Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah muvaffak eylesin inşallahMerhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım Ankarada yaşıyorum ve tüp bebek merkezi araştırıyorum. Sanırım Genart tüp bebek merkezine karar vericem haftaya bi ön görüşme için gidicem aranızda burayı bilen var mı acaba. Benimde ilk denemem olucak ve hiç bişey hakkında bilgim yok burda yazılanlardan öğreniyorum. Geçen ay hsg sonrası iki tüpümünde tıkalı olduğnu öğrendim inşallah başka sorunlarımız daha çıkmaz. Allah hepimizin yardımcı olsun bu yolda
Merhaba tedavimiz kullanılan ilaçlar yumurtalar aynı ilerlemiş bana da bugun 3. Gün 2 tane transfer edildi 2 tane grade 2a dediler 8 ve 7 hücreli sizin kaliteleriniz nasıldı inş bende güzel haber alırım
Yazdikpariniz bana moral oldu.hepinize cok tsk ediyorum.bu hafta ici baslayacagiz inşallah.Allah yar ve yardimicimiz olsun.
Salı günü test günüm ama sonuç beni çok korkutuyor 6. TedavimCanim kusurabakma ben yeni gördüm : (
Ben kalitelerini hiç bilmiyorum inan ki ama 3 embriyo var 2 si gayet iyi durumda onlari transfer edeceğiz dediler..
Sen ne durumdasın suan?
İnşallah bu kez pozitif olur..lütfen moralini yüksek tut..bebisi etkileme bence : )Salı günü test günüm ama sonuç beni çok korkutuyor 6. Tedavim
Aynı korku bende ee avar ne yapacağım bilmiyorumBen de opu dan daha doğrusu anesteziden korkuyorum
Anestezi korktuğunuz gibimiydiBen de anesteziden tedirginim hatta bugün hemşireye de anlattım. O da hiç sorun olmaz hafif sedasyon olucak çok güzel bir uyku dedi. İnşallah rahat atlatırız da buraya gelip yazarız
Hayır canım en ufak bir sıkıntı yaşamdım.uykuya dalar ve uyanır gibi aynen.hiç korkma, bunu ben söylüyorum bak, ne kadar korktuğumu okumuşsundur zatenAnestezi korktuğunuz gibimiydi
Hepsi döllenir inşallah geçmiş olsun :)Slm kızlar bugün opum vardı eve yeni geldim anestezi korktuğum gibi değildi. Bağlama olayı da zannettigim gjbi korkunc bisey degilmis.simdilik çok az ağrım var .8 yumurta toplandı biri boş 7 tanesi doluymuş.bakalim kaç tanesi döllenecek. Allah hepimizin yardımcısı olsun
Hayırlı olsun.Nerde tedaviye başladınız bide sizin rahatsızlığınız neydi acaba.Tedavide 5. Gündeyim
Sağol canım ben Novaart mehmet beye gidiyorum Benim rezerv az ilaçla bile 2 tane oluştu öncekindeHayırlı olsun.Nerde tedaviye başladınız bide sizin rahatsızlığınız neydi acaba.
Sağol canım ben Novaart mehmet beye gidiyorum Benim rezerv az ilaçla bile 2 tane oluştu öncekinde[/QUOTEben de tedavi de sizinle aynı gidiyorum.gonal f 450 kullanıyorum.375 doz.2 yumurta oluşmuş sanırım 10 mm.çapında.siz hangi ilacı kullandınız.e2 degeriniz kac çıktı.
Konyada hangi merkezde oldunuz tedaviyi esra hanım?Aynen canim konyada yasıyorum..senin tedavin nerde
Orada uzun mu kalacaksinz?