- 24 Nisan 2014
- 547
- 692
- 358
Amin canım,Allah cümlemizin yüzünü güldürsün inşallahhadi insallahh hayirlisiyla su birkac gunu de sorunsuz atlatirsinda transferrin guzel gecer sonra heyecakli bekleyisin ardindan guzel haberlerini verirsin bize buradan allahh yuzunu guldursun insallahh
Beklemek çok zor cnm bir de hiç belirtim yok olmadı galiba
Canım günaydın keseleri gördük çok şükür dün :) sen nasılsın ? Bu arada sürekli kabız oluyorum ben ayıptır söylemesi normal mi
Ayy ikiz miCanım günaydın keseleri gördük çok şükür dün :) sen nasılsın ? Bu arada sürekli kabız oluyorum ben ayıptır söylemesi normal mi
Benimki kısa protokoldü canımKizlar hepiniz kisa protokol mü yaptirdiniz ?
Canım benimde öyle belirgin bi belirtim olmadı ilk iki gün ara ara kasık ağrısı gibi girdi o kadar normal yani aslında belirti aramakta çok doğru değil diye düşünüyorum çünkü herkesin farklı ya bünyesi belirtide farklılık gösteriyoBeklemek çok zor cnm bir de hiç belirtim yok olmadı galiba
canim nasilsin transferin oldu muAmin canım,Allah cümlemizin yüzünü güldürsün inşallah
anım iki gün önce transfer oldu,orta kaliteymiş embriyo,ne kadar doğru bilmem ama yüzde yirmibeş şansım varmış embriyoloğa göre,ben de transfer sonrası heyecanlı bekleyişe geçtim yani,hadi hayırlısıcanim nasilsin transferin oldu mu
Maşallah çok sevindim,Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallahCanım günaydın keseleri gördük çok şükür dün :) sen nasılsın ? Bu arada sürekli kabız oluyorum ben ayıptır söylemesi normal mi
hayirlisi olsun canim insallahh rabbim yuzunu guldursun kacinci gun embriyosu ve kac tane transfer edildi.Evet c
anım iki gün önce transfer oldu,orta kaliteymiş embriyo,ne kadar doğru bilmem ama yüzde yirmibeş şansım varmış embriyoloğa göre,ben de transfer sonrası heyecanlı bekleyişe geçtim yani,hadi hayırlısı
Dördüncü gün embriyo transferi oldu,iki tane transfer oldu canımhayirlisi olsun canim insallahh rabbim yuzunu guldursun kacinci gun embriyosu ve kac tane transfer edildi.
Amin canım isteyen herkese nasip etsin RabbimMaşallah çok sevindim,Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah
.Canım benimde öyle belirgin bi belirtim olmadı ilk iki gün ara ara kasık ağrısı gibi girdi o kadar normal yani aslında belirti aramakta çok doğru değil diye düşünüyorum çünkü herkesin farklı ya bünyesi belirtide farklılık gösteriyo
hadi insallahh pozitif sonuc alirsin yuzun guler canimDördüncü gün embriyo transferi oldu,iki tane transfer oldu canım
Benimki kısa protokoldü canım
Ilaç başlangıcın dan transfere kadar 19 gün geçti benim canımIlaclara basladigin gunden transfere kadar kac gun surdu tedavin. Doktorum bana uzun ptotokol yapalim dedi. Ama ben zaman kaybetmek istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?