- 29 Ocak 2018
- 2.238
- 4.112
- 133
InşAllah çok teşekkür ederim Allah razı olsun sizin kaçıncı gün embriyosu idi bide kaçıncı gün test yapmıştınızAmin canım en önemlisi stres ne güzel böyle olmanız eşinle beraber inşallah iyi haberler alırsınız :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
InşAllah çok teşekkür ederim Allah razı olsun sizin kaçıncı gün embriyosu idi bide kaçıncı gün test yapmıştınızAmin canım en önemlisi stres ne güzel böyle olmanız eşinle beraber inşallah iyi haberler alırsınız :)
InşAllah çok teşekkür ederim Allah razı olsun sizin kaçıncı gün embriyosu idi bide kaçıncı gün test yapmıştınız
Ay ne mutlu size bende nasip olursa 8. Gün yani haftaya pazar kan testi yaptırmak istiyorumCanım benim 5. Gün embriyosuydu 8. Gün idrar testi yapmıştım silik çizgi çıkmıştı ertesi sabah kan testinde değer 88 çıkmıştı :)
Canım inşallah sonucun olumlu olacak çünkü çok pozitifsin maşallah bize güzel haberini vereceksin inanıyorum buna bol şansTRANSFER SONRASI 1.Gün
Hayırlı geceler kızlar gün gün durumumu bildirmek istiyorum sizlere. TRANSFER sonrası kendimi hiç kasmadım günlük hayatıma devam ettim ama fazla ayakta kaldım mı belime ağrı girdiğini hissettim o zamanlar uzanıp dinlendim. Hatta komşularla bahçede dahi oturup hava aldım . Ilk gün olmasına rağmen bi sıkıntım yok kabız olmamak için gün kurusu yiyorum tutunması için ananas ve kabak çekirdeği yiyorum. Gündüz için ağrım yoktu ama akşam 9 dan sonra kasık ağrım olmaya başladı ve siskinlikle birlikte gaz hissediyorum. Elim göbeğimde bütün gün onunla konuşuyorum minik mucizemin gelişini hissetmek neşeme neşe katıyor çok şükür 1 gün daha atlattık Allahım hayırlısı ile sonunuda güzel eylesin InşAllah. Bugün 1-4 haftalık hamilelikte neler oluyo diye video izledik eşim ilk kez ağladı o yeşil gözlerinden boncuk boncuk yaş aktı. O zaman olumsuz olursa eşime nasıl diycem diye korku girdi içime hakkımız da hayırlısı olsun demekten başka tevekkülüm yok bu günümüze de şükürler olsun
InşAllah istiyorum ki herkesin yüzü gülsün herkes sağlıklıca canparçasına kavuşsun çok teşekkür ederimCanım inşallah sonucun olumlu olacak çünkü çok pozitifsin maşallah bize güzel haberini vereceksin inanıyorum buna bol şans
Hadi hayırlısı canım sende pıhtılaşma çıktı mi yoksa tedbir amaçlı mi verdi doktorunTRANSFER SONRASI 2.GÜN
Hayirli geceler kızlar bugün de ara ara kasık ağrım oldu kısa süreli ama onun dışında bi sıkıntı yok çok şükür. Transfer sonrası kan sulandırıcı oksapar diye iğne yazdı doktorum pıhtılaşma olmaması adına o çok canımı yakıyo o kadar . Tedavi başında onca iğne vurdum göbeğimde izi dahi yok ama bu iğne vurduğum yerde iz bırakıyo kendim yapamıyorum zaten eşim vuruyo ama ilacı enjekte edene kadar nasıl yanıyo Allah nasip ederse bebeğime 1 gün daha yaklaştım bakalım yarın neler bekliyo bizi
Bu arada canım ben mardin 'de oturuyorum zeki akkum a gitmek konusunda çok kararsız kalmıştım sonra biraz daha araştırıp istanbul da yaptırmaya karar verdim :) sen diyarbakır da mı oturuyorsunTRANSFER SONRASI 2.GÜN
Hayirli geceler kızlar bugün de ara ara kasık ağrım oldu kısa süreli ama onun dışında bi sıkıntı yok çok şükür. Transfer sonrası kan sulandırıcı oksapar diye iğne yazdı doktorum pıhtılaşma olmaması adına o çok canımı yakıyo o kadar . Tedavi başında onca iğne vurdum göbeğimde izi dahi yok ama bu iğne vurduğum yerde iz bırakıyo kendim yapamıyorum zaten eşim vuruyo ama ilacı enjekte edene kadar nasıl yanıyo Allah nasip ederse bebeğime 1 gün daha yaklaştım bakalım yarın neler bekliyo bizi
Yok canım ben siirtten gelip gittim. Kendi adıma yazıyorum tabi bunları herkesin memnuniyet derecesi farklıdır ben doktorumdan klinik çalışanlarından memnun kaldım Allah razı olsun hepsinden evimde gibiydim . Tabi istanbulda neden olmasın kalıcak yerin varsa eğer gidip gelirsin ordada güzel klinikler vardır muhakkak. Aslen antalyalıyiz bizde izin durumumuz sıkıntılı olduğu için diyarbakır seçtik yoksa antalyada yatırırdım bendeBu arada canım ben mardin 'de oturuyorum zeki akkum a gitmek konusunda çok kararsız kalmıştım sonra biraz daha araştırıp istanbul da yaptırmaya karar verdim :) sen diyarbakır da mı oturuyorsun
Tedbir amaçlı verdi canım . Düşük olmaması adına crinone jel pıhtılaşma olmaması adına oksapar d vitamini ve folik asit kullanıyorum günlükHadi hayırlısı canım sende pıhtılaşma çıktı mi yoksa tedbir amaçlı mi verdi doktorun
Canım hayırlı olsun inşallah bebeğin seninledir şu an yaşın çok genç şansın yüksek:) nerde yaparsam yapayım tutacağı varsa tutacak zaten tutmayacaksa da tutmayacak sadece orası içime daha çok sindi.kafamda soru işareti olmadan gittim inşallah bebeklerimizi alırız kucağınıza hayirlisiylaYok canım ben siirtten gelip gittim. Kendi adıma yazıyorum tabi bunları herkesin memnuniyet derecesi farklıdır ben doktorumdan klinik çalışanlarından memnun kaldım Allah razı olsun hepsinden evimde gibiydim . Tabi istanbulda neden olmasın kalıcak yerin varsa eğer gidip gelirsin ordada güzel klinikler vardır muhakkak. Aslen antalyalıyiz bizde izin durumumuz sıkıntılı olduğu için diyarbakır seçtik yoksa antalyada yatırırdım bende
Amin canım InşAllah nasip olursa ne zaman başlıyorsun tedaviye daha önce ön görüşmeye gittin mi gene bahçeci kliniği mi orasıdaCanım hayırlı olsun inşallah bebeğin seninledir şu an yaşın çok genç şansın yüksek:) nerde yaparsam yapayım tutacağı varsa tutacak zaten tutmayacaksa da tutmayacak sadece orası içime daha çok sindi.kafamda soru işareti olmadan gittim inşallah bebeklerimizi alırız kucağınıza hayirlisiyla
Canım ben başladım yumurtalarım toplandı 13 tane embriyom donduruldu. Doktorum rahim dinlendirme yapıyor kısmetse kasım ayında transferim var.hayir bahçeci değil mamorial şişliAmin canım InşAllah nasip olursa ne zaman başlıyorsun tedaviye daha önce ön görüşmeye gittin mi gene bahçeci kliniği mi orasıda
Ay öyle mi ne güzel daha önce tedavin hakkında konuşmadığımız için bilemedim hayırlı uğurlu olsun InşAllah zaman su gibi akıversinde kasım olsun kavuşuver sende bebeğine sağlıklıca tutunsun annesineCanım ben başladım yumurtalarım toplandı 13 tane embriyom donduruldu. Doktorum rahim dinlendirme yapıyor kısmetse kasım ayında transferim var.hayir bahçeci değil mamorial şişli
Evet canım daha önce konuşmadık. Amin cok tesekkur ederim insallah ilk sen guzel haber vereceksin çok şükür 5.güne birsürü embriyom geldi biri bana evlat olur inşallah sen rahim dinlendirme yaptın mi yoksa taze mi olduAy öyle mi ne güzel daha önce tedavin hakkında konuşmadığımız için bilemedim hayırlı uğurlu olsun InşAllah zaman su gibi akıversinde kasım olsun kavuşuver sende bebeğine sağlıklıca tutunsun annesine
Benim blastokist 5. Gün taze embriyosu oldu canım değerlerim endometrium kalınlığım yumurta kaliten iyi taze transfer dedi doktorumEvet canım daha önce konuşmadık. Amin cok tesekkur ederim insallah ilk sen guzel haber vereceksin çok şükür 5.güne birsürü embriyom geldi biri bana evlat olur inşallah sen rahim dinlendirme yaptın mi yoksa taze mi oldu
Anladım canım bende pkos olduğu için ve çok fazla yumurta toplandığı için ohss olma riskim vardı mecburen rahim dinlendirme olacak..keşke şimdi benim bebeklerinden biri de karnimda olsaydı senin gibiBenim blastokist 5. Gün taze embriyosu oldu canım değerlerim endometrium kalınlığım yumurta kaliten iyi taze transfer dedi doktorum
Rabbim büyük canım öyle deme sağlığın i icin bu uygun görülmüş demekki vaktinde olsun en sağlıklısı olsun InşAllahAnladım canım bende pkos olduğu için ve çok fazla yumurta toplandığı için ohss olma riskim vardı mecburen rahim dinlendirme olacak..keşke şimdi benim bebeklerinden biri de karnimda olsaydı senin gibi