• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğüm Yeni tedaviye başlayanlar Gelin Tedavimizi Bırlıkte Yürütelim

Çok teşekkür ederim beni rahatlattın çalışınca insan ister istemez stres yapıyor.spor salonuna gidiyorum şuan transfer olana kadar hergün giderim zaten faydası da olurinşallah hepimiz iyi haberlerle geliriz buralara❣️

Aslında benimde yumurta toplamam cumartesi günü diye konuştuk ama doktorum az daha büyümesini istedi ek ilaç yazdı tekrardan pazartesiye kaldı o yüzden. Bende de tuhaf bi gerginlik var boşluktayım sanki canım daha anlayamadım sanki neyin ne olduğunu
Aynen bende öyle hissediyorum garip bişey sanki bebek için değilde başka bişey için tedavi oluyomuşum gibi geliyor sanırım transferde anlarız gibi

Çok teşekkür ederim beni rahatlattın çalışınca insan ister istemez stres yapıyor.spor salonuna gidiyorum şuan transfer olana kadar hergün giderim zaten faydası da olurinşallah hepimiz iyi haberlerle geliriz buralara❣️
Stres en büyük düşman şu süreçte ben de yaşadım ve olumsuz etkisi oldu yumurta üretimine oyüzden stres yapmamaya çalış zaten iğnelere başlayana kadar sonrası geliyor bi şekilde iğneler çok etkilemiyor bende ondan korkuyordum ama günlük hayatı etkileyecek kadar biley yok sadece biraz şişkinlik ve Ağrı yapıyor

Şükür bende stres yok kızlar rahatım InşAllah transfer sonrası hatta ondan sonrası nasip olurda güzel haberi alırsam stres yapmıycam çünkü etrafımda görüyorum gebelikte stres yapan arkadaşlarımın hepsinin bebeği kolik şu an ağlamaktan ciğerleri çıkıyo yavrucakların o yüzden ben bu hataya düşmiycem InşAllah vaktimi güzel geçirmeye çalışıyorum kitap okuyorum yürüyüşe gidiyorum mutfağa girip pasta börek yapıyorum tadımlık yemek şartıyla:KK48: bide güzel günleri hayal ederek geçiriyorum günlerimi :KK36::KK37:

Şükür bende stres yok kızlar rahatım InşAllah transfer sonrası hatta ondan sonrası nasip olurda güzel haberi alırsam stres yapmıycam çünkü etrafımda görüyorum gebelikte stres yapan arkadaşlarımın hepsinin bebeği kolik şu an ağlamaktan ciğerleri çıkıyo yavrucakların o yüzden ben bu hataya düşmiycem InşAllah vaktimi güzel geçirmeye çalışıyorum kitap okuyorum yürüyüşe gidiyorum mutfağa girip pasta börek yapıyorum tadımlık yemek şartıyla:KK48: bide güzel günleri hayal ederek geçiriyorum günlerimi :KK36::KK37:
Canım ne yaptın daha ipu olmadın sanırım ne durumdasın

Nasılsın peki iyi mısın canım ağrın sızın oldu mu kaç tane topladılar. Taze mı yada dondurulmuş mu olucak ona ne zaman karar vericekler
Bugün iyiyim dün biraz ağrım olmuştu dondurulmuş olacak canım 21 yumurta toplanmıştı

Hayırlı uğurlu olsun InşAllah güle güle sağlıcakla büyütün çok teşekkür ederim:KK68:. Bende daha yeniyim güzel haberlerimi almayı nasip eylesin Rabbim:KK200:. Doktorunuz rahim dinlendirme yaptı mı acaba yoksa taze transfer mi oldunuz:emir_bebek:
Canm ben rahim dinlendirme ile hamile kaldım yanı tedavi sürecim o şekildeydi seninde güzel haberlerini alırız insallah. . Tedavin hangi aşamada suan

Canm ben rahim dinlendirme ile hamile kaldım yanı tedavi sürecim o şekildeydi seninde güzel haberlerini alırız insallah. . Tedavin hangi aşamada suan
Yarın son kontrolüm canım nasip olursa pazartesi yumurta toplanıcak herkesin hakkında hayırlısı olsun InşAllah hepimiz güzel haber alalım

Selam kızlar bugün son kontrolüm vardı 20 tane yumurtam oluşmuş en büyüğü 22mm en küçüğü 18 mm doktorum pazartesi sabah 9 da yumurta toplayıp perşembe yada cumartesi günü ise taze transfer yapıcağını söyledi yavaş yavaş sona geliyoruz tedavi başında hep sakindim ama şimdi çok heyecanlıyım içim kıpır kıpır bu gün son kez cetrotide vurdum. Gece 10 da işe ovitrelle vurucam doktorum sıkı sıkı tembihledi ne 1 dk ileri nede 1 dk geri vuracaksın tam 10 da dedi. Ilaç tedavim şimdilik bitti çok şükür Allahım sonunuda güzel eylesin Rabbim. Bugün kışlık kap aldım kendime 1 beden büyük mü alsam gebelik olursa rahat giyerim diye geçirdim içimden sonra oturdum düşünceme güldüm çok hoşuma gitti:KK36:

