- 18 Aralık 2014
- 312
- 261
- 103
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen bende öyle hissediyorum garip bişey sanki bebek için değilde başka bişey için tedavi oluyomuşum gibi geliyor sanırım transferde anlarız gibiAslında benimde yumurta toplamam cumartesi günü diye konuştuk ama doktorum az daha büyümesini istedi ek ilaç yazdı tekrardan pazartesiye kaldı o yüzden. Bende de tuhaf bi gerginlik var boşluktayım sanki canım daha anlayamadım sanki neyin ne olduğunu
Stres en büyük düşman şu süreçte ben de yaşadım ve olumsuz etkisi oldu yumurta üretimine oyüzden stres yapmamaya çalış zaten iğnelere başlayana kadar sonrası geliyor bi şekilde iğneler çok etkilemiyor bende ondan korkuyordum ama günlük hayatı etkileyecek kadar biley yok sadece biraz şişkinlik ve Ağrı yapıyorÇok teşekkür ederim beni rahatlattın çalışınca insan ister istemez stres yapıyor.spor salonuna gidiyorum şuan transfer olana kadar hergün giderim zaten faydası da olurinşallah hepimiz iyi haberlerle geliriz buralara
Canım ne yaptın daha ipu olmadın sanırım ne durumdasınŞükür bende stres yok kızlar rahatım InşAllah transfer sonrası hatta ondan sonrası nasip olurda güzel haberi alırsam stres yapmıycam çünkü etrafımda görüyorum gebelikte stres yapan arkadaşlarımın hepsinin bebeği kolik şu an ağlamaktan ciğerleri çıkıyo yavrucakların o yüzden ben bu hataya düşmiycem InşAllah vaktimi güzel geçirmeye çalışıyorum kitap okuyorum yürüyüşe gidiyorum mutfağa girip pasta börek yapıyorum tadımlık yemek şartıyla bide güzel günleri hayal ederek geçiriyorum günlerimi
Nasip olursa pazartesi günü canım opu şu an iğnelere devam yarın son kontrolüm var ondan sonra pazartesiye toplarız dedi doktorumCanım ne yaptın daha ipu olmadın sanırım ne durumdasın
Hadi hayırlısı benim de dün toplandı yumurtalarımNasip olursa pazartesi günü canım opu şu an iğnelere devam yarın son kontrolüm var ondan sonra pazartesiye toplarız dedi doktorum
Nasılsın peki iyi mısın canım ağrın sızın oldu mu kaç tane topladılar. Taze mı yada dondurulmuş mu olucak ona ne zaman karar vericeklerHadi hayırlısı benim de dün toplandı yumurtalarım
Bugün iyiyim dün biraz ağrım olmuştu dondurulmuş olacak canım 21 yumurta toplanmıştıNasılsın peki iyi mısın canım ağrın sızın oldu mu kaç tane topladılar. Taze mı yada dondurulmuş mu olucak ona ne zaman karar vericekler
Canm ben rahim dinlendirme ile hamile kaldım yanı tedavi sürecim o şekildeydi seninde güzel haberlerini alırız insallah. . Tedavin hangi aşamada suanHayırlı uğurlu olsun InşAllah güle güle sağlıcakla büyütün çok teşekkür ederim. Bende daha yeniyim güzel haberlerimi almayı nasip eylesin Rabbim. Doktorunuz rahim dinlendirme yaptı mı acaba yoksa taze transfer mi oldunuz
Yarın son kontrolüm canım nasip olursa pazartesi yumurta toplanıcak herkesin hakkında hayırlısı olsun InşAllah hepimiz güzel haber alalımCanm ben rahim dinlendirme ile hamile kaldım yanı tedavi sürecim o şekildeydi seninde güzel haberlerini alırız insallah. . Tedavin hangi aşamada suan
canim tedavin hayirli olsun insallahh allahh emeklerini bosa cikartmaz bebisin sana sıkı sıkı tutunir insallahhh bende bi 10 gun sonra adetimlebirlikte ilk tup bebek denemesine basliycam hakkimizda hayirlisi.olur insallahhKızlar ben geldimmmm bugün opum oldu sabah 9 da alındım ameliyathaneye çok şükür herşey yolunda gitti 15 yumurta toplanıldı . Çok merak ediyorum bebeklerimi yarın arayıp bilgi vericekler rahim kalınlığım güzel olduğu için taze transfer yapıcak doktorum ya 3. Gün çarşamba günü yada 5. Gün transfer için arıycaz dediler. Ay çok mutluyum opu sonrası karın şişliği yada ağrı olmasından korkuyodum cok şükür kasığım dahi sızlamadı yarım saat ayılmamı beklediler ayılıncada biseyler ikram ettiler onu yedim bi 30 dk de serumumun bitmesini bekledim güle oynaya çıktık sonra klinikten. Ilaç iğne bitti artık crinone jele başladım embriyo tutulması için rahminde rahat bi yatak olusturucaz bebişin yerini sevsin diye güldürdü hatta hemşire bi sabah bi akşam onu kullanıcam. Toplama sonrası lekelenme tarzı kanama olabilirmiş daha hiç bişey olmadı benim . Bide hemşire sıkı sıkı kabız olmamam gerektiğini belirtti günde 3bucuk litre de su iciceksin posalı lifli sebzeler tercih edip kefir iç dedi hepsine harfiyen tutucam InşAllah Allahım InşAllah güzel günler yakındır
Amin canım InşAllah senin tedavinde çok güzel ilerler güzel sonucları alırsıncanim tedavin hayirli olsun insallahh allahh emeklerini bosa cikartmaz bebisin sana sıkı sıkı tutunir insallahhh bende bi 10 gun sonra adetimlebirlikte ilk tup bebek denemesine basliycam hakkimizda hayirlisi.olur insallahh
Ayy canım aynı gün olduk opu 'yu doğru ya ağrın sızın oldu mu hiç. Benimde taze transfer olucak InşAllah yarın olsada arasalar bebişlerimden haber alsam bi an önce alsak yaniSlm kızlar benimde bugun opu işlemim oldu çok şükür heyecan bitti çok kasmışım kendimi ama hiç gerek yokmuş çok çabuk ve kolay oluyormuş 10 yumurta toplandı ama rahim dinlendirme olacak birdahaki aya nasipse transfer görünüyor yarın bilgi verilecek bakalım inşallah kaliteli embriyolar oluşur