Şimdilik bu kadar bakalım cumartesi neler olucak

Merhaba Bnde bahçeci kliniğinde tüp bebek yaptırdım ve cok şükür iki ay önce dünyalar tatlısı oğlumu dünyaya getirdim . Bahçeci cok tecrübeli ve iyi bir adres rabbim sizi de sevindirsin insallah

Merhaba Bnde bahçeci kliniğinde tüp bebek yaptırdım ve cok şükür iki ay önce dünyalar tatlısı oğlumu dünyaya getirdim . Bahçeci cok tecrübeli ve iyi bir adres rabbim sizi de sevindirsin insallah
Hayırlı uğurlu olsun InşAllah güle güle sağlıcakla büyütün çok teşekkür ederim. Bende daha yeniyim güzel haberlerimi almayı nasip eylesin Rabbim. Doktorunuz rahim dinlendirme yaptı mı acaba yoksa taze transfer mi oldunuz

Canimm insallah hersey istedigin gibi olur, zeki akkumla ilgili cok guzel seyler okuyorum. Gayet iyi oldugunu ve cokk basarili oldugunu soyluyorlar. Insallah sana şifa olur.. tedavinin yaz nasl gidiyo diye merak ederiz

Canimm insallah hersey istedigin gibi olur, zeki akkumla ilgili cok guzel seyler okuyorum. Gayet iyi oldugunu ve cokk basarili oldugunu soyluyorlar. Insallah sana şifa olur.. tedavinin yaz nasl gidiyo diye merak ederiz
Tesekkür ederim canım Allah razı olsun InşAllah elimden geldiğince paylaşıcam tedavi sürecimi . Benden sonra zeki beye muane olucaklar için fikir olur diye düşünüyorum

Selam kızlar bugün ilk yumurta kontrolüm vardı muanede 13 tane yumurtam oluşmuş en büyüğü 11buçuk mm en küçüğü 6 mm doktorum yumurta gelişimimi biraz yavaş gördü gonal f in yanına merional iğne yazdı ve yumurta çatlamaması adına cetrotide iğneye de başlamamı istedi çarşamba günü tekrar kontrolüm var ardından ya cuma yada cumartesi yumurta toplarız dedi doktorum. Cetrotide iğne yı vurdugumda yaktı vücudumu vurdugumda demeyeyim vuramadım eşim yaptı iğne sonrası göbeğim şişip kızartı su toplar gibi oldu bir iki saat sonra geçti. Meğer sık görülen yan etkisiymiş bu simdilik tedavim böyle çok şükür güzel geçiyor . Bakalım çarşamba günü neler olucak

Cok
Cok guzel yazmissiniz allah bu hevesini soldurmasin..kucagini doldursun canm yaa..banada dua et canm..

Cok

Cok guzel yazmissiniz allah bu hevesini soldurmasin..kucagini doldursun canm yaa..banada dua et canm..
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun hepimizin kucağı dolsun sağlıcakla InşAllah dualarımız karşılıklı sizde tedavi sürecinde mısınız durumunuz nedir

Bu arada ilk muanedeki ilaclarım 2400 lira tuttu kliniğin yanında ege eczanesi var çok yardımcı oldular ilaçlarımı ordan aldık 1400 lira ödedik. Bugün ki merional iğnemde 4 kutu 180 liraydı 160 aldılar . Transferden sonra neler vericekler tam bilmiyorum gene fiyat bilgisi paylasıcam burada

Selam kızlar bugün kontrole gittim yumurtalarım büyümeye devam ediyo günde 3 tane iğne vuruyorum yumurtalarım büyüdükçe dolgunluk hissediyorum kadınlarımda ve aşırı akıntım var doktora bunları söylediğimde çok normal dedi. Yumurtalarımın durumu da iyi en büyüğü 17.5 küçüğü 10 mm iğnelere devam cumartesi bi daha kontrolüm var pazartesi yumurta toplanıcak InşAllah ondan sonra taze mı dondurulmuş mu transfer olucak karar veririz dedi doktorum

Slm kızlar bende iğnelerin 5. Günündeyim bugun kontrolüm vardı büyük ihtimal 6 yumurtam olacak biraz az ama doktorum bize yeter dedi bahçeci de tedavi görüyorum bende güven verici bi merkez gerçekten cumartesi yada pazar yumurta toplamam olacak bakalım hepimiz için allah hayırlısını nasip etsin güzel haberler inş

Hangi şehirdesin canım ben diyarbakırdayım. Yumurtaların kaç mm oldular benimde 11 yumurtam var şimdilik pazartesi olucak opum. Nasılsın heyecan var mı

Selam kızlar bende 2 aşılamadan sonra yarın tüp bebek için tedaviye başlıcaz. Eşimde ve bende sorun yok doktorumuz beklemeyin dedi.bakalım çok ümitli konuştu inşallah sorunsuz bir dönem geçer. Ama içimde korku var iğne ilaç derken.çalışıyorum acaba iş yerinde sıkıntı yaşar mıyım? Çok etki ediyor mu vücudunuza acaba

Öncelikle tedavin hayırlı uğurlu olsun şimdiden canım 2. aşılamadan sonra tüp bebek için karar vermen çok iyi olmuş bende iki aşılama sonrası başladım tedaviye iğnelerden yana korkma vücut çok etkilenmiyo ne kadar rahat olursan o kadar güzel ilerliyo tedavin mesela bugün benim tedavimin 9. Günü az önce 19. Ignemi vurdum gobeğimden Allaha şükür bi sikayetim yok sadece akıntım ve kasık dolgunluğum var bunlarda olabilicek normal şeyler etkileyen bi durum değil yani. Ama tedavi sürecinde vücudunuzun ödem toplamamasi için bol su için yeşil ve sarı renkli meyve sebze tüketin imkanınız varsada yürüyüş yapın bunların faydasını çok görüyorum ben

Hangi şehirdesin canım ben diyarbakırdayım. Yumurtaların kaç mm oldular benimde 11 yumurtam var şimdilik pazartesi olucak opum. Nasılsın heyecan var mı
İstanbul dayım canım doktor bugun söyledi ama İnan’ aklımda kalmadı sanki 16 mm falan diyordu hepsi farklı farklı evet heyecan var tuaf bi gerginlik var aynı zamanlardayız ozaman senin iyi oluşmuş 11 yumurta kaliteli olurlar inşallah

Aslında benimde yumurta toplamam cumartesi günü diye konuştuk ama doktorum az daha büyümesini istedi ek ilaç yazdı tekrardan pazartesiye kaldı o yüzden. Bende de tuhaf bi gerginlik var boşluktayım sanki canım daha anlayamadım sanki neyin ne olduğunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…