Senin de tedavin hayırlı uğurlu olsun canım güzel sonuç alırsın InşAllahKizlar selam bende yeni katildim araniza. Ignemin 4. Gunu. Heyecanliyim:) pozitif enerjinize bayildm biraz okudum. Hamislerde var masallah topik ugurlu gelsin bize de:)
Olur canım kesinlikle ya 2. Yada 3. Gün olması zorunluuzun zamandır beklediğim gün geldi ve bugün adet gördüm :) artık tüp bebek için hastaneye gidebilirim ( inşallah) ama aklıma bi şey takıldı.. adetin ikinci ya da üçüncü günü gitmek gerekiyor ya ben dördüncü günü gitmiş olacağım sıkıntı olur mu ki acaba?? bi bilginiz var mı??
çok sıkıntı olacağını sanmıyorum 5. güne kadar başlanabilinir diye biliyorum ama yine de tedaviye başlayacağın merkezi bi arayıp sor istersen onlar daha iyi yönlendirirler.uzun zamandır beklediğim gün geldi ve bugün adet gördüm :) artık tüp bebek için hastaneye gidebilirim ( inşallah) ama aklıma bi şey takıldı.. adetin ikinci ya da üçüncü günü gitmek gerekiyor ya ben dördüncü günü gitmiş olacağım sıkıntı olur mu ki acaba?? bi bilginiz var mı??
hiç aklıma gelmemişti :) buraya o kadar umut bağlamışım kiçok sıkıntı olacağını sanmıyorum 5. güne kadar başlanabilinir diye biliyorum ama yine de tedaviye başlayacağın merkezi bi arayıp sor istersen onlar daha iyi yönlendirirler.
Canım ya hiç sorma . Eşim tup bebekten vazgeçti. Ne yapacağımı şaşırdım artık. Doktor hacer cafer ova kürleriyle hamile kalanlar varmış. Bende umudum bitene kadar kendimi saga sola vuruyorum. Arıyorum iste şifayı. Sen nasilsin inşalla iyisindir canım.Hejan bejan Canım napıyon ne durumdasın
Allah Allah niye vazgeçti üzüldüm inan canımCanım ya hiç sorma . Eşim tup bebekten vazgeçti. Ne yapacağımı şaşırdım artık. Doktor hacer cafer ova kürleriyle hamile kalanlar varmış. Bende umudum bitene kadar kendimi saga sola vuruyorum. Arıyorum iste şifayı. Sen nasilsin inşalla iyisindir canım.
Ne kadar güzel. Siz zaman kaybetmeden tedavi olup hamile kaldınız. Ben daha sürünüyorum. Allahım yardım et.Allah Allah niye vazgeçti üzüldüm inan canımiyiyim ben çok şükür canım büyüyoruz
hadi hayirli ugurlu olsun insallahhiç aklıma gelmemişti :) buraya o kadar umut bağlamışım kiaradım dördüncü günü de olur ama daha geç olmasın dedi.. bu da demek oluyor ki pazartesi hadi bismillah diyeceğim
Aminn canim inss. Bu ay olmsuz duaunmuyorm beyin sartlanmasin diye:)Senin de tedavin hayırlı uğurlu olsun canım güzel sonuç alırsın InşAllah
Hayirli olsun ins pozitifi gorursun canim:) transfer basit dimi asilama gibi dediler banaKızlar Merhaba
Hamişleri tebrik ediyorum rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almanızı nasip etsin inşallah
Bu benim 3.tedavim transferim dün oldu
Heyecanla test günümü bekliyorum
Aynen basit canım 5 dk sürüyo sürmüyoHayirli olsun ins pozitifi gorursun canim:) transfer basit dimi asilama gibi dediler bana
Iyi bare digernde zaten uyucam:) 2 yil olcak canim ben ignenin 5. Gunundeym yarn kontrolum var. Senin bi evladin var sanirim allah bagslasn sanki ole bisi okudum karstirmiyosam:))Aynen basit canım 5 dk sürüyo sürmüyo
Sen hangi aşamadasin kaç yillik evlisin
Hadi hayırli olur inşallah tedavin canim benim cocugum yok bu benim 3.tedavim hiç hamile kalmadimIyi bare digernde zaten uyucam:) 2 yil olcak canim ben ignenin 5. Gunundeym yarn kontrolum var. Senin bi evladin var sanirim allah bagslasn sanki ole bisi okudum karstirmiyosam:))
Oyy kusura bakma kuzum benzettm cok sey okumustum o aksamHadi hayırli olur inşallah tedavin canim benim cocugum yok bu benim 3.tedavim hiç hamile kalmadim
Bende bunu merak ediyorum canım biri cevaplarsa çok iyi olurKızlar transfer sonrası illa kahverengi leke görmek gerekio mu hamile olan arkadaşlarım leke olmadan hamile kalan var mı yerleşme kanamasıymış o yaşamıyorsak hamile değilmiyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?