- 10 Kasım 2017
- 63
- 17
Kaçıncı gün transferi senin canim benim 3. Gün transferi bugün idrar testi yaptım negatif benimde 9.gunumTabii ki umutlanmalısın hatta tebrikler gözün aydın canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaçıncı gün transferi senin canim benim 3. Gün transferi bugün idrar testi yaptım negatif benimde 9.gunumTabii ki umutlanmalısın hatta tebrikler gözün aydın canım
5 . Gun transferi benim blast embriyoKaçıncı gün transferi senin canim benim 3. Gün transferi bugün idrar testi yaptım negatif benimde 9.gunum
ben çoktan yapmıştım testimi sen iyi bile durdun ne olacak git yaptır aile hekimineBu da bugünkü kızlar ay cuma gelmek bilmio kan testi için
Ya burda 1gun sonra cıkıyomuş kan testi aynı gün bakan yer yok ilçede yaşıyorum o yuzden idrar testlerine devamben çoktan yapmıştım testimi sen iyi bile durdun ne olacak git yaptır aile hekimine
Ya burda 1gun sonra cıkıyomuş kan testi aynı gün bakan yer yok ilçede yaşıyorum o yuzden idrar testlerine devam
Bugün bende kan verdim aile hekimine akşam iş çıkışı gel dediYa burda 1gun sonra cıkıyomuş kan testi aynı gün bakan yer yok ilçede yaşıyorum o yuzden idrar testlerine devam
Güzel haberler duyalım inşallahBugün bende kan verdim aile hekimine akşam iş çıkışı gel dedi
Canımmm çok üzüldümmm demekki zamanı gelmemiş daha. Doktorunla konuş emin ol en güzel fikiri o verecektir sana. Bende öyle olduKızlar benim ikinci aşılamam negatif bugun adet oldum. Tüp bebek icin doktorum adetin ikinci günü gel dedi. Kafam çok karışık. Hem yoruldum negatifleri görmekten hem de hemen çok istiyorum sizce bir ay aramı vermeliyim kafam çok karışık Bir yandan eşimin anneannesi ölüm döşeğinde. Tedavi sürecinde bişey başına gelirse naparim. Hem istiyorum hem istemiyorum yoruldum... bana akıl verin ne olur
ölüm hak dünya baki Allah gecinden versin inşallah iyileşir hem oda ister bi torunu olsun dünya gözüyle görsün bence pes etme doktorun dinlenme önerirse ayrı ama bence kendini bırakma emek olmadan partinin bi anlamı olmaz dimi amaKızlar benim ikinci aşılamam negatif bugun adet oldum. Tüp bebek icin doktorum adetin ikinci günü gel dedi. Kafam çok karışık. Hem yoruldum negatifleri görmekten hem de hemen çok istiyorum sizce bir ay aramı vermeliyim kafam çok karışık Bir yandan eşimin anneannesi ölüm döşeğinde. Tedavi sürecinde bişey başına gelirse naparim. Hem istiyorum hem istemiyorum yoruldum... bana akıl verin ne olur
malesef olmadı hayırlısı önemli olan sağlık bu arada halam hastalandı negatife pek üzülemedim açıkçası benim uğraştığım şey manasız gelmeye başladı. inşallah halam en kısa zamanda sağlığına kavuşur.Güzel haberler duyalım inşallah
Halan için acik şifalar diliyorum Allah sağlık versinmalesef olmadı hayırlısı önemli olan sağlık bu arada halam hastalandı negatife pek üzülemedim açıkçası benim uğraştığım şey manasız gelmeye başladı. inşallah halam en kısa zamanda sağlığına kavuşur.
Amin Allah razı olsunHalan için acik şifalar diliyorum Allah sağlık versin
Slm bu yazıları okuyordum merak ettım sızı nasilsınız tedavınız başarıli oldumu çok uzun hepsını okuyamadımIyi haberlerini bekliyoruz canım.. : )
Slm bu yazıları okuyordum merak ettım sızı nasilsınız tedavınız başarıli oldumu çok uzun hepsını okuyamadım
Çok şükür canım rabbım kucağına almayı nasip etsınÇok şükür başarılı oldu..23.haftadayım.. : )
Bırde hastaneye nekadar odedınızÇok şükür canım rabbım kucağına almayı nasip etsın
Herkese merhaba aranıza geç katıldığım için üzgünüm Herkese hayırlı ve sağlıklı bebişler diliyorum .ben Ankara'da novaart tüp bebek merkezinde başladım tedaviye gonal f ve merıonal kullanıyorum 5.günüm yasım 28 ve eşim 31 sebepsiz inferfilite teşhisi konuldu biz de beklemek istemedik yaş ve yumurtadan dolayı Ahmet erdem başarı şansının yüksek olduğunu söyledi inşallah Allah tamamına erdirir hepimizi opu işlemi 10.günün sonunda mı olur daha da erken olma şansı var mıdır arkadaşlar
Bırde hastaneye nekadar odedınız