Tüp Bebek Günlüğüm Yeni tedaviye başlayanlar Gelin Tedavimizi Bırlıkte Yürütelim

Ayy canım aynı gün olduk opu 'yu doğru ya ağrın sızın oldu mu hiç. Benimde taze transfer olucak InşAllah yarın olsada arasalar bebişlerimden haber alsam bi an önce alsak yani
Evet dün biraz oldu ağrım hatta gece de oldu bugun de dinleniyorum aynen bende bekliyorum merakla arasınlar diye

Ayy bebeklerim aklımdaydı sabahtan beri aradılar 15 yumurtamın 15ide döllenmiş hamileyim gibi nasıl sevinip mutlu oldum çok şükür Rabbime bu bile bambaşka bi sevinç

Canım arayan oldu mu beni 2 saat önce aradılar 15 yumurtamın 15ide döllenmiş gelişimini takip ediyoruz dediler
Evet canım benide aradılar benim 3 yumurta döllenmiş zaten 5 tane olgun vardı diyorlar 10 adetin içinden umarım sağlıklı ilerler en azından 3 tanesi

Kizlarrrrrrr nabersiniz sabah erkenden uyandım bugün 3. Gün transfere cagirabilirler diye hazır ettim kendimi öğle den sonra aradılar yumurtalarım gelişime devam ediyormuş 8 tane kaliteli diğerleri orta kalitedeymiş embriyolarım nasip olursa cumartesi transfer ay herşey çok yolunda binlerce şükür Rabbime karnimda şişlik vardı biraz o da geçti heyecanla cumartesiyi bekliyorum

sevgili_can_ canım nasılsın transferin de yarın mı senin arayıp bilgi verdiler mı tekrardan beni dün aradılar ama yarın kacta gitmem gerektiği hakkında bilgi vermediler sanırım embriyo durumuna göre yarın ararlar ona göre yola çıkarız bizde

Kızlar 2 negatif tüp bebek geçirmiş biri olarak tüm yazdıklarınızı okudum inş hepiniz hamile kalırsınız inş hiç üzülmezsiniz bunu canı gönülden söylüyorum. bende bu ay ki adetim de başlıyorum 3. denemeye ama sizler gibi ne heves ne mutluluk var görevimimiş gibi hissediyorum sadece bu.Allahım isteyen herkese versin inş hamile haberinizi buraya yazarsınız.

InşAllah canım benim umudunu hep diri tut InşAllah bir gün burda hepimiz hamileyiz diye haykırırsa sağlıcakla bebegimizi kucağımıza alıcaz Rabbim bunu bize nasip edicek. Bence biz özel seçilmiş kişileriz daha güçlüyüz daha umutluyuz Allah sevmediği kuluna istediğini verirmiş ama sevdiği kulunun duası hoşuna gittiği için daha fazla dua etsin diye ertelermiş. Çok şükür elimden geldigimce dilim döndüğünde duamızı eksik etmiycez bu bi imtihansa InşAllah güzelce atlatıcaz bizde bu günleri. Hatta sonraları bebek büyütmekle uğraşıcağımiz için bu günleri daha unutucaz olmamış gibi güven bana

Cumanın yüzü suyu hürmetine rabbim hepimize sağlıklı hayırlı hayırlısıyla evlat versin. Verdiği dertlere de hamdolsun. Daha kötü durumda olanlar var inşallah hepimiz evlatlarımıza kavuşacağız.

Saol canım sen nasılsın benim transfer birdahaki aya ertelendi canım rahim dinlendirme yapıcak doktor embriyoları izliyorlar hala sanırım yarın dondurulacak senin taze transfer olacak ozaman

Saol canım sen nasılsın benim transfer birdahaki aya ertelendi canım rahim dinlendirme yapıcak doktor embriyoları izliyorlar hala sanırım yarın dondurulacak senin taze transfer olacak ozaman
Aynen canım taze olucak benim InşAllah. Allahım grip salgını var her yerde grip oluç sanki halsizlestim sesim değişti InşAllah olmam

Aynen canım taze olucak benim InşAllah. Allahım grip salgını var her yerde grip oluç sanki halsizlestim sesim değişti InşAllah olmam
Aman dikkat et bol c vitamini al hasta olmaman laZım canım uzak dur hastalardan çalışıyormusun rapor kullanacakmısım transferden sonra

Aman dikkat et bol c vitamini al hasta olmaman laZım canım uzak dur hastalardan çalışıyormusun rapor kullanacakmısım transferden sonra
Yok canım evlilikten sonra bıraktım mesleğimi o yüzden evdeyim yani sıkıntı olmıycak InşAllah

Kızlarrrrr nabersiniz ben bebeğimi aldım da geldim transferim oldu bugün sıkışık gittim kliniğe tarnsfer de çok kısa sürdü sızı dahi hissetmedim . Ultrason eşliğinde oluyo transfer embriyomu rahmime bıraktığı an öyle bi his oldu ki içimde sanki eksikmisim de o an tamamladım çok duygusal bi anda 3 ekim kan testi günüm hayırlı haberimi alırım InşAllah. Günlük folik asid davit 3 crinone jel e devam edip bide günde göbekten vurulan kan sulandırıcı iğne yazdı doktorum ona başlıycam. Rabbim çok şükür bu vakte kadar kazasız belasız sağlıklıca bi şekilde ilerledik ileriside çok güzel olur 5. Güne gelen 3 yumurtam varmış onları dondurdular gözlem altında olan 8 yumurtam daha var yarın ki durumlarına göre onlarda dondurucaklar InşAllah

hadi hayirli osun bebisin sana simsiki tutunsun insallahh canim kac embriyo transfer edildi

1 embriyo canım çok mutluyum sonu da güzel olsun InşAllah
Kuzum diğer konudan takipteyim seni hayırlı haberler al inşallah sakın stres yapma ve transferden sonra sürekli yatma hareket et ki kan dolaşımın hızlansın doktorum beni baya tembihlemişti sakın yatma devamlı diye. transferin 3. Günü işime dönmüştüm bir sıkıntı olmadı :)

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun şükürler olsun tedaviye stressiz bi şekilde başladım devamı da öyle geldi şu an da da çok rahatım hareketlerime dikkat ediyorum ama onun dışında transfer sonrası hemen eski hayatıma döndüm ben yazık bugün benle bir transfer olan arkadaşlar vardı düşünmekten sanırım dudakları patlamış uçuk olmuş bi haldelerdi üzüldüm onlar adına eşimle ikimiz grip olduğumuz halde güle oynaya girip çıktık klinikten Allahım kimsenin emeğini boşa çıkarmasın InşAllah

Amin canım en önemlisi stres ne güzel böyle olmanız eşinle beraber inşallah iyi haberler alırsınız :)

5. Gün transferi yapılanların ana rahmindeki gün gün gelişimi bu sekildeymis kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…