Bana verildi orgalutran ama henüz başlamıcakmışım haftaya başlarım sanırım. O çatlatma iğnesi değil de yumurtaların zamanından önce çatlamasını önleyen baskılayıcı bir ilaç cnmkızlar orgalutran kullanan varmı çatlama iğnesimi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana verildi orgalutran ama henüz başlamıcakmışım haftaya başlarım sanırım. O çatlatma iğnesi değil de yumurtaların zamanından önce çatlamasını önleyen baskılayıcı bir ilaç cnmkızlar orgalutran kullanan varmı çatlama iğnesimi
Hiç bilmiyorum canımm..inşallah yaşamaz ve öğrenmeyiz.. : ) ilk seferde hepimiz hamiş oluruz... : )
Canım hemen gel başlayalım demedi bana. Kistim vardı 2 ay kontrol hapı kullandım. 3. Ay başladık şükür. Cuma başlamıştım pazartesi opu var ve çarşamba da sanırım transfer ederler bu durumu hayal bile edemezdim. Şimdi de tutması için dua ediyorum pazartesi baya bi opu var sanırımarkadaslar merak ettigim bi sey var. Şimdi ilk tup bebek tedavisi icin doktora gittik diyelim süreç tam olarak ne kadar sürüyor. yani adetin ikinci gunu gel baslayalim mi diyolar hemen. Ben basindan sonuna kadar bir tup bebek seruveni kac gün sürüyor onu merak ediyorum.
Kızlar iğnelerde kacinci gününüz ve yumurta sayılarınız kaç?
Peki ilk gittiğinde ultrasonda kaç folikül görüldü cnm yani iğnelere başlamadan önce ? Benim dün doktor mırıl mırıl kendi kendine 5 bir tarafta 3 bir tarafta dedi sanki, az mı acabaCanim benim 8. Günüm..
Yumurta sayimi tam bilmiyorum ama işe yarar 8 9 sanirim..
Peki ilk gittiğinde ultrasonda kaç folikül görüldü cnm yani iğnelere başlamadan önce ? Benim dün doktor mırıl mırıl kendi kendine 5 bir tarafta 3 bir tarafta dedi sanki, az mı acaba
Ben de o yüzden hiç soru sormuyorum doktora, mimiklerini izliyorum o ultrasona bakarkenYok canm yaa 5 6 fln cok iyi bence zaten maksimum 2 tane transfer edecekler o yuzden sayiya hic takilma..
Brnim ilk muayenede kacti hic bilmiom valla ben kendimi strese sokarim diye hic sormadim..
Ay canım inşallahkızlar ben örgü oyuncaklar örüyorum terapi gibi geliyor bana bebişlerinizin ilk oyuncağını ellerimle örcem burdan sözünü vermiş olayım :))
5. günüm ilk günki yumurta sayımı bilmiyorum ama ramazandan önce gittiğimde yumurta rezervlerin çok iyi demişti toplam 13 dü sanırım ama bugünki kontrolde 5 yumurta toplayabilicez gibi görünüyor dedi yani değişebiliyormuş çok üzüldüm burdada paylaştım ama şimdi daha sakinim sağolsun burdaki kızlar ve birkaç arkadaşım moralimi düzeltti hakkımızda hayırlısı Rabbim nasip etmişse olur inşaallahKızlar iğnelerde kacinci gününüz ve yumurta sayılarınız kaç?
tamam canım çok sağol doktorda önleyici demişti ama daha önce tüp bebek deneyen arkadaşım kafamı karıştırdı çatlama iğnesi dedi rahatladım şimdiBana verildi orgalutran ama henüz başlamıcakmışım haftaya başlarım sanırım. O çatlatma iğnesi değil de yumurtaların zamanından önce çatlamasını önleyen baskılayıcı bir ilaç cnm
kızlar ben örgü oyuncaklar örüyorum terapi gibi geliyor bana bebişlerinizin ilk oyuncağını ellerimle örcem burdan sözünü vermiş olayım :))
Ben de dün akşam vurundum canım çatlatma iğnemi. 2 kutu vermişti bana da ben heralde yanlışlıkla fazla verdi dedim ama iki toz bir su kullanarak iki iğneyi de kullandılarÇatlama iğnesi sizlere kaç tane verdiler kızlar? Bana 2 tane verdiiii. Çok tedirgin oldum. Deve kuşu yumurtası mi ki zor çatlar
Benimkinde toz yok. Ovitrelle verdi.Ben de dün akşam vurundum canım çatlatma iğnemi. 2 kutu vermişti bana da ben heralde yanlışlıkla fazla verdi dedim ama iki toz bir su kullanarak iki iğneyi de kullandılar
Kaç tane yumurtan vardı tatlımBen de dün akşam vurundum canım çatlatma iğnemi. 2 kutu vermişti bana da ben heralde yanlışlıkla fazla verdi dedim ama iki toz bir su kullanarak iki iğneyi de kullandılar
Açıkçası tam sayısını sormadım canım. Ama daha önceki kontrolümde 5-6 tane toplanır demişti. Yarın belli olacak bakalım kesin sonuç. Senin nasıl?Kaç tane yumurtan vardı tatlım