canim sen bilirsin yinede ama bence birgun daha sabret ve yarin gidip.kan testi yaptir varsa sevinirsin eger yoksa da en azindan normal test gunune kadar bosu bosuna umitlenmemis olursunCanım öyle bi yerdeyim ki ben erken gebelik testi yok eczanelerde netten sipariş versem gelesiye benim asıl kan testi günüm gelir en mantıklısı kan geldi sanki bana
Benimde niyetim yarın canım nasip olursa yarın gideyim diyorum çünkü yarın 8. Gün illaki varsa bi 5 değerini görürüm diye düşünüyorum o zaman heveslenir çarşambayı beklerim. Yoksa da klinikle iletişime gecer dondurulmuşlarla devam ederim tedavimecanim sen bilirsin yinede ama bence birgun daha sabret ve yarin gidip.kan testi yaptir varsa sevinirsin eger yoksa da en azindan normal test gunune kadar bosu bosuna umitlenmemis olursun
inaniyorum ki pozitif sonuc alacaksin cnm bizleride guzel haberinle sevindireceksinBenimde niyetim yarın canım nasip olursa yarın gideyim diyorum çünkü yarın 8. Gün illaki varsa bi 5 değerini görürüm diye düşünüyorum o zaman heveslenir çarşambayı beklerim. Yoksa da klinikle iletişime gecer dondurulmuşlarla devam ederim tedavime
aslında olmam lazım hatta bugün doktora gitmem lazımdı ama olmadı hala.. sabah test yaptım ama tek çizgi yine..ne zamn canim adet gunun
hakkınızda hayırlısı olur inşallah.. sağlıkla kucağınıza alırsınız yavrunuzu..ben bugün adet oldum kızlar yarın doktorun istediği testleri yaptırıp tedaviye başlıyoruz hakkımızda hayırlısı hamile arkadaşlardan dua bekliyorum:)
bugun yarin olursun o zamn canim benimde yarin gunum ayni zamnlarda basliycaz yani tup bebege hakkimizda hayirlisi olsun insallahhaslında olmam lazım hatta bugün doktora gitmem lazımdı ama olmadı hala.. sabah test yaptım ama tek çizgi yine..
evet öyle görünüyo :) dediğin gibi hayırlısı olsun hakkımızda ..bugun yarin olursun o zamn canim benimde yarin gunum ayni zamnlarda basliycaz yani tup bebege hakkimizda hayirlisi olsun insallahh
ankaradayım canım ben .. iki aşılamamı da gazi de yaptırmıştım yine gazi ye gitmeyi düşünüyorum..Hangi şehirlerdesiniz kızlar nerde yaptiricaksiniz tedavinizi
ben manisa da oturyorum tedavim izmirde tavmergen tup bebek merkezinde olacak canimHangi şehirlerdesiniz kızlar nerde yaptiricaksiniz tedavinizi
benim de tavmerganden de doktorum orayla anlaşmalı nasıl bir merkez acaba yaben manisa da oturyorum tedavim izmirde tavmergen tup bebek merkezinde olacak canim
benim.doktorum.erol tavmergen cok iyi bi dr ben ikinci asilamami orda oldum negatif oldu ama memnun kaldim baya ilgili bi ekip o yuzden ilk tup bebek denememi de orda yaptiricam senin doktorun kim orayla anlasmali derken yani islemleri orada mi yapiyorbenim de tavmerganden de doktorum orayla anlaşmalı nasıl bir merkez acaba ya
Benimde dr tavmergenle anlasmali sizin drunuz kimbenim de tavmerganden de doktorum orayla anlaşmalı nasıl bir merkez acaba ya
InşAllah canım benim Rabbim nasip eylesinkızlar benim bugün tedavim başladı iğnelerimi vuruldum bu 3.denemem inş bu sefer olacak fulya bahçeciye gidiyorum doktorum Mustafa bahçeci inş bu sefer olur.
canim nasilsin ne yaptin bugun kan tahlili yaptircakmisin yada yaptinmi merak ettim seni guzel haber bekliyorm sendenKızlar ovulasyon testim vardı iki tane birini dün yaptım bozuk çıktı. Birini de su içmeden bugün yaptım dağıldı biraz ama iki çizgi de aynı koyuluktaydı . Yumurtlamadan 1 hafta sonra ovulasyon testi yapıldığında vücutta hep lh hormonu olduğu için çizgi çıkar ama silik olur bu sefer ki koyuydu bilemedim ama umutlandım sankiama gene de vakit geçmiyor
ayni durumdayiz ben de manisada oturuyorum ama tavmergende erol hocayla tedavim oldu cok sukur pozitifi gordumben manisa da oturyorum tedavim izmirde tavmergen tup bebek merkezinde olacak canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?