Ahahah kız sen aynı benim gibisin:KK70: 6 eylülde opu oldum şuan rahim dinlendirmedeyim.. bende opuya kadar okadar sankindim okadar heyecanlıydım ki :)) ne olduysa opu olduktan sonra oldu :)) 5 gün boyunca embriyolarla ilgili bilgi veriyorlar ya resmen strese girmiştim sürekli ağlıyordum sonra 5.güne kadar 5 tane çok kaliteli yumoşlarım donduruldu çok şükür :halay:bende senin gibi kışlık kıyafetlere bakıyorum sonra 1 beden büyük mü alsam diyorum sonra saçmalama diyorum en sonunda almaktan vazgeçiyorum :)) sonra bebek kıyafetlerine bakıyorum internetten sanki alıcakmış gibi sepete ekliyorum sonra vazgeçiyorum az daha sabret diyorum :KK70: inşallah bu heyecanımız hiç bir zaman bitmez inşallah ilk denememizde hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar versin inşallah Allahım..:dua:

Kızlar ben geldimmmm:KK200: bugün opum oldu sabah 9 da alındım ameliyathaneye çok şükür herşey yolunda gitti 15 yumurta toplanıldı . Çok merak ediyorum bebeklerimi yarın arayıp bilgi vericekler :KK36: rahim kalınlığım güzel olduğu için taze transfer yapıcak doktorum ya 3. Gün çarşamba günü yada 5. Gün transfer için arıycaz dediler. Ay çok mutluyum opu sonrası karın şişliği yada ağrı olmasından korkuyodum cok şükür kasığım dahi sızlamadı yarım saat ayılmamı beklediler ayılıncada biseyler ikram ettiler onu yedim bi 30 dk de serumumun bitmesini bekledim güle oynaya çıktık sonra klinikten. Ilaç iğne bitti artık crinone jele başladım embriyo tutulması için rahminde rahat bi yatak olusturucaz bebişin yerini sevsin diye güldürdü hatta hemşire :KK68::emir_bebek: bi sabah bi akşam onu kullanıcam. Toplama sonrası lekelenme tarzı kanama olabilirmiş daha hiç bişey olmadı benim . Bide hemşire sıkı sıkı kabız olmamam gerektiğini belirtti günde 3bucuk litre de su iciceksin posalı lifli sebzeler tercih edip kefir iç dedi hepsine harfiyen tutucam InşAllah :KK200: Allahım InşAllah güzel günler yakındır :anneadayı:

Kızlar ben geldimmmm:KK200: bugün opum oldu sabah 9 da alındım ameliyathaneye çok şükür herşey yolunda gitti 15 yumurta toplanıldı . Çok merak ediyorum bebeklerimi yarın arayıp bilgi vericekler :KK36: rahim kalınlığım güzel olduğu için taze transfer yapıcak doktorum ya 3. Gün çarşamba günü yada 5. Gün transfer için arıycaz dediler. Ay çok mutluyum opu sonrası karın şişliği yada ağrı olmasından korkuyodum cok şükür kasığım dahi sızlamadı yarım saat ayılmamı beklediler ayılıncada biseyler ikram ettiler onu yedim bi 30 dk de serumumun bitmesini bekledim güle oynaya çıktık sonra klinikten. Ilaç iğne bitti artık crinone jele başladım embriyo tutulması için rahminde rahat bi yatak olusturucaz bebişin yerini sevsin diye güldürdü hatta hemşire :KK68::emir_bebek: bi sabah bi akşam onu kullanıcam. Toplama sonrası lekelenme tarzı kanama olabilirmiş daha hiç bişey olmadı benim . Bide hemşire sıkı sıkı kabız olmamam gerektiğini belirtti günde 3bucuk litre de su iciceksin posalı lifli sebzeler tercih edip kefir iç dedi hepsine harfiyen tutucam InşAllah :KK200: Allahım InşAllah güzel günler yakındır :anneadayı:
canim tedavin hayirli olsun insallahh allahh emeklerini bosa cikartmaz bebisin sana sıkı sıkı tutunir insallahhh bende bi 10 gun sonra adetimlebirlikte ilk tup bebek denemesine basliycam hakkimizda hayirlisi.olur insallahh:KK200:

canim tedavin hayirli olsun insallahh allahh emeklerini bosa cikartmaz bebisin sana sıkı sıkı tutunir insallahhh bende bi 10 gun sonra adetimlebirlikte ilk tup bebek denemesine basliycam hakkimizda hayirlisi.olur insallahh:KK200:
Amin canım InşAllah senin tedavinde çok güzel ilerler güzel sonucları alırsın :KK200::anneadayı:

Slm kızlar benimde bugun opu işlemim oldu çok şükür heyecan bitti çok kasmışım kendimi ama hiç gerek yokmuş çok çabuk ve kolay oluyormuş 10 yumurta toplandı ama rahim dinlendirme olacak birdahaki aya nasipse transfer görünüyor yarın bilgi verilecek bakalım inşallah kaliteli embriyolar oluşur

Slm kızlar benimde bugun opu işlemim oldu çok şükür heyecan bitti çok kasmışım kendimi ama hiç gerek yokmuş çok çabuk ve kolay oluyormuş 10 yumurta toplandı ama rahim dinlendirme olacak birdahaki aya nasipse transfer görünüyor yarın bilgi verilecek bakalım inşallah kaliteli embriyolar oluşur
Ayy canım aynı gün olduk opu 'yu doğru ya ağrın sızın oldu mu hiç. Benimde taze transfer olucak InşAllah yarın olsada arasalar bebişlerimden haber alsam bi an önce alsak yani :emir_bebek::emir_bebek::KK68:

Back