• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğüm Yeni tedaviye başlayanlar Gelin Tedavimizi Bırlıkte Yürütelim

sagol canim iyi dileklerin icin tek.bir yumurtam varmis oda hala buyumemisti 16 mm de kalmos doktorum da tek yumurtayla bosuna denemeyelim.diye iptal etti asilama yapalim dedi fakat asilamada da sans oldukca dusuk o yuzden bizde asilamayi.kabul etmedik yarin catlatma ignesi vurup iliski gunu onerdi belki normal olur dedi olmazsa tekrar deneriz dedi aslinda iptal etmesini bende istiyordum tek bir yumurtayla sansim cok dusuk olacakti bosuna denemek istemiyordum iyi oldu bir yandan insallahh birkac ay sonra tekrr deneriz ve daha iyi yumurtalarim olur diye dua edyorm baska elimden gelen bisey yok seninde insallahh embriyolarin guzel ilerlerde tedavin iptal olmaz tramsfere gidersin insallahh ve sana simsiki tutunur bebeisin
Canim uzuldum ama bi yandan da en azin bu sekilde devam ettirmemesi iyi olmus insallah tekrar denediginde cok guzel yumurtalarin olusur. Doktorun takviye verdi mi?

Canim uzuldum ama bi yandan da en azin bu sekilde devam ettirmemesi iyi olmus insallah tekrar denediginde cok guzel yumurtalarin olusur. Doktorun takviye verdi mi?
catlatma ignesi yapmami soyledi ve iliski gunleri soyledi folik asite devam porogestan vajinal yoldan ve chroimon diye bi igne verdi iliskiyle deneyin dedi takviye derken canimm?

catlatma ignesi yapmami soyledi ve iliski gunleri soyledi folik asite devam porogestan vajinal yoldan ve chroimon diye bi igne verdi iliskiyle deneyin dedi takviye derken canimm?
Hakkında hayırlısı olsun canım benim aşılama istememekle iyi karar vermişsin dediğin gibi ihtimali çok düşük onun bir iki ay kendini dinle vücudunu hormonlardan arındır hem belli mi olur bir iki aya tedaviye başlıycam nasılsa diye düşünüp kafa rahatlığı ile kendisinden oluverir müjdeyi paylaşırsın burdan bizimle:KK200:

Iyi geceler kızlar bugün ilk doktor kontrolümüz vardı :KK200: kesemizi gördük çok şükür haftası ile uyumlu gidiyo herhangi bi sıkıntı yok 10 gün sonra kalbini dinleyelim dedi. Inanın bu bambaşka bi mucize hâlâ inanamıyorum .bu rüyadan ne zaman uyanırım hiç bilmiyorum :KK68:ne kadar şükretsem az dualarım kabul oldu InşAllah 10 gün sonra da herşey yolunda ilerler:KK200:

yumurtalarin gelisimi icin canim. Erol bey esimle bana astalife diye bi balik hapi vermisti 2 ay kullandik canim. Bazi doktorlar baska takviyeler tavsiye ediyo bi de ari sutu bal polen kaliteyi artiriyo bunu da deneyebilirsin eger kullanmiyorsan.

Iyi geceler kızlar bugün ilk doktor kontrolümüz vardı :KK200: kesemizi gördük çok şükür haftası ile uyumlu gidiyo herhangi bi sıkıntı yok 10 gün sonra kalbini dinleyelim dedi. Inanın bu bambaşka bi mucize hâlâ inanamıyorum .bu rüyadan ne zaman uyanırım hiç bilmiyorum :KK68:ne kadar şükretsem az dualarım kabul oldu InşAllah 10 gün sonra da herşey yolunda ilerler:KK200:
Maşallah canım umut oldun bize rahim kucağına almayı nasip etsin :KK200:

Hakkında hayırlısı olsun canım benim aşılama istememekle iyi karar vermişsin dediğin gibi ihtimali çok düşük onun bir iki ay kendini dinle vücudunu hormonlardan arındır hem belli mi olur bir iki aya tedaviye başlıycam nasılsa diye düşünüp kafa rahatlığı ile kendisinden oluverir müjdeyi paylaşırsın burdan bizimle:KK200:
aminn canim benim insallahh

yumurtalarin gelisimi icin canim. Erol bey esimle bana astalife diye bi balik hapi vermisti 2 ay kullandik canim. Bazi doktorlar baska takviyeler tavsiye ediyo bi de ari sutu bal polen kaliteyi artiriyo bunu da deneyebilirsin eger kullanmiyorsan.
astalife i bizede verdi canim bizde kullaniyorduk ari sutu bal poleni bende duydum biseyler denemk istiyorum bu gibi cok sey var yumurta sayisi ve kalitesini arttirmak icin ama hangisini denesem bilemiyorum

Kızlar transferim oldu 2 tane taze kaliteli embriyo konuldu 4 tane de donduruldu şu an merkezde yatıyorum hayırlısı olur hakkımızda umarım sıkışık olmak çok zor ya:)
Çok geçmiş olsun canım hadi hayırlı olsun meraklı bekleyiş başladı senin için geri sayımını burdan yaparız artık :KK200: transferde öyle çok su içmişim ki bende heyecandan sıkışık olduğumun farkinda değildim ultrasyondan bi baktı hemşire oo çok dolusun az boşalt dedi de öyle anladım sıkışık olduğumu :KK70: artık bundan sonraki psikolojini çok iyi biliyorum öksürsen hapşursan karnını tutarsın ıkınmaya korkarsın ama korkma :KK20: Allahın izni ile hic bir şey olmuyor o rahminin en derininde etkilenmiyo annesi:KK200:

Çok geçmiş olsun canım hadi hayırlı olsun meraklı bekleyiş başladı senin için geri sayımını burdan yaparız artık :KK200: transferde öyle çok su içmişim ki bende heyecandan sıkışık olduğumun farkinda değildim ultrasyondan bi baktı hemşire oo çok dolusun az boşalt dedi de öyle anladım sıkışık olduğumu :KK70: artık bundan sonraki psikolojini çok iyi biliyorum öksürsen hapşursan karnını tutarsın ıkınmaya korkarsın ama korkma :KK20: Allahın izni ile hic bir şey olmuyor o rahminin en derininde etkilenmiyo annesi:KK200:
Ay bi tuhaf oldum kuzum annesi diyince:) görüntüsünü de verdiler çok değişik yaa ben tuvalete gitmeye korkuyorım idrar yaparken düşmez demi:)

Ay bi tuhaf oldum kuzum annesi diyince:) görüntüsünü de verdiler çok değişik yaa ben tuvalete gitmeye korkuyorım idrar yaparken düşmez demi:)
Yok yok düşmez rahat ol sen:KK68: ben ekrandan transferi izlerken tam katatelin ucundan rahmime bıraktığı anda çok duygulanmıştım çok dua ettim o an ayy bambaşka bi duygu ya:KK200:

Kızlar transferim oldu 2 tane taze kaliteli embriyo konuldu 4 tane de donduruldu şu an merkezde yatıyorum hayırlısı olur hakkımızda umarım sıkışık olmak çok zor ya:)
canim hayirli olsun insallahh bebisler sana tutunur seni hic birakmazlar :KK200:

Canım ikisi de döllenmiş,inşallah güzel geçer,senin tedavin neden iptal oldu? Benim geçen sene iki kez iptal oldu,üst üste yaptırdım ondan galiba,en son tedavide aynı seninki gibi yumurtalarım ilaçlara rağmen yeterli büyümeyince çok yüksek dozda ilaç aldım 4 tane toplandı üç tane üçüncü gün transfer edildi ama tutmadı,yüksek doz yumurta kalitesini bozuyormuş, bunun üzerine bir sene ara verdim,şimdi kullandığım dozun yarısı kadar kullandım,hiç büyümeyecek diye korkmama rağmen iki tane olgun yumurta toplandı, biraz vücudunu dinlendirdikten sonra tekrar başlarsın tedaviye,inşallah bu sefer büyüyecek mi stresi yaşamadan yumurtaların gelişir,bir de seni daha sık takip edecek bir doktor bulsan iyi olur ,canım inşallah tez vakitte hayırlı evlatların olur,bu arada dut kurusu yumurtalara iyi geliyormuş ben yiyemedim fazla ama sen dene istersen,herşeyin hayırlısı canım,tedavi iptali ve negatif sonuçlarla geçmiş dört tedavinin ardından ben de yoruldum ama rabbimden şuanda hepimiz için duam bize sabır,maddi manevi güç ve sonunda da maddi manevi güzelliklerle donatılmış ve peygamber efendimizin güzel ahlakıyla ahlaklandırılmıştır evlatlar nasip etsin
canim nasil gidiyo emryolar ne durumda transfer oldu mu

Canım embriyoların durumu bugün iyiymiş,yarın veya beşinci gün transfer olacakmış nasipse,dualarınızı bekliyorum,rabbim isteyen herkese nasip etsin
hadi insallahh hayirlisiyla su birkac gunu de sorunsuz atlatirsinda transferrin guzel gecer sonra heyecakli bekleyisin ardindan guzel haberlerini verirsin bize buradan allahh yuzunu guldursun insallahh

Back