• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğüm Yeni tedaviye başlayanlar Gelin Tedavimizi Bırlıkte Yürütelim

Kizlar selam bende yeni katildim araniza. Ignemin 4. Gunu. Heyecanliyim:) pozitif enerjinize bayildm biraz okudum. Hamislerde var masallah topik ugurlu gelsin bize de:)
Senin de tedavin hayırlı uğurlu olsun canım güzel sonuç alırsın InşAllah :KK200:

uzun zamandır beklediğim gün geldi ve bugün adet gördüm :) artık tüp bebek için hastaneye gidebilirim ( inşallah) ama aklıma bi şey takıldı.. adetin ikinci ya da üçüncü günü gitmek gerekiyor ya ben dördüncü günü gitmiş olacağım sıkıntı olur mu ki acaba?? bi bilginiz var mı??

uzun zamandır beklediğim gün geldi ve bugün adet gördüm :) artık tüp bebek için hastaneye gidebilirim ( inşallah) ama aklıma bi şey takıldı.. adetin ikinci ya da üçüncü günü gitmek gerekiyor ya ben dördüncü günü gitmiş olacağım sıkıntı olur mu ki acaba?? bi bilginiz var mı??
Olur canım kesinlikle ya 2. Yada 3. Gün olması zorunlu

çok sıkıntı olacağını sanmıyorum 5. güne kadar başlanabilinir diye biliyorum ama yine de tedaviye başlayacağın merkezi bi arayıp sor istersen onlar daha iyi yönlendirirler.

çok sıkıntı olacağını sanmıyorum 5. güne kadar başlanabilinir diye biliyorum ama yine de tedaviye başlayacağın merkezi bi arayıp sor istersen onlar daha iyi yönlendirirler.
hiç aklıma gelmemişti :) buraya o kadar umut bağlamışım ki :oops: aradım dördüncü günü de olur ama daha geç olmasın dedi.. bu da demek oluyor ki pazartesi hadi bismillah diyeceğim:dua:

Hejan bejan Hejan bejan Canım napıyon ne durumdasın
Canım ya hiç sorma . Eşim tup bebekten vazgeçti. Ne yapacağımı şaşırdım artık. Doktor hacer cafer ova kürleriyle hamile kalanlar varmış. Bende umudum bitene kadar kendimi saga sola vuruyorum. Arıyorum iste şifayı. Sen nasilsin inşalla iyisindir canım.

Canım ya hiç sorma . Eşim tup bebekten vazgeçti. Ne yapacağımı şaşırdım artık. Doktor hacer cafer ova kürleriyle hamile kalanlar varmış. Bende umudum bitene kadar kendimi saga sola vuruyorum. Arıyorum iste şifayı. Sen nasilsin inşalla iyisindir canım.
Allah Allah niye vazgeçti üzüldüm inan canım :KK43: iyiyim ben çok şükür canım büyüyoruz :KK200:

Kızlar Merhaba
Hamişleri tebrik ediyorum rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almanızı nasip etsin inşallah

Bu benim 3.tedavim transferim dün oldu
Heyecanla test günümü bekliyorum

Kızlar Merhaba
Hamişleri tebrik ediyorum rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almanızı nasip etsin inşallah

Bu benim 3.tedavim transferim dün oldu
Heyecanla test günümü bekliyorum
Hayirli olsun ins pozitifi gorursun canim:) transfer basit dimi asilama gibi dediler bana

Iyi aksamlar kizlar:) igne asamasnda sizdede karinda sislik sancilanma oluo mydu. Idrarda biraz baski oluyo sanki gibi. Bide ara sira hafif sanci batma adet gibi agri oluyo yumrtalar gelsmeye basladgndan sanirim:)

Iyi bare digernde zaten uyucam:) 2 yil olcak canim ben ignenin 5. Gunundeym yarn kontrolum var. Senin bi evladin var sanirim allah bagslasn sanki ole bisi okudum karstirmiyosam:))
Hadi hayırli olur inşallah tedavin canim benim cocugum yok bu benim 3.tedavim hiç hamile kalmadim

Kızlar transfer sonrası illa kahverengi leke görmek gerekio mu hamile olan arkadaşlarım leke olmadan hamile kalan var mı yerleşme kanamasıymış o yaşamıyorsak hamile değilmiyiz

Kızlar transfer sonrası illa kahverengi leke görmek gerekio mu hamile olan arkadaşlarım leke olmadan hamile kalan var mı yerleşme kanamasıymış o yaşamıyorsak hamile değilmiyiz
Bende bunu merak ediyorum canım biri cevaplarsa çok iyi olur
Sen kaçıncı günundesin

Back