Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım e2 , endometrium kalınlık , yumurta sayısı ve yumurta ölçüsü çok önemliymiş diye duydum.Açıkçası tam sayısını sormadım canım. Ama daha önceki kontrolümde 5-6 tane toplanır demişti. Yarın belli olacak bakalım kesin sonuç. Senin nasıl?
E2 değerim en son kan testinde 2184 çıktıCanım e2 , endometrium kalınlık , yumurta sayısı ve yumurta ölçüsü çok önemliymiş diye duydum.
yardım istersen her zaman yazabilirsin junior_crafts instagram adresimYaaaa bende örüyorum biliyomusunnnn ama pek beceremiyorum yamuk yumuk oluyo bazennn
Gördümmm instagram hesabını harika işler çıkartmışsın canım maşallah. Almak nasip olur inşallah senden bu oyuncakları :)yardım istersen her zaman yazabilirsin junior_crafts instagram adresim
Canım hemen gel başlayalım demedi bana. Kistim vardı 2 ay kontrol hapı kullandım. 3. Ay başladık şükür. Cuma başlamıştım pazartesi opu var ve çarşamba da sanırım transfer ederler bu durumu hayal bile edemezdim. Şimdi de tutması için dua ediyorum pazartesi baya bi opu var sanırım
kızlar ben örgü oyuncaklar örüyorum terapi gibi geliyor bana bebişlerinizin ilk oyuncağını ellerimle örcem burdan sözünü vermiş olayım :))
Gördümmm instagram hesabını harika işler çıkartmışsın canım maşallah. Almak nasip olur inşallah senden bu oyuncakları :)
ayy bende hamile kalırsam neler öreceğimi düşünürken bile heyecanlanıyorum :))ben de çok ördüm şimdiden var 7-8 tane:) Çok iyi gelir gerçekten ama sıcaklardan elime alamiyorum hele bi hamile kalayim deliler gibi örmeyi planliyorum inşallah:)
Takip ediyprum canım hemenbebişine hediye etcem ben sen şimdiden beğen :)
iki kişi takibe başlamış aynı zamanlarda ama hangisi sensin sen bana mesaj at bende seni takip edeyimTakip ediyprum canım hemen
iki kişi takibe başlamış aynı zamanlarda ama hangisi sensin sen bana mesaj at bende seni takip edeyim
ben de basladim:)
kızlar burdan beni takip eden olursa mesaj yazsın bende sizi takip edeyim :)
Cumartesi olur canimkızlar çarşamba günü yumurtalarım inşaallah toplanırsa herşey yolunda giderse transfer hangi gün olur sizce
Ah canim o benim de sorunum gunde 5-6 tane iciyorum guya bırakacaktimSigara kullanan var mı aranızda kızlar eskisi kadar içmiyorum ama bugün 4 tane içtim
süper canım çok sevindim darısı bize inşaallahKızlar geldim opudan 7 tane yumurta toplamışlar. Hiç ağrım vs yok şülür gayet iyiyim. Yalnız narkozdan sonra mide bulantısı kusma oldu. Darısı size. Bize beklemek düşer..