- 18 Haziran 2017
- 1.263
- 999
- 73
6 kuzum sen hamile arkadaşlar cevaplasa hiç lekelenme yaşamayan var mıBende bunu merak ediyorum canım biri cevaplarsa çok iyi olur
Sen kaçıncı günundesin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
6 kuzum sen hamile arkadaşlar cevaplasa hiç lekelenme yaşamayan var mıBende bunu merak ediyorum canım biri cevaplarsa çok iyi olur
Sen kaçıncı günundesin
3 günüm ilk denemedim mi6 kuzum sen hamile arkadaşlar cevaplasa hiç lekelenme yaşamayan var mı
İlk denemem cnm sizde sorun ne ben taze transfer oldum 2 tane 5. Gün embriyosu konuldu 4 tane de dondurulmuşum var.3 günüm ilk denemedim mi
Benim 3. Denemem
Eşimle morfoloji bozukluğu varİlk denemem cnm sizde sorun ne ben taze transfer oldum 2 tane 5. Gün embriyosu konuldu 4 tane de dondurulmuşum var.
Bizm de problem aynı cnm imsi tekniği kullanıldı mı dna hasarı baktırdınız mıEşimle morfoloji bozukluğu var
İlk tedavimdetaze tek emriyo konuldu
İkinci tedavimde 3 donmuş emriyo konuldu
Üçüncü tedavimde taze 2 emiyo konuldu
Şimdi bekliyorum
Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın
(İki tanede olumsuz aşılamm var )
Sizde sorun nedir
Hayır bakılmadı canımBizm de problem aynı cnm imsi tekniği kullanıldı mı dna hasarı baktırdınız mı
Allah yardımcımız olsun cnm embriyoların 5. Güne gidiyor muHayır bakılmadı canım
İlk tedavimde gittiler 5.güne 5 tanede dondurdukAllah yardımcımız olsun cnm embriyoların 5. Güne gidiyor mu
Hayorli olsun canim. Carsmba opu var benmde. Kafam biraz karisiyo ikiz cok istiyorum ama riskli olurmu dusunuyorm bide calstgm icn bakimi zor olur pespese tek tek de mantkli geliyo ay bilemiyorm zaman azaliyo karar vermem lazim:)) benimde ilk denememİlk denemem cnm sizde sorun ne ben taze transfer oldum 2 tane 5. Gün embriyosu konuldu 4 tane de dondurulmuşum var.
Canim sen bilirsin ama 2 emriyo koydur bence tutma şansın artsinHayorli olsun canim. Carsmba opu var benmde. Kafam biraz karisiyo ikiz cok istiyorum ama riskli olurmu dusunuyorm bide calstgm icn bakimi zor olur pespese tek tek de mantkli geliyo ay bilemiyorm zaman azaliyo karar vermem lazim:)) benimde ilk denemem
He biri olmasa biri olir diyosun bole dusinmemistim canim hic. Doktor da uygun gorurse bakalim. Bakim asamasina takldm suan:)Canim sen bilirsin ama 2 emriyo koydur bence tutma şansın artsin
Suan dinleniyorsun dimi canim. 5 gun ignesi bitti die seviniyordm asil smdi costu hersey evlat icin sonu guzel olsun hepimizin emekleri. Opu sorasi cabuk toplanirsin asil transfer sorasi onemli izin alacaksn ozaman kullan dedilrCanim sen bilirsin ama 2 emriyo koydur bence tutma şansın artsin
Opu kolay canım 2 opu oldum ben hemen kendime grldim ne ağrim ne kanamam felan oldu izine gerek yokSuan dinleniyorsun dimi canim. 5 gun ignesi bitti die seviniyordm asil smdi costu hersey evlat icin sonu guzel olsun hepimizin emekleri. Opu sorasi cabuk toplanirsin asil transfer sorasi onemli izin alacaksn ozaman kullan dedilr
herkeste farklı oluyordur muhakkak canım ama bende lekelenme olması hiç. Crinone jel kullanımın da oluyo bi lekelenme oda jel den dolayı vajinaya enjekte ederken tahriş durumu oluyo o kadar6 kuzum sen hamile arkadaşlar cevaplasa hiç lekelenme yaşamayan var mı
Cok sagol kuzum bilgilerin icin. Yasayan biliyor cunku. Evet arada hareket gerekiyormus kan dolasimi icin diyorlar yemek iyi bi harekt arada ufak yuruyslerOpu kolay canım 2 opu oldum ben hemen kendime grldim ne ağrim ne kanamam felan oldu izine gerek yok
Transferden sonra alicaksan izin Alirsin canım
Simdilik dinleniyorum evet ama. İlk iki transferdeki gibi surekli yatmiyorum kalkiyorum arada yemek hazirliyorum kendime topluyirum felan evde balkona cikiyorum yuruyüş yapiyorum daha rahat davranmaya calisiyorum
Diger transferlerde wc hariç hiç kalkmadim oyle yapmak gerekiyomuş anladım
Ben de hic lekelenme olmadi canim o kisiden kisiye degisiyorKızlar transfer sonrası illa kahverengi leke görmek gerekio mu hamile olan arkadaşlarım leke olmadan hamile kalan var mı yerleşme kanamasıymış o yaşamıyorsak hamile değilmiyiz
Transferden sonra neler oldu vucudunda biraz anlatirmsin canimBen de hic lekelenme olmadi canim o kisiden kisiye degisiyor
ben de kasiklarda batma oldu bi de bel agrisi vardi bunun disinda pek belirtim yoktu. Tuvalete cikma istegi coktu ama ben bunu cok su icmeme bagliyorum canim.Transferden sonra neler oldu vucudunda biraz anlatirmsin canim
Yani
kasilma
Batma
Gerginlik
Surekli wc cikma hissi
Yani bunun gibi seyler herhanhi degisiklik oldumu canim
Teşekkurler cevabın içinben de kasiklarda batma oldu bi de bel agrisi vardi bunun disinda pek belirtim yoktu. Tuvalete cikma istegi coktu ama ben bunu cok su icmeme bagliyorum canim.
Transferden sonra neler oldu vucudunda biraz anlatirmsin canim
Yani
kasilma
Batma
Gerginlik
Surekli wc cikma hissi
Yani bunun gibi seyler herhanhi degisiklik oldumu canim