• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğüm Yeni tedaviye başlayanlar Gelin Tedavimizi Bırlıkte Yürütelim

Kizlar bu 3 tane birden olan igneler cok yakiyorms ya:( yermden kalkamadm dun bukadar olmamsti. Yumrta toplamadan sorada igne veriyo mu acaba

Kizlar bu 3 tane birden olan igneler cok yakiyorms ya:KK43: yermden kalkamadm dun bukadar olmamsti. Yumrta toplamadan sorada igne veriyo mu acaba
Transfer sonrası kullanmıyosun canım ölü sonrası 5. Gün embriyosu transfer edildi bana o 5 gün kullanmadım . Transfer sonrası göbekten kan sulandırıcı vuruyosun sadece tek iğne

Transfer sonrası kullanmıyosun canım ölü sonrası 5. Gün embriyosu transfer edildi bana o 5 gün kullanmadım . Transfer sonrası göbekten kan sulandırıcı vuruyosun sadece tek iğne
Neyse bikacgun tatil desene:) oy yine devam yani canisi hersey yavrumuz icin. Nekadar devam ediyosun onlara

Neyse bikacgun tatil desene:) oy yine devam yani canisi hersey yavrumuz icin. Nekadar devam ediyosun onlara
Transfer sonrası crinone jel ve kan sulandırıcı vuruyosun canım gebelik oluşma adet görülürse birakiyosun gebelik oluşursa 12 hafta kullanıyosun iki ilacı da

Transfer sonrası crinone jel ve kan sulandırıcı vuruyosun canım gebelik oluşma adet görülürse birakiyosun gebelik oluşursa 12 hafta kullanıyosun iki ilacı da

Ben sadece estrofem ve progestan fitil kullanıyorum herkeste farklı demekki

Anladim canimcm olsunda artik raziyiz herseye Allah saglikla kucagina almayi nasip etsn tesekkurlr cevaplarn icin:KK200:

Asamalarinizi merakla takip ediyorum kizlar, olumlu sonuclariniz banada umut oluyo emekleriniz emeklerimiz bosa cikmasin insallah. Kismet olursa bi sonraki ay bnde basliorum tup bebege keske gerek kalmasa :))

Asamalarinizi merakla takip ediyorum kizlar, olumlu sonuclariniz banada umut oluyo emekleriniz emeklerimiz bosa cikmasin insallah. Kismet olursa bi sonraki ay bnde basliorum tup bebege keske gerek kalmasa :))
Boyle hikayelerde cok ins gerek kalmaz canim:) zahmetli bir surec hele toplamaya yakn son igneler yakiyo 2 3 tane birdn ayni anda:) toplamasi falan anne olmk kolay deglms

Insallah zormus evet, evlenmeden once yada korunurken bi kerede olucak die dusunceler bosmus anlamis oldum :))
Tek hersey yolunda gidip tutunsunda varligini hissidince cekilen agrilarda unutulur. Bu arada Igneleri hep kendinmi yapiosun yoksa hemsirenin vurmasi gerekenler ayrimi. Kimisi gobegimden vurdum yazio kimisi saglik ocagina gttim bgn hep ayni saatte olmasi gerekio dio.

Insallah zormus evet, evlenmeden once yada korunurken bi kerede olucak die dusunceler bosmus anlamis oldum :))
Tek hersey yolunda gidip tutunsunda varligini hissidince cekilen agrilarda unutulur. Bu arada Igneleri hep kendinmi yapiosun yoksa hemsirenin vurmasi gerekenler ayrimi. Kimisi gobegimden vurdum yazio kimisi saglik ocagina gttim bgn hep ayni saatte olmasi gerekio dio.

Günaydın,o kişiden kişiye cesaretine ve acı eşiğine göre değişen bi durum örneğin benim ağrı eşiğim hem çok düşüktür ama acımasa bile iğneyi kendi kendime yapabilme düsüncesi ne yazıkki bana çok uzak o yüzden sürekli hemşireye gitmek zorunda kaldım ama kendi kendine yapan bir çok arkadasımızda var :KK9::KK9:onlara :) belirli saat Aralıkları içersinde yapılıyo iğneler

bende kendim yapıyorum iğnelerimi.. doktorum bana saat 16-20 arası bi saat belirle hergün o saatte yap iğneni dedi.

En ust katta oturuyorum her gun inip cikmayim die bende kendim yaparim sanarim :KK70:
Transferden sonra merdiven iyi olmaz belki.

Bende oyle sanirdim planladigimz zaman baslamstik sora cok pisman oldum gelsn de dedigin gibi herseye deger;) gonal fleri esim vurdu gobektn canim onda bisi yok yakmiyo ve tek igneydi 5 gun boynca. Cok onmli hep wyni saatte alcaksn hemsire bi cizelge veriyo yaziyo. Sona yaklastikca ayni anda 3 igne yakiyo falan deynce onlarda acile gittim ayni hastaneye riske atmadim. Ctmatla ignesinide 2 tane veriyo:) hayirlisi olsn inss canm benim

Back