• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğüm Yeni tedaviye başlayanlar Gelin Tedavimizi Bırlıkte Yürütelim

Canım günaydın keseleri gördük çok şükür dün :) sen nasılsın ? Bu arada sürekli kabız oluyorum ben ayıptır söylemesi normal mi :KK43:
Ayy ikiz mi:KK36: maşallah Allah nazarlardan saklasın:KK200: tabiki normal canım kabızlık gün kurusu ye çokça bol da su içmeye çalış o rahatlıyo biraz içini

Beklemek çok zor cnm bir de hiç belirtim yok olmadı galiba
Canım benimde öyle belirgin bi belirtim olmadı ilk iki gün ara ara kasık ağrısı gibi girdi o kadar normal yani aslında belirti aramakta çok doğru değil diye düşünüyorum çünkü herkesin farklı ya bünyesi belirtide farklılık gösteriyo

Evet c
canim nasilsin transferin oldu mu
anım iki gün önce transfer oldu,orta kaliteymiş embriyo,ne kadar doğru bilmem ama yüzde yirmibeş şansım varmış embriyoloğa göre,ben de transfer sonrası heyecanlı bekleyişe geçtim yani,hadi hayırlısı

Evet c

anım iki gün önce transfer oldu,orta kaliteymiş embriyo,ne kadar doğru bilmem ama yüzde yirmibeş şansım varmış embriyoloğa göre,ben de transfer sonrası heyecanlı bekleyişe geçtim yani,hadi hayırlısı
hayirlisi olsun canim insallahh rabbim yuzunu guldursun kacinci gun embriyosu ve kac tane transfer edildi.

Canım benimde öyle belirgin bi belirtim olmadı ilk iki gün ara ara kasık ağrısı gibi girdi o kadar normal yani aslında belirti aramakta çok doğru değil diye düşünüyorum çünkü herkesin farklı ya bünyesi belirtide farklılık gösteriyo
.
Ara ara kasık ağrıları bende de oluyor cnm adet ağrıları gibi belim çok nadir ağrıdı başka belirtim yok bakalım hayırlısı

Kizlar selam bende yeni katildim araniza. Ignemin 4. Gunu. Heyecanliyim:) pozitif enerjinize bayildm biraz okudum. Hamislerde var masallah topik ugurlu gelsin bize de:)

Back