- 28 Temmuz 2022
- 126
- 50
- 28
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eylül ayında oldu normalde 26 ekimde tranfer olcaktim kanda enfeksiyon çıktı bi gün önce ertelendi o zamandan beri adet olmuyorum ara kanama oluyo diyo dr ilaç kullandım cyclo prigynova bitti hala olmadım bi aksilik tuttu gidiyo allahtan hayırlısını istiyorum zamanı var demekkiSizin toplama işlemi ne zaman oldu cnm
Eylül ayında oldu normalde 26 ekimde tranfer olcaktim kanda enfeksiyon çıktı bi gün önce ertelendi o zamandan beri adet olmuyorum ara kanama oluyo diyo dr ilaç kullandım cyclo prigynova bitti hala olmadım bi aksilik tuttu gidiyo allahtan hayırlısını istiyorum zamanı var demekkkulland
Kullandığımız ilaçlar gerçekten çok dengeleri bozuyor baya bı etkileniyoruz sabırla bekleyin inşallah umudunuz nasibimiz bizi bulacak benim eltimin de yumurta toplamadan sonra 15 günde bir regl oldu herkeste farklı oluyorEylül ayında oldu normalde 26 ekimde tranfer olcaktim kanda enfeksiyon çıktı bi gün önce ertelendi o zamandan beri adet olmuyorum ara kanama oluyo diyo dr ilaç kullandım cyclo prigynova bitti hala olmadım bi aksilik tuttu gidiyo allahtan hayırlısını istiyorum zamanı var demekki
Merhaba cetrotide nereden buldunuz acabaMerhaba ,
Umarım güzel haberlerinizi alırsınız
Ben 16. Kasımda başladım ilk iğnelerime gonalf ve meriofert kullanıyorum pazar günü itibariylede oxotide/cetrotide iğneleri eklendi.
Merhaba ,Merhaba cetrotide nereden buldunuz acaba
Birde Zeytinburnu lokman hekim eczanesinde arayınızMerhaba ,
Zeytinburnunda Hamid’i eczanesinden bulmuştum 3 kutu ama sonrasında aradığımda yoktu. Çapada emek eczanesi var orayada bi sorabilirsiniz
Evet yaşamayan bilemezO kadar haklısınız ki Şu süreçte beni en cok strese sokan ve üzen sürekli ilaç aramam oldu dünde yine bir kutu daha cetrotide ihtiyacı oluştu inanılmaz zor oldu
Doktorunuz sizden alınan kan değerlerine göre bu ay transfer olacağınızı söylemiştir. Benimde dün yumurtalarım toplandı fakat e2 hormonum çok yüksek çıktığı içim bu ay transfer olmayacak regl bekleyeceğiz sonrasında yapılacak rahim ve değerlerimin iyi olma durumundaKızlar Cmrtesi yumurtam toplandı anestezdrn dolayı acı ağrı hissetmedim çıkarken ağrı kesici ve antibiyotik de yapmışlar falan bugün 2.gunum alt karnım çok ağrıyor batıyor. opudan sonra progestan hariç başka bir ağrı kesici yada antibiyotik de vermedi Ve bu ay transfer olacağımi söyledi hemşire , ben anlayamadım opudan sonra regl.olanlarda varmış nasıl.olcak ne olcak bilmiyorum endişeliyim
Ohss oldum kızlar hastaneye yattmDoktorunuz sizden alınan kan değerlerine göre bu ay transfer olacağınızı söylemiştir. Benimde dün yumurtalarım toplandı fakat e2 hormonum çok yüksek çıktığı içim bu ay transfer olmayacak regl bekleyeceğiz sonrasında yapılacak rahim ve değerlerimin iyi olma durumunda
Çok geçmiş olsun umarım hemen toparlanırsınızOhss oldum kızlar hastaneye yattm
Nasıl oldun perim ?Ohss oldum kızlar hastaneye yattm
Hala yatıyorum bugün çıkcam sanırım ağrım yok ama batmalarım devam ediyor baskı yapıyor hala regl olsam rahatlarim hereldeNasıl oldun perim ?
İnşallah hayırlı olacak olan ney ise o olsun sizin içinHala yatıyorum bugün çıkcam sanırım ağrım yok ama batmalarım devam ediyor baskı yapıyor hala regl olsam rahatlarim herelde
Çok teşekkür ederim cnmm hepimiz için inşallahİnşallah hayırlı olacak olan ney ise o olsun sizin için
Merhaba bulut transferin yapıldı mı ?Ben ilaç işlerini eylül ayında tamamladım. 6 Ekim’de yumurta toplama yapıldı. Sonrasında rahim dinlendirme aralık başından transfer olacak bakalım. Sizin nasıl gidiyor iğne süreci? Umarım sağlıklo embriyolar oluşur
Merhaba, 3 aralıkta transfer:) inşallah pozitif olur sen nasılsın?Merhaba bulut transferin yapıldı mı ?
İnşallah çok çok mutlu olacağınız haberi sağlıkla alın tez zamanda İyiym ben regl bekliyorum 2 Regl geçtikten sonra inşallah transferim olacak Yarında kaç embriyo dondurulacagnı öğreneceğimMerhaba, 3 aralıkta transfer:) inşallah pozitif olur sen nasılsın?