Canım ikisi de döllenmiş,inşallah güzel geçer,senin tedavin neden iptal oldu? Benim geçen sene iki kez iptal oldu,üst üste yaptırdım ondan galiba,en son tedavide aynı seninki gibi yumurtalarım ilaçlara rağmen yeterli büyümeyince çok yüksek dozda ilaç aldım 4 tane toplandı üç tane üçüncü gün transfer edildi ama tutmadı,yüksek doz yumurta kalitesini bozuyormuş, bunun üzerine bir sene ara verdim,şimdi kullandığım dozun yarısı kadar kullandım,hiç büyümeyecek diye korkmama rağmen iki tane olgun yumurta toplandı, biraz vücudunu dinlendirdikten sonra tekrar başlarsın tedaviye,inşallah bu sefer büyüyecek mi stresi yaşamadan yumurtaların gelişir,bir de seni daha sık takip edecek bir doktor bulsan iyi olur ,canım inşallah tez vakitte hayırlı evlatların olur,bu arada dut kurusu yumurtalara iyi geliyormuş ben yiyemedim fazla ama sen dene istersen,herşeyin hayırlısı canım,tedavi iptali ve negatif sonuçlarla geçmiş dört tedavinin ardından ben de yoruldum ama rabbimden şuanda hepimiz için duam bize sabır,maddi manevi güç ve sonunda da maddi manevi güzelliklerle donatılmış ve peygamber efendimizin güzel ahlakıyla ahlaklandırılmıştır evlatlar nasip etsin