Tüp Bebek Günlüğüm Yeni tedaviye başlayanlar Gelin Tedavimizi Bırlıkte Yürütelim

İlk denemem cnm sizde sorun ne ben taze transfer oldum 2 tane 5. Gün embriyosu konuldu 4 tane de dondurulmuşum var.
Eşimle morfoloji bozukluğu var
İlk tedavimdetaze tek emriyo konuldu
İkinci tedavimde 3 donmuş emriyo konuldu
Üçüncü tedavimde taze 2 emiyo konuldu
Şimdi bekliyorum
Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın

(İki tanede olumsuz aşılamm var )
Sizde sorun nedir

Bizm de problem aynı cnm imsi tekniği kullanıldı mı dna hasarı baktırdınız mı

Allah yardımcımız olsun cnm embriyoların 5. Güne gidiyor mu
İlk tedavimde gittiler 5.güne 5 tanede dondurduk

İkincidede onları kullandık

İkiside tutmayınca

Bu tedavimde doktorum bu defa 3.gün emriyosu transfer etmek istedi
Kalan 6 emriyo daha var dı ama ben dondurmak istemedim onları

İlk denemem cnm sizde sorun ne ben taze transfer oldum 2 tane 5. Gün embriyosu konuldu 4 tane de dondurulmuşum var.
Hayorli olsun canim. Carsmba opu var benmde. Kafam biraz karisiyo ikiz cok istiyorum ama riskli olurmu dusunuyorm bide calstgm icn bakimi zor olur pespese tek tek de mantkli geliyo ay bilemiyorm zaman azaliyo karar vermem lazim:)) benimde ilk denemem

Hayorli olsun canim. Carsmba opu var benmde. Kafam biraz karisiyo ikiz cok istiyorum ama riskli olurmu dusunuyorm bide calstgm icn bakimi zor olur pespese tek tek de mantkli geliyo ay bilemiyorm zaman azaliyo karar vermem lazim:)) benimde ilk denemem
Canim sen bilirsin ama 2 emriyo koydur bence tutma şansın artsin

Canim sen bilirsin ama 2 emriyo koydur bence tutma şansın artsin
Suan dinleniyorsun dimi canim. 5 gun ignesi bitti die seviniyordm asil smdi costu hersey evlat icin sonu guzel olsun hepimizin emekleri. Opu sorasi cabuk toplanirsin asil transfer sorasi onemli izin alacaksn ozaman kullan dedilr

Suan dinleniyorsun dimi canim. 5 gun ignesi bitti die seviniyordm asil smdi costu hersey evlat icin sonu guzel olsun hepimizin emekleri. Opu sorasi cabuk toplanirsin asil transfer sorasi onemli izin alacaksn ozaman kullan dedilr
Opu kolay canım 2 opu oldum ben hemen kendime grldim ne ağrim ne kanamam felan oldu izine gerek yok

Transferden sonra alicaksan izin Alirsin canım

Simdilik dinleniyorum evet ama. İlk iki transferdeki gibi surekli yatmiyorum kalkiyorum arada yemek hazirliyorum kendime topluyirum felan evde balkona cikiyorum yuruyüş yapiyorum daha rahat davranmaya calisiyorum
Diger transferlerde wc hariç hiç kalkmadim oyle yapmak gerekiyomuş anladım

6 kuzum sen hamile arkadaşlar cevaplasa hiç lekelenme yaşamayan var mı
herkeste farklı oluyordur muhakkak canım ama bende lekelenme olması hiç. Crinone jel kullanımın da oluyo bi lekelenme oda jel den dolayı vajinaya enjekte ederken tahriş durumu oluyo o kadar

Cok sagol kuzum bilgilerin icin. Yasayan biliyor cunku. Evet arada hareket gerekiyormus kan dolasimi icin diyorlar yemek iyi bi harekt arada ufak yuruysler

Ben de hic lekelenme olmadi canim o kisiden kisiye degisiyor
Transferden sonra neler oldu vucudunda biraz anlatirmsin canim
Yani
kasilma
Batma
Gerginlik
Surekli wc cikma hissi
Yani bunun gibi seyler herhanhi degisiklik oldumu canim

Transferden sonra neler oldu vucudunda biraz anlatirmsin canim
Yani
kasilma
Batma
Gerginlik
Surekli wc cikma hissi
Yani bunun gibi seyler herhanhi degisiklik oldumu canim
ben de kasiklarda batma oldu bi de bel agrisi vardi bunun disinda pek belirtim yoktu. Tuvalete cikma istegi coktu ama ben bunu cok su icmeme bagliyorum canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…