Tüp Bebek Günlüğüm Yeni tedaviye başlayanlar Gelin Tedavimizi Bırlıkte Yürütelim

Amin canım salı günü yumurta toplancak, evet benim doktorumda öyle dedi erkekte sorun olduğu zaman tüp bebeğin ilk seferde tutma şansı çok yüksek büyük ihtimalle sizinkide ilk seferde tutacak dedi ama çokta umutlanmak istemiyorum.

Merhaba bayanlar yasım 26 bir buçuk yıllık evliyim...Erkek faktöründen dolayı(sperm hareketsizliği) tüp bebek tedavisine başladık.Aşamaları da yazayım adetime 3,4 gün kala Lucrin 10 doz yapmaya başladım adetim gelene kadar yaptım ve adetimin 3. Günü gittim ilk ölçüme herşey normal dedi doktorum o gün lucrin 5 doz+gonal 200 doz igne ye devaö ettim bu sekilde beş gün yaptım tekrar ölçüme gittim ve 6,7 yumurtalığım olustıgınu herşeyin yolunda oldugunu söyledi doktorum o gün gonal ve lucrine ek olarak menapura başladım Pazartesi tekrar ölçüme gidecem ve elimde baska igne kalmadı sadeve ovitrelle kaldı galija Pazartesi herşey yolunda olursa o catlatma iğnesini yapıp yumurta toplama işlemin geçecek cok heyecanlıyım ilk denemem oldugu için erkek faktörü olunca daha yüksek başarı oldugunu duydum ama başarısız olanlarda var tabi oda rabbimden tabiki...4 farklı haztenede spermiyogram yaptırdık hepsi birnirinden aşırı farklı cıktı su an son gittiğimize güvendik yerinde harektlilik var ama ileri hrelet yok bunlar tüp bebelte ne derece önemli bilgisi olan bar mı? Cok uzun yzdım kusura bakmayın ama insanın bunlar rahatlatıuor başkaları okusun faydalansın inşallah...

Hakkımızda hayırlısı olsun canım salı günü yumurtalarım toplanacak benimde erkek faktörlüde tutma şansı daha fazlaymış evet bunu bana doktorumda söyledi eşinin durumunu sakın kafana takma biz içlerinden en iyisini en kalitelisini seçiyoruz yüzde 80 ilk denemede tutar dedi ben sadece gonal f ve cetrotide kullandım pazar akşamıda çatlatma iğnesi yapıcam

Hadi hayırlısı inşallah ikimizin ve hatta isteyen emek veren herkesin ilk denemesinde tutar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